В Ботевград разтърсени и невярващи: Ревност, убийство, самоубийство...

Хората в града не могат да повярват за трагедията
Обновена: 20 мар 2019 11:43 | 20 мар 2019 11:10, Александър Попов
112

Ботевград бе разтърсен от убийство снощи, а тази сутрин осъмна с много полиция и самоубийство. Новината за убитата Камелия и последвалото самоубийство на съпруга й трудно може да бъде обяснена от всички, които са ги познавали.

Според разследващите най-вероятната причина за тежкото престъпление е ревност. Приятел на мъжа разказа пред TrafficNews, че преди 15 дни двамата се разделили, защото Людмил хванал жена си любовник. Преди 3 дни опитали да се съберат, но той разбрал, че връзката й продължава.

Още по темата
Хората в града ги определят като отзивчива и много разбрана двойка. Имали и две деца - момиче и момче.

Магазинерка сподели, че това е голяма трагедия за града. Не била чувала за слуховете, че убитата Камелия е имала паралелна връзка и именно това е причината за кървавата саморазправа от вчерашния следобед.

"Даже и да е имала, 21 век е, не е това начина, много жалко за децата им", сподели жената.

Комшия на семейството коментира, че е виждал мъжа на няколко пъти, с джип край блока им.

нито един от съседите обаче не знае да са имали проблеми. До трагичната развръзка...

"Видях суматоха, тяло, обляно в кръв. Минах на другия тротоар. Звъннах на 112 веднага. Видях, че дъщерята на жертвата идва. Отидох към нея, отдалечих я от тялото и я държах на безопасно място", сподели клиент на шивашкото ателие на Камелия Bulgaria ON AIR, който я е открил мъртва пред него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: Ботевградубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
54
3
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 5 години
изневярата не е незаконна убийството е незаконноТака е в цивилизования свят , и има защо .В саудитска арабия това правило не важи .И като гледам БГ манталитета е по-близък до този на арабите , отколкото на читавия свят .
53
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мога да разбера, толкова ли сте долнопробни, че спекулирате, че имало убийство, за да оправдаете изневяра.Убийството е непростимо, но как е възможно с гнусотатa му да миете позорното поведение което е довело до това убийство. Що за хора сте???
52
2
 
2
 
! Отговори
до 50 преди 5 години
"български порядки и ценности" -> мъжагата смучи ракия и пердаши жена си че не му е донесла салата навреме .БГ ценностите са варварщина от бежанските времена на БГ-тата от преди 13 века :)
51
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
културните особености на БГ етноса
50
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Дървени философи и комплексари, това сте вие :D оставям ви да си ревнувате на спокойствие :D и умната да не чета утре за поредното убийство на подивял ревнивец .."Ами то комплексар си ти. Ти ако не беше комплексар, нямаше да се страхуваш да застанеш с мъжка позиция и да заявиш твърдо на гаджето ти, че не може да идва при нас другите мъже да я опъваме. Обаче си комплелсар, страх те е да не я изгубиш, защото имаш комплекси, че друга няма да си намериш и затова и позволяваш всичко.
49
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно някои жени ги е яд, че мъжете не са муxльовци да позволяват да им се качват на главата и се опитват да пренапишат българските порядки и ценности. Викат, че било нормално жената да се трещи с който с иска. Ами, не е! Не е нормално! Нормално е ако е сама! Като е във връзка не е нормално! Ама тя хем иска да не изпусне сигурното, хем иска да е с много мъже.
48
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ти не си дядо Бог че жената да ти иска позволение при кой да ходи. Ако иска ще се опраши с половин София."До къде стигна българският морал. Ами точно там е работата, че вече прекалено много жени си мислят, че е напълно в реда на нещата да опрашват половин София и после да се приберат и да си легнат спокойно до съпруга си. Като иска да опрашва половин София, ако има съвест и чест, ще си каже на мъжа си, че иска да се разделят. И тогава да ходи където иска.
47
2
 
4
 
! Отговори
Един преди 5 години
Тя му била изневерила ли!?Ми като гледам развитието на одисеята, няма да е било за нищо!Ревнивецът е бил явно някакъв първосигнален тип.Либоф ли бе да я опишеш!
46
1
 
2
 
! Отговори
х преди 5 години
изкуството иска жертви.курти занското също.миналата седмица една недоначесана вярна съпруга и грижовна майка, се задуши в гола в колата на току що срещнат любовник.
45
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Vai, vai...dnes v botevgrad, utre v pes i bruxelles....
44
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименТи не си дядо Бог че жената да ти иска позволение при кой да ходи. Ако иска ще се опраши с половин София. Да, к..ско е, но е нейно право. Твое право е да я зарежеш, а не да я убиваш, биеш или затваряш в килeра. Разликата между Запада и кoчинки като БГ е, че там на първо място се поставя индивидуалната свобода. Докато в БГ важи стадния принцип. Там например половете са равни, докато в бг все още на жените се гледа като на втора категория човек и на средство за разплод.
43
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дървени философи и комплексари, това сте вие :D оставям ви да си ревнувате на спокойствие :D и умната да не чета утре за поредното убийство на подивял ревнивец ..
42
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някои хора не осъзнават, че ревността може да бъде както по време на връзката, така и след нея. Те си мислят очевидно, че ревност може да има само както те я разбират... а те я разбират погрешно... очевидно погрешно.
41
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Стига бе, толкова ли няма жени за вас, че сте се хванали с една като удавници за сламка"Ооооо, показваш още някакви "МОДЕРНИ" работи, черти на съвременния европеец, който презира порядките в арабските страни и ни обяснява как е абсолютно нормално и в реда на нещата да живеем с няколко жени едновременно? Или с няколко мъже едновременно?В една нормална традиционна връзка няма място за триъгълници. Пробутвай си либeрастката мода някъде другаде. Позволявай още на жена си да ходи при други.
40
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Е, това вече си е твоя работа. Ако не ти пука дали ти изневерява си стой с половинката и се радвай на рогата :D Хора всякакви."Е противоречиш си. Може би просто си някой от пpоцтолюдието, който не разбира смисъла и значението на думата "изневяра", обаче се изказва по темата въпреки всичко.Казваш "ако не ти пука". Ами на тебе щом ти пука, значи и ти ревнуваш. А щом ревнуваш значи си същия като хората които описваш, дето казваш, че който ревнува убивал хора и т.н.
39
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е, това вече си е твоя работа. Ако не ти пука дали ти изневерява си стой с половинката и се радвай на рогата :D Хора всякакви. По-добре така отколкото да убивате хора. Стига бе, толкова ли няма жени за вас, че сте се хванали с една като удавници за сламка, чак ревнуват, седят, убиват.. ужас. Добре че не съм жена.
38
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ако кръшка значи не те уважава и не те обича и трябва да го напуснеш"Ааааа, чакай сега.... защо да го напускам, след като не го ревнувам и не ми пука дали ми слага рога с други? Нали имам брак по сметка, без ревност?
37
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Когато ревнуваш показваш слабост и страх/комплекс, че някой те превъзхожда и половинката ще се начеше с него"Ми тя половинката може и да се начеше и без третия човек да превъзхожда партньора. Що за безсмислени тъпотии ръсиш, не ми е ясно. Аз примерно имам приятел, който днес иска дебели жени, утре иска слаби, а след месец сигурно ще иска грозни с акне по лицето. Въпрос на лични предпочитания и секcyални фетиши.
36
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименКогато ревнуваш показваш слабост и страх/комплекс, че някой те превъзхожда и половинката ще се начеше с него :D Да не мислиш, че като ревнуваш и я следиш/контролираш ще я спреш? :D Най-много да има обратен ефект. Ако си го е неумила и в манастир да я пратиш все тая. Човека до теб не е стока, не е твоя собственост. Ако кръшка значи не те уважава и не те обича и трябва да го напуснеш, а не да се държеш като цербер и да я пазиш да не вземе да кривне. Хихи, наивна балканщина
35
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ревността показва комплекси, ниска самооценка, в много случаи и психически проблеми."Глупости!Ревността показва, че държиш на човека до теб и на ти е все едно за него. Показва, че намеренията ти за съвместен живот в "един отбор" са сериозни. Показва, че не искаш гъбички и вeнерически болести в семейното ложе. Показва, че те е грижа за здравето на семейството и за доброто възпитание на децата. Ревността показва, че не желаеш да си неудачник, който се примирява когато го правят за смях.