Лютви Местан след катастрофата: Покрусен съм!

Той изрази съболезнованията си във Facebook
Обновена: 15 апр 2019 12:46 | 15 апр 2019 12:45, Нели Христова
118
Лютви Местан след катастрофата: Покрусен съм!
Снимка: Булфото

След тежкия инцидент на разклона за с. Загорци, в който загина 6-месечно бебе, Лютви Местан изказа своите съболезнования в пост в своята Facebook страница.

Още по темата

"Покрусен съм! Изразявам най-дълбоките си съболезнования към близките", това написа лидерът на ДОСТ, който все още е задържан след катастрофата.

Инцидентът се случи вчера около 13:30 часа в района на "Маказа". Лютви Местан твърди, че е спрял на знака "Стоп" преди да се включи в движението.

Автомобилът на политика се е опитал да направи ляв завой и да се включи към основния път, когато последвал сблъсък с друга кола. В нея пътувало семейство с две деца от кирковското село Първица. В резултат на удара колата на семейството се преобърнала няколко пъти и паднала странично в близка нива. На място загинало бебето, а останалите трима са ранени. Бащата е настанен в отделението по травматология, а майката и другото дете са в хирургията на болницата в Кърджали. Няма опасност за живота на тримата.

Образувано е досъдебно производство за катастрофа по непредпазливост, завършила със смърт.
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
3
 
4
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
а и факта,че това се случва с Местан ОТ ДОСТ-"конкурента" на дпс може да наведе НЯКОИ на мисълта за .."вътрешносемейна" битка..."Некои сили" могат всичко...
33
2
 
26
 
! Отговори
ogalb преди 5 години
Трагедия! Но! Неслучайно на кръстовища ограничението пада от 90 на 50-60 км/ч. Спазвайте ограниченията. Возете децата в предназначените столчета, със сложени презрамки. Винаги. За последната седмица съм видял 3 годишно на коленете на мама зад волана на джипа, 5 годишно да се разхожда отзаде в голфа и тн. и тн..
32
4
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
абе не знам....Нещо ми напомня за инцидента край Своге:-обвиниха шофьора,а се оказа,че пътя е калпав..Е,замазаха набързо положението.Някога слагаха огледала на подобни опасни разклонения без видимост..Но сега,на кой му дреме?..Какъв "келепирец" може да падне от една такава мярка?!И друго:-При такива разклонения ЗАДЪЛЖИТЕЛНО скоростта по главния път се ограничава на 60!.Ако е имало такова ограничение,но пострадалия не го е спазил,а е летял с поне 100и отгоре,това ще обясни защо е излетял на 50м
31
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
и ние, че при толкова опити да те вкарат в централния, отгоре се намеси, жалко за бебето и родителите му
30
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трябва ли да ти отнемат телефона ако си в ареста?
29
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Неприятен, но от показаното съм склонен да масля, че тези по главния път са карали доооста бързо. Може и да няма вина
28
14
 
4
 
! Отговори
доволен селянин преди 5 години
не съм привърженик на никой но в сучая и този с бмв-то има глолема вина и аз съм има л такива случаи излиза засича те но като караш със 70-80 км няма проблеми да намалиш или да спреш дори и на завой имаш видимост поне 50-60 м
27
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От цялата работа ДПС излизат най-печеливши. "Независимият" български съд доста се ще отруди с избора между протекциите на Местан и лобистите на ДПС-то. Пък дете починало, кой крив кой прав кучета ги яли...Ще наблюдаваме една интересна борба за надмощие, макар че щом е арестуван май си личи, КОЙ държи юздите и на полицията и на обвинението.
26
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
СТИГА СТЕ ИЗЛИВАЛИ ЗЛОБА! НИКОЙ НЕ Е ЗАСТРАХОВАН! НЕ ГО ХАРЕСВАМ КАТО ПОЛИТИК, КАТО ЧОВЕК НЕ ГО ПОЗНАВАМ, НО ЕДНО ЗНАМ: СЛУЧВА СЕ НЕПРЕКЪСНАТО! ТАКА ЧЕ ЗАМЪЛЧЕТЕ!
25
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как това подпухнало и подуто лице пише постове във Фейсбука като е в ареста ? За един приятел питам. Поредния ПР пост.....
24
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кирил Маричков уби човек
23
1
 
13
 
! Отговори
??? преди 5 години
До бау:искам обяснение и наказание за шефа на ареста заради интернета.
22
4
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Черна душа имаш Местан ефенди, щом на тебе се случи. Ако беше праведен, Господ щеше да те пази преди изборите. Пътят по който си тръгнал е грешен и неправеден, обладан си от злоба и омраза. Жалко само за детето, което ти уби, жалко и за пострадалото семейство.
21
3
 
6
 
! Отговори
Galipoly1915..... преди 5 години
Do 17...OTNEMANE NA PREDIMSTVO PO GLAVEN PUT....TOY MOJE DA E KARAL S 250KM....NO LUTFI MESTAN NE E SPAZIL ZNAK STOP...ILI ZNAK POKAZVASH CHE NAVLIZASH V PUT S PREDIMSTVO NA DRUGITE VODACHI.....VINOVEN E NA 100%!!...Da PUKNESH dano..
20
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Точно колкото лежа покойният Павел Чернев, за неговата катастрофа, ще лежи и този. Никакъв проблем да намери свидетели.
19
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доган е инсценирал всичко .
18
1
 
17
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
как така използва соцялните мрежи след като се знае че е в ареста?а може да се е укрил в турското посолство?моите инстинкти ми подсказват че най вероятно колата със семейството се едвижела прекалено бързо и не еуспяла да намали на време и достатъчно за да избегне сблъсъкно излиза и въпросът каква видимост е имало и кой е отговорен за да има добра видимост излизайки към главния път?нямали да енай добре и безопасно за всички ако въведем като стандарт камери в автомобилите си за да доказваме вс
17
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой вярва ли .че тоя ще лежи?
16
3
 
0
 
! Отговори
Кико преди 5 години
До 10:. Ама ти какво? Неудушевени предмети и обстоятелства да носят вина...о , Аллах, това е прозрение!
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацаратурата защо спи, а не взима мерки.