Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му

Прегазеният е починал, има и ранен
13 май 2019 14:10,
357
Фермер прегази ром с пикап - крадял в нивата му
Снимка: БулФото

Кипърският бизнесмен Димитракис Пирилис е прегазил с пикапа си нарушител, който влязъл в нивата му, съобщава 24 часа.

Инцидентът е станал малко след полунощ в събота срещу неделя край село Болярино, община Раковски.

Убитият е от 30-годишен мъж от ромски произход, който до момента има 14 присъди, съобщи Окръжният прокурор Румен Попов.

На 11 май тази години убитият ром, заедно с двама съучастници, влезли в стопанството на кипъреца Пирилис. Възнамерявали да задигнат люцерна или животни. Носели са коса и други сечива. Когато ги забелязал, бизнесменът се качил на товарния си пикап и ги подгонил. Крадците се разбягали в различни посоки, но фермерът успял да настигне единия и го блъснал.

После Пирилис се опитал да открие другите двама нарушители, но не успял. Според един от тях той се върнал до лежащия на земята и започнал да обикаля около него.

Назначена е съдебнно-медицинска експертиза, която да установи дали кипърецът го е прегазил повторни. Другите двама са също рецидивисти - съответно с 2 и с 9 присъди. Установено е, че убитият и един от съучастниците му са крали коне и крави от същия фермер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
66
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лекари, земеделци, бабички и дядовци, никой не е защитен, всеки се защитава както може.Тия хора, работят, плащат данъци. Защо няма екземплярни присъди?Защо човек, независимо от боята му, с 15 присъди е на свобода?Това вече не е, че ние дискриминираме, а че сме дискриминирани във нашата държава.
29
1
 
92
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БРАВООООООО!! ОРДЕН СТАРА ПЛАНИНА!!
28
7
 
67
 
! Отговори
цар тиква преди 5 години
моля ви спрете да елиминирате електората ми!!! избори идат! кръвното ми се качи а цеци направо откачи.
27
60
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас БХК да не спи ! Никой няма право да гони хората като диви зайци на фарове !
26
3
 
49
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Хората го подкрепят, но бизнесмена сигурно ще лежи. Какво постигна? Отмъсти си ... браво. Да беше наел няколко батки да ги смажат от бой. Ама чак убийство ...
25
1
 
91
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
А тази коса и сечива за какво са ги носили - да косят и копаят може би? Ако не ги е намачкал с пикапа, са щели него да кълцат... Казва се "влезли въоръжени в частен имот"!
24
1
 
126
 
! Отговори
123 преди 5 години
Не може някой с 14 присъди години наред да те краде и накрая да те съдят, че си се защитил както можеш, защото явно държавата не те защитава.Законът е очевидно несправедлив.
23
5
 
56
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Доктора от Пловдив номер 2.
22
2
 
103
 
! Отговори
Тато преди 5 години
Кипърецът трябва да бъде защитен! Да направим подписка, за да не тормозят човека!
21
1
 
91
 
! Отговори
бай Миле преди 5 години
Язък, че не е успял да догони и другите двама, та е оставил свидетели... сега ще разбере какво значи "българско правосъдие".
20
0
 
112
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За пореден път - българското законодателство застава твърдо на страната на престъпниците и заплашва да накаже тежко съветен гражданин.
19
0
 
94
 
! Отговори
Димитър Данчев преди 5 години
А сега. Това по новия закон как ще се третира. Трима срещу един?????
18
0
 
110
 
! Отговори
Съдия преди 5 години
На кипъреца да се присъди награда за това, че като гражданин е отървал обществото от опасен рецидивист. Оцелелите крадци да се осъдят на доживот заради това, че престъпленията са им станали навик. Присъдата да се изпълни в условията на принудителен труд, докато изработят и изплатят в петкратен размер откраднатото от всичките им минали престъпления. Социалните да проверят децата на рецидивистите как са възпитавани.
17
0
 
94
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според правосъдието ни, г-нът от Кипър е трябвало да уведоми органите на реда, които да акостират с час, два закъснение, или направо сутринта, вероятно щяха да опишат щателно новите липси, да търсят 3,4 месеца извършителите, ако хванат някой от тях, може би ще има нова 15 присъда и така до следващият път. Та въпросът ми е - дали правилно е постъпил, риторичен разбира се!
16
0
 
74
 
! Отговори
град козлодуй преди 5 години
ромите изнагляха вече
15
29
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега ще го осъдят.....
14
0
 
95
 
! Отговори
бай ганю преди 5 години
да му се даде орден стара планина и бг гражданствоясно колко му е писнало на човека от набези и не заключени крадци с множество присъди.предлагам да подпишем документ в негова подкрепа
13
1
 
43
 
! Отговори
ЛЛ преди 5 години
Чуденката сега е дали ПОВТОРНО е прегазен ромът!!!
12
0
 
70
 
! Отговори
14 присъди преди 5 години
Ако и у нас действаше правилото за трите еднотипни присъди, този синковец нямаше да излезе от пандиза до края на дните си и днес щеше да си лежи в затвора и да яде от парите на данъкоплатците!След като тук, у нас, толкова много обичат крадливите роми и се грижат за благополучието им, нека да гласуват такъв закон. Защото се вижда, че чашата на търпението преля и занапред ще има още подобни случаи. Вместо да се стига до крайности като "Крепост Европа", по-добре да се гласуват разумни закони!
11
0
 
97
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тъжно, защото е убийство на човек, макар и ром, но е следствие от безхаберието на властите с тази ромска***. 14 присъди, означава 14 доказани предтъпления. По всичко изглежда, че набезите на тази бадна към земеделеца са постоянни. Въпросът е какво правят на свобода тези престъпници след като продължават да вършат престъпления, тоест на лице е рецидив. Присъдите им, ако изобщо ги има, са неефеткивни и съдът и местната власт трябва да преосмислят наказанията им. Жалко за собственика, но браво!