Един от младежите, загинали край Златоград, бил рожденик

Той издъхва два часа след катастрофата
Обновена: 13 юни 2019 10:35 | 13 юни 2019 10:35,
32
Един от младежите, загинали край Златоград, бил рожденик
Снимка: МВР

Един от младежите, загинали при катастрофа късно снощи край Неделино, 26-годишният Мартин Караасенов, празнувал рождения си ден. Младежът е син на бившия кмет на село Долен Валентин Караасенов.

С него били още връстникът му Борислав Хаджиев и 23-годишният Огнян Сапунджиев.

Сигналът за инцидента е подаден около 22:20 часа. Зад волана на лекия автомобил "БМВ 320D" със смолянска регистрация е бил 26-годишният Борислав.

При движение с несъобразена скорост младият мъж загубил контрол над автомобила и се удря странично в насрещно движещия се микробус "Мерцедес 313Д" със смолянска регистрация, управляван от 41-годишен мъж от Неделино, съобщиха от Областната дирекция на МВР в Смолян.

Борислав и возещият се на задната седалка Огнян умират на място.

26-годишният рожденик Мартин е транспортиран във Филиала за спешна медицинска помощ в Златоград с критично състояние с черепно-мозъчна травма. Два часа по-късно той издъхва, въпреки усилията на лекарите да го спасят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
0
 
2
 
! Отговори
Waffen SS преди 4 години
Класическата физика ,както и два от дяловете И като Динамика и Кинематика не прощават-направо са смъртоносни.Никой не е над физическите закони.От човешките може някой да се спаси ,но от физическите -не
23
4
 
1
 
! Отговори
ШикагоЗавинаги преди 4 години
Затова карам Бенц. Не бих се доверил на щайгите.Верно, че ми гори повечко, щото е 5.5 v8, но си заслужава( а и бензина падна под 3 кинта за галон)Ако имаше малко акъл момчето, или пък баща му, щяха да са ОКАма те избрали дизелак с малко моторче?!И после като се изakат срещу вентилатора и се почва: Ама защо стана така? Ама кой е виновен?
22
5
 
3
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Понеже лекарската услуга в България е на ниво Сомалия в малките градчета, затова момчето не е оцеляло в болницата, въпреки късмета на пътя...
21
3
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Излиза, че трилъчевата звезда отново е доказала превъзходството си над самолетната перка.
20
1
 
13
 
! Отговори
До 22 преди 4 години
Не энам на какви хапчета си, но това е направо истински ужас!!! Съболеэнования на семействата на эагиналите!!!
19
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малките села в България и пътищата около тях са екстериториална единица по отношение на всякакъв обществен ред. Има най-много един полицай който всички го познават и нищо не прави. Само "ранга" в селското общество е определящ за правата ти, като най-високо си ако си от родата на кмета, след това ако си от родата на секретарката в кметството, ако си от родата на богатия тракторист или свиневъд и т.н.
18
9
 
8
 
! Отговори
Ali преди 4 години
Местан е невинен!!
17
2
 
19
 
! Отговори
КАТ преди 4 години
До АнонименИзобщо не ми е жал !! ... добре е, че шофьора на беса не е починал. За да загинат на място двама души представяте ли си с колко са карали ?
16
1
 
26
 
! Отговори
ПорЦелан преди 4 години
Физичните закони не могат да се заобиколят с рушвет и връзки.
15
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едва ли скоростта е била несъобразена, каквото и да означава невъзможното за дефиниране понятие "несъобразена скорост". Най-вероятно скоростта е била силно превишена, но понеже не е измерена с технически уред или по друг начин, не могат да го твърдят. Защо са се движели с висока скорост е ясно - защото от 30 години в България КАТ не работи и няма контрол за спазваенто на правилата. Световният опит отдавна е доказал, че правила се спазват само ако има контрол за спазването им.
14
5
 
20
 
! Отговори
Митев преди 4 години
БМВ + син на местен дерибей+ алкохол ( Интересно , но не се съобщава за алкохолна проба както обикновено)+ нагло поведение=смърт. И защо да ги съжалявам? Едва ли и Бог би простил това затова не казвам: " Бог да ги прости".
13
0
 
27
 
! Отговори
Дедо преди 4 години
Вие тука,из търновските села, да видите какво е...предполагам,че не е само тука,де -пият двет -три - четири и айде до магазина/кръчмата в съседното село.И.щото,нали,е само на 10-тина 15 км. и се юрват като не видели.И налис се познават с кмет,полицаи(кога ги има,де) и живота им е песен...ДА,АМА НЕ...Още по-лошото е,че роднини и родители ЗНАЯТ,АМА СИ ТРАЯТ!!!!
12
4
 
21
 
! Отговори
? преди 4 години
Ех, защо не загина другия рожденик?!
11
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Толкова се самозабравят, че пропускат факта че с реплики от рода "Знаеш ли кой е баща ми", не мож излъга смъртта
10
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А така, другия път да му мисли!
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не моа повервам, то... мотористите карат рисково. А това е БМВ! Не е мотор! Вероятно асфалта е кофти! Или някой моторист му е сякъл пътя!
8
1
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам новината и си казвам - със сигруност участва БМВ. Отварям и се оказвам прав. Ти да видиш чудо. БМВ, чалга, питбул, силиконови жени - идеала на всеки бг батка. Жалко за погубените животи...
7
0
 
60
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
почерниха живота на шофьора на микробуса... караш си и изведнъж БМВ се забива в теб...
6
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В това шуробаджанашко общество - това. Жалко, но факт.
5
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По селата и малките градове в България е нещо страшно. Само кражби, далавери, команчи, полицаи, държавни хрантутници и техните некадърни наследници вилнеят безнаказано. Добре че от време на време ги застига дългата ръка на съдбата.