Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
8
 
10
 
! Отговори
Тикволандия преди 4 години
Този неандерталец,нарита едни жени,откоито беше взел пари предварително!Сега си представете,какво ще се случи с персонала,когато сезона свърши и си потърсят заслужените пари.........
48
1
 
6
 
! Отговори
баба мара преди 4 години
всичко е за пари и обезщетение зетят на собственика е неадекватен и не е за тазиработа
47
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 54 пребивавал съм там знам какво е така,че не ми давай оценки.
46
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Клипчето вече е обиколило света, или поне държавите от които очакваме туристи. Догодина хотелиерите ще търсят туристи с диогенов фенер!
45
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 39 ти посмей да извадиш оръжие в хотел и очаквай да ти извадят оръжие и на теб.
44
8
 
16
 
! Отговори
Коцето Иречек преди 4 години
Дай всички дето работят с хора като ги предизвикат да тръгват да ги бият и да стане едно мазало. Не можеш така да се отнасяш с клиенти независимо какви са има винаги други начини ама *** не може да не покаже колко е ербап и тръгва да раздава къчове докато не си падне на ***. Сега се извинява ама пак той бил правият, другите криви!? Просто тоя наш народ няма оправия, опростачването е пуснало дълбоки корени.
43
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми аз като гледам в хотела му продължават да идват туристи от Израел.
42
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на всички е ясно, че има хиляди подобни туристи, които действат по предварителен сценарий , така че после да могат да поискат обезщетения и почивката да им излезе безплатна - или казват, че са се разболяли, или нещо друго не им харесало.. Тези пък се изкарват бити. Интересно нали имаме асоциация на хотелиерите, тя къде е да защити нашия човек? Навсякъде по света щяха да ги изгонят, даже някъде щяха да повикат и полиция да ги арестува
41
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ситуацията има два възможни пътя на развитие: първи - догодина тук ще се напълни с туристи, втори - догодина ще има драматичен спад на туристи. Познайте кое е по-вероятното!
40
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Първият въпрос на израелеца - в магазин, ресторант, хотел - е "Дискаунт ?".Правете си изводите.
39
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости."Айшето ни можи да лъжи вервам им.
38
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БайГаньо откраднал някой лев и решил да става хотелиер.
37
2
 
10
 
! Отговори
до Мосад преди 4 години
айде действай, актьор:))))))
36
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 32 в Дубай например ако си помислят да направят подобно нещо смъртната присъда им е сигурна.Че даже и повече.
35
3
 
4
 
! Отговори
до 37 преди 4 години
леко не се филмирай
34
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе, преди време един западняк изрита една камериерка в лицето и не ревахте толкова много.Сега един хотелиер НЕ Е ритал нагли израелки, които би могло да се каже, че са си заслужили ритниците и се спуквате да ги защитавате, въпреки, че е очевидно, че те са виновни.
33
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стига сте коментирали глупости, виновен е наистина, но без нищо не може да се случи така да посегне. Явно са били предизвикани.
32
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако израелските туристи са лоши, защо тогава им приемат резервациите? Не може онова до края и душата в рая! И що за отношение? То в бг хотел значи че трябва да влизаш въоръжен, защото инак ще те ритат...
31
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слънчака ли?Тия хора, туристите, са се много объркали, да си позволят да идат на такова място - пълна разложена к.лоака. Някой много ги е излъгал, като им събрал пари за почивка на това място. Но нека - с това поведение на т.нар. ни бизнесмени- хотелиери и всякаква друга ***, сега вече и чужденците са наясно, че там става само за запои. Че май вече и за това не става. Лично на мен ми е все тая-у нас не почиваме от 20 и горница години. Понеже, като българи, си знаем, че тук не става за нищо.
30
5
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 4 години
Има им имената, нека провери дали не са от онзи тип туристи, които ходят, агресират и когато стане напечено вадят телефоните да снимат и да се правят на жертви, за да изнудват и да почиват безплатно... има ги такива. Те хотелиерите си имат гилдии, да направи една проверка.