Кметът на Костинброд обвинен за причиняване на смърт

Прокуратурата му наложи парична гаранция от 5 хил. лв.
Обновена: 2 юли 2019 13:22 | 2 юли 2019 13:22,
19
Кметът на Костинброд обвинен за причиняване на смърт
Снимка: pixaBay

Софийската окръжна прокуратура обвини кмета на Костинброд Трайко Младенов за причиняване на смърт по непредпазливост. В неделя вечерта моторист загина в катастрофа, в която участваше градоначалникът.

Още по темата

Обвинението е, че при управлението на автомобил Младенов не е спазил правилата за движение по пътищата, което е довело до смъртта на едно лице. Кметът е призован по-късно днес за връчване на постановлението.

От прокуратурата са наложили на Младенов и парична гаранция в размер на 5 хил. лева. Предвиденото от закона наказание е лишаване от свобода от 2 до 6 години, предадe Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е важно кой има и кой няма предимство...Гледа се крайния резултат, а той е фатален за човека върху мотора...Защото това е безумието да се карат такива МПС по пътищата...Само едно падане може да бъде убийствено, ако моториста падне под гумите на автомобилите, които се движат и в двете посоки.Да не говорим, че те не спазват никаква култура на движението по пътищата...
16
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обратният завой е откровенно нарушение. Ако кмета е бил читав/разбирай трезвен/, при доказана превишена скорост на моториста, нямаше да се крие и увърта като мишка. Не му е чиста работата щом лъже като тъмнокожа електорална единица.
15
2
 
1
 
! Отговори
От 12 преди 4 години
Моля, хора без шофьорски книжки или с купени такива, да НЕ изказват мнение. Нямам намерение да им обяснявам разликата между движение с разрешена скорост и движение с превишена скорост и последиците от превишаването на скоростта.
14
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мотористът движещ се с 200-300 км//ас си е виновен, без значение какво е направил кмета. Има две твърдения - обратен завой и престрояване в лява лента, но и в двата случая моториста е виновен. Кметът може и да е виновен, а може и да не е.
13
1
 
3
 
! Отговори
до 12 преди 4 години
Моля, хора без шофьорски книжки, или с купени такива да изявяват мнение. Нямам намерение да обяснявам разликата м/у престрояване и обратен завой. През целия път м/у София и Костинброд има мантинела, точно за да предпазва от подобни ***, обаче кмета се изхитрил на пряката след бензиностанцията.
12
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И какво е направил кмета?! Престрояването от една лента в друга е резрешено, а моториста не се е виждал на хоризонта, когато кмета е започнал маневрата. Това, че е долетял за секунда-две си е негов проблем, а не на нормалните шофьори.
11
7
 
4
 
! Отговори
до Диди преди 4 години
Диди, много си прoстa, Диди. Ако ще и сериен убиец да е жертвата, това не оневинява безотговорната маневра на кмета. Отгоре на всичко няма доблестта да си признае, а лъже, което също е подсъдно. Бил изпреварвал, а моториста карал с 200, за това колата не кмета е ударена странично, защото оня е дошъл от полето? 1:1 с оная мижитyркa Местан - грам съвест нямат.
10
7
 
10
 
! Отговори
Диди преди 4 години
Жалко и за двете страни. ПТП може да се случи на всеки. Защо всички нападат кмета, защото има смъртен случай ли? И да не е бил кмета този човек е бил обречен-без екип, с мотор които не е негова собственост, със скорост неразрешена за мястото на инцидента, без съответна категория за да управлява мотора и т.н и т.н .. Може би просто щеше да убие друг невинен човек. Просто е лесно в момента да търсим вината в друг, а не в безотговорността на жертвата. Има полиция, която ще установи факти!
9
4
 
13
 
! Отговори
Бойко Борисов преди 4 години
За нас герберите, законът не важи!
8
11
 
6
 
! Отговори
Мими преди 4 години
Младенов като кмет се справя отлично! Като шофьор - явно е като повечето от нас.... Който не е правил обратен завой на непозволени място, пръв да хвърли камъка! Точно там, май е пред бензиностанцията, аз също често завивам така ... Жалко за моториста! Бог да го прости! И да пази другите с мотоси, че ното те, нито шофьорите ги пазим!
7
3
 
9
 
! Отговори
мак преди 4 години
От коя партия е кметът?
6
3
 
13
 
! Отговори
ЦК на ГЕРБ преди 4 години
Няма да дадем да го осъдят- коалиционен партньор ни е...
5
6
 
19
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Вчера кмета излъга ,че е предприел изпреварване ,но снимките от удара не съответстваха на това твърдение ,днес всичко си дойде на място .
4
4
 
12
 
! Отговори
odpo преди 4 години
До lolБил е почерпен човека!!! Има хора които твърдят че е бил почерпен! Да видя някъде някою да пише нещо за взети алкохолни/наркотични проби- НЕ
3
6
 
12
 
! Отговори
odpo преди 4 години
А алкохолната мичу проба КЪДЕ Е!?!?!?? СПРЕТЕ ДА ПОТУЛВАТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА НА ХОРАТА С ВЛАСТ!!!
2
4
 
18
 
! Отговори
гостенин преди 4 години
Че кмета направо си го е убил - правел обратен завой! Оня ден така бяхте описали новината, че останах с впечатление, че кмета е бил пътник в колата.пп Обратния завой трябва да бъде забранен! Само ядове прави.
1
8
 
17
 
! Отговори
lol преди 4 години
Чакаме редовните *** да дойдат и да защитават кмета. Интересно колко ли им плащат, че във всяка следваща статия, за този случай, стават все по-малко. Май партията го е отписала тоя кмет :D