Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
5
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И тоя инвеститор ще си замине от ! Кой инвеститор ще инвестира в държавата с най много роми в света!? Тиквата ги развъжда, те си му гласуват, а с държавата да става каквото ще
49
2
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВО НА ЧОВЕКА!!!ВРЕМЕ Е ДА НАЛАГАМЕ ГРАЖДАНСКО ПРАВОСЪДИЕ КАТО ПРАВОСЪДНАТА СИСТЕМА НЕ РАБОТИ!
48
0
 
20
 
! Отговори
1 преди 5 години
До ГошуПравилно! Носили са коса, за да си окосят да не им влизат осили в дирниците, лопата за да заровят оставеното да не мирише и брадва заради появили се препятствия.Не може да се облекчават на пътя защото някой след полунощ може да ги види. Как така, срамно е!
47
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Псевдо патриоти къде сте сега....
46
1
 
31
 
! Отговори
0т 50 преди 5 години
Исках да кажа ,че няколко са къщите в който все още живеят постоянно българи --всичко друго което не се обитава постоянно или е със сот или е разграбено до последно--няколко къщи бяха купени от българи ,но кражбите им светиха маслото--печели със сто на нула контингента....
45
2
 
63
 
! Отговори
шматка преди 5 години
Чудно ми е държавата ще защити ли имуществото на кипъреца и как от отмъщението на клана.
44
11
 
41
 
! Отговори
Бягайте от тази Бг. преди 5 години
Това са избирателите на ГЕРБ и за тях няма закон.То така ще е и в завода на Фолксваген ще влизат да крадат гуми и емблеми.По добре изобщо да не идват германците.
43
2
 
78
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Не така, не обвинявайте човека в убийство! Ситуацията е следната- тръгва кипъреца през нощта да си нагледа имота заради зачестилите кражби. В тъмното БЕЗ ДА ЗАБЕЛЕЖИ прегазва един от дебнещите с коси и ножове крадци. Другите се разбягват. Кипъреца след като разбира за инцидента тръгва да гони другите да му помогнат да откара пострадалия в болница. Те избягват. Сам оказва помощ на пострадалия и съдейства на полицията. Инцидента е битов и няма дискриминирани.
42
2
 
34
 
! Отговори
ЗАЩОТО НЕ Е ЗНАЕЛ преди 5 години
ЧЕ в това село вече са почти само роми и те имат право да влизат навсякъде--няколко са къщите в който все още живеят постоянно роми--там са с кметски наместник който само разпределя помощи за ромите--ранчото на кипъреца е далече от селото дели го една могила който е отишъл там да бърка е знаел ,че е на чужд терен--друг въпрос е че мачкане с джип не е позволено от закона --то и краденето не е позволено но постепенно ще се стигне до войни в които всичко е позволено... а за разбитите къщи в селото
41
4
 
91
 
! Отговори
до президента преди 5 години
Моментално да му се връчи орден Стара Планина
40
0
 
96
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като видят, че няма правосъдие хората само ще започнат да го раздават.
39
5
 
57
 
! Отговори
Мими преди 5 години
Един комшия ром преди две години му дадоха четири години затвор и преди два дни са го пуснали! За добро поведение и че за първи път е в затвора има.право на условно предсрочно, това значи излиза на половината присъда! Та си мился и за ония убиец изнасилвач Северин дето му дадоха 30 години затвор за добро поведение и условно предсрочно след 15 години е навън! Е ми как няма да крадът ромите, като са безнаказани! Мафиота Борисов му е наредено да ги защитава и той изпълнява на Сорос
38
4
 
61
 
! Отговори
... преди 5 години
Браво на човека. Тия не се научиха че за да имат нещо, трябва с труд да си го вземат а не с кражби. Човека не трябва да бъде съден. Нямаше да има убити, ако не бяха отишли в имота му за да крадат. Ама те не се спряха тия и затова така е станало. Да вземем пример от човека. Да видим как държавата ще ни осъди всичките.. 300 000 човека, къде и в кой затвор ще вкара. Примерно.
37
2
 
87
 
! Отговори
Българин преди 5 години
Браво на КИПЪРЕЦА , друго му е мисленето , писнало му е и е взел нещата в ръцете си , БРАВО!!!!
36
2
 
84
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
14 присъди! официално доказани престъпления. Неофициално 50 най-малко, може и 100 да прехвърля. "Научно доказано" вреден индивид който си е намерил майстора под гумите. Дано да мине за самоотбрана ама сигурно ще му го натопорчат защото е грък.
35
79
 
3
 
! Отговори
Гошу преди 5 години
Всеки може да го среже стомаха и да влезне да се облекчи в нечия нива. Не може да се газят така хора. Още малко ще върнете смърт с камъни на площада,за едното ходене по нужда... В каква държава живеем?
34
1
 
62
 
! Отговори
Ники преди 5 години
Излежал си е 14-те присъди по съкратената процедура.
33
3
 
31
 
! Отговори
1 преди 5 години
До 14 присъдиЕ, защо да лежи? Ще работи, за да си плаща храната, тока, топлото и т.н.! Какво, като е в затвора?Данъкоплатеца може да му осигури 1/4 типов хляб, 2л. вода и отеало. Ако иска повече ще работи!
32
4
 
72
 
! Отговори
z-rock преди 5 години
Разбирам, че е този с пикапа е около 60 годишен!! По новите разпоредби, трябва да мине на допълнителен преглед - не може от три бройки да пропуснеш две!!
31
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Бауняма да лежи. ако се опитат, масов бунт под имотите на съдебните служители!