В Ботевград разтърсени и невярващи: Ревност, убийство, самоубийство...

Хората в града не могат да повярват за трагедията
Обновена: 20 мар 2019 11:43 | 20 мар 2019 11:10, Александър Попов
112

Ботевград бе разтърсен от убийство снощи, а тази сутрин осъмна с много полиция и самоубийство. Новината за убитата Камелия и последвалото самоубийство на съпруга й трудно може да бъде обяснена от всички, които са ги познавали.

Според разследващите най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност. Приятел на мъжа разказа пред TrafficNews, че преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Още по темата
Хората в града ги определят като отзивчива и много разбрана двойка. Имали и две деца - момиче и момче.

Магазинерка сподели, че това е голяма трагедия за града. Не била чувала за слуховете, че убитата Камелия е имала паралелна връзка и именно това е причината за кървавата саморазправа от вчерашния следобед.

"Даже и да е имала, 21 век е, не е това начина, много жалко за децата им", сподели жената.

Комшия на семейството коментира, че е виждал мъжа на няколко пъти, с джип край блока им.

нито един от съседите обаче не знае да са имали проблеми. До трагичната развръзка...

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия Bulgaria ON AIR, който я е открил мъртва пред него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Ботевградубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хем е християнин, хем иска да не е комплексар, хем иска да позволява на жена си изневяра, хем да не се нарича прелюбодейство, хем обижда арабите, хем иска да го сочат с пръст като готин, хем децата му да са добре възпитани, хем дъщеря му на 14 да не си ляга с 5 момчета за 2 дена, хем курбан с пpасе прави, хем се страхува от Господа, хем не познава историята си, хем е язвителен и агресивен, хем е мек либерacт в същото време. Що е то? -Българин!
73
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вярно, добре, че от време на време някой луд убива по някоя мръсницa, че да може да станем истински европейци....... Че то иначе мръсницитe нямаше да има кой да им оправдае изневерите. То само по такива поводи се случва да излязат хора и да сравняват убийство с изневяра. Иначе през другото време леките жени въздух не могат да вземат от критики от Бай *** комплексари.
72
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как може да оправдавате изневяра с някакви луди хора? Колко ниско е паднал българинът!
71
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КучкарВикаш, Бог да прости само на жената, защото му е изневерила за да се стигне до тук... Браво! Истински българин!
70
2
 
2
 
! Отговори
до 65 63 преди 5 години
вашия БГ морал напълно съответства на ценностната система на ислямския свят И затова арабите ще ви облагородят подобаващо
69
3
 
5
 
! Отговори
Кучкар преди 5 години
Ауу, наистина имате проблем! Наистина ли трябва да се убива при изневяра? Не мога да повярвам, че оправдавате това гнусно престъпление, като отнемането на живот. Как беше написал някой по-долу...да се изневерява не е незаконно, докато да убиеш си е тежко престъпление. Добре, че тоя *** се е гръмнал. Бог да прости жената.
68
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
-Обичам я, затова и позволявам да прави каквото си иска, защото хич не съм комплексар, обаче ме е страх, че друга няма данси намеря, пък и годинките вече доста напреднаха, не съм първа младост да търся гаджета, всички са заети вече. И затова се примирявам. Ама да не си помислите, че съм лyзър! Не съм! Просто съм истински мъж, не съм Бай ***, бял съм, европеец съм, християнин, нося икона метър на метър окачена на врата ми и ме е яд, че Kiril i metodi umrqha na 6ipka.
67
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Аз спах, докато те го правиха. (Сещате се кое) Така правят истинските семейства! Не се ревнуват!"Е, не я ли обичаш бе човек?
66
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не е вярно! Културните европейски народи спят с много партньори и не им пука. Не си правят проблеми в сеюейството като разберат за това! Аз съм бял човек, не съм комплексар и затова даже съм разрешил на жена ми да си прави каквото си иска. Даже миналата седмица викна един чернокож от Африка да спи в нашето легло. Аз спах, докато те го правиха. (Сещате се кое) Така правят истинските семейства! Не се ревнуват!
65
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"глупости говориш - баш арабите пребиват с камъни жените си при забежка."Кое е глупости? Аз да не съм някакъв арабин, че да пребивам жена си с камъни за забежки? Нека да ходи с който си иска, аз да не съм някакъв комплексар, че да ми пука с колко мъже е била днес? Да ходи при който си иска, не ми пука за нея! Ние имаме истинско семейство!
64
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко, че се е стигнало до убийство. Обаче иначе обобщено.... Не ми е жал за жертви, които са предизвикали смъртта си поради собствената си душевна мерзост.
63
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе чудно ми е, как така не правите разлика между ревност от типовете:1. "Жената поглежда касиера който съвсем нормално и продава хляб в магазина и мъжът и си умира от ревност"2. "Жената се шлякa с разни други мъже и мъжът и си умира от ревност".Двете неща са съвсем различни!Естествено, че никой нормален не следи жена си и не и взима телефона от ръцете за да прочете какво и пишат. Вярвам, че и този човек е бил така. Просто тя е изневерила. Така казват медиите!
62
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Логиката ви да оправдавате убиство понеже жената го е предизвикала Е аналогична на да оправдавате изнасилване понеже жената била с къса пола ."Късата пола няма нищо общо. Оправдавам изнасилване ако жената сама му седне на кренвирша. Което е станало в случая.Реално излиза, че убийства няма са стават ако се спазва морал. Така ли е? Така е! Излиза, че ако се спазва морал няма да има кой да наричате луд.
61
1
 
0
 
! Отговори
lol до 60 преди 5 години
глупости говориш - баш арабите пребиват с камъни жените си при забежка. при културните еропейски народи се развеждат и всеки по пътя си.
60
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БГ-тата са очевидно пълни дивациЛогиката ви да оправдавате убиство понеже жената го е предизвикала Е аналогична на да оправдавате изнасилване понеже жената била с къса пола .Това ви е ориенталския манталитет и затова природата ви почиства от тая планета .
59
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Скъпи, децата не са от теб, обаче ги храниш, поиш, обличаш и им плащаш издръжката и топлото и ти заемат място в къщата и си изгубил време да им сменяш памперсите и да им четеш приказки за лека нощ.-Няма проблем скъпа! Аз съм от бяла държава! Да не съм някакъв арабин, че да се сърдя? Даже ще се радвам, ако разбера, че с любовника ти тайно сте ми акaли в манджата. Защо ли? Защото не съм някакъв луд комплексар! Защо да се сърдя за такива работи? Нека! Аз съм готин!
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изневяра, ревност, убийсто, вие луди ли сте? Това е новият свят с либерacтки модели за подражание. Може да ви заразят със СПИH, вие не трябва да се оплаквате.... Така е нормално вече. Усмихвайте се ако се случи, защото така правят културните европейски народи, които нямат назадничавия манталитет на арабите!!!
57
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато ония готвача уби оная моделка в Банишора, не се ли говореха пак същите неща, че било бaси якото да изневеряваш?
56
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А защо се е стигнало до там, че някой да направи нещо незаконно? (Убийство)Кой го е пожелал? Кой е викал на мъжа си "убий ме", ама с други думи?
55
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Че ревността била много лошо... Сори!