Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
349
2
 
20
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Колко струва ап. в Сл. Бряг в момента? Ха-ха-ха и пак никой не купува!!! Ало, мутрите ще строим ли нещо на моренцето? След този сезон БАНКИТЕ почват да вършеят наред. А, всички тези мега фирми на франчайз ВЪВЕЖДАТ НОВИ ПРАВИЛА. Няма да може вече пик..льо да стане шеф щото парцела бил на жена му.Бил предизвикан. Абе, пи.кльо що не помисли за жена си, персонала си, за глобите, за съда... ами дигаш тия крачоли. Ти да не си на 20 год.?
348
9
 
2
 
! Отговори
ЕС форевър преди 4 години
Като каза Путин, къде е той. Нищо не се чува за него, крие ли се някъде. Бялата чашка с него ли е, притесняваме се вече. Тръмп го разгроми, но не очаквахме, че ще го докара до пълна параноя и да се крие като мишка.
347
0
 
13
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Путин. Аз съм виновен, че БЪЛГАРИТЕ избраха Гърция и Румъния, нали?Къде са руските туристи? Къде са бг туристите? Тури там една цена за 30 лв. чадър и чакай. Викай сега надеждата нещата да се оправят. Щом почнат тези МЕГА хотели да фалират започва КРИЗА невиждана в БГто. БАЙ ТИКВА може ли да попита Националния Статистически Институт да му генерират поредната СПРАВКА-статистика-стъкмистика. Щото в момента БГ е фалирала отвсякъде ДЪРЖАВА. В края на този сезон БРЮКСЕЛ СПИРА ВСИЧКИ ПАРИЦИ.
346
3
 
5
 
! Отговори
Мотор преди 4 години
До Държавата Лай...рия!Ти пък къде се буташ за българин?
345
3
 
2
 
! Отговори
Sean преди 4 години
До Държавата Лай...рия!Ей го в на, мухите четат по-добре от теб.
344
2
 
20
 
! Отговори
IBM FAKE NEWS преди 4 години
Да бъдеш шеф е необходимо: - да обичаш своята работа - да почиташ хората (клиенти и служители) - да ги поведеш напред в трудности - пръв да поемеш удара - да имаш страх от Бог и ДЪРЖАВА/ЗакониВ БГ псевдо КАПИТАЛИСТИ(анаболни батки) хранят своите питбули с по-качествена храна,от колкото своите служители, които се потят цял ден, за да има БИГ БОС пари за ДЖИП, скъпо уиски и силиконкиВ Англия като се бориш за правата си постигаш нещо. В България-НИЩО. Един гол ХУР!!!
343
2
 
3
 
! Отговори
Държавата Лай...рия! преди 4 години
До Sean 360...а това, което събира мухите.....Ей го на, мухите имат повече акъл от Sean, събират афоризми за стихосбирка.
342
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е такива като тоя (каквито са всичките хотелиери по морето и по ски курортите)отбълснаха даже българските туристи от почивка в България.Рушветчия бетонирал плажа който иска за един сезон да си избие 'инвестицията'.Даже на минтичарите им спуснаха заповед 'отгоре' да пречат на летовниците тръгнали към Гърция и Турция.Ама на толкова mъп и нагъл човек няма как да му спасиш 'бизнеса'
341
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"А ако бяха английски или немски туристи каква щеше да е разликата?"За разумния и нормален човек - никаква.Нито клиент, нито не-клиент се бие, рита, блъска и т.н. Ако нещо не ти е на таман поведението му - викаш полиция и толкова. Другото са прос.ташки номера на елементарно ниво.
340
2
 
3
 
! Отговори
Лемур с голем...нюх преди 4 години
За ГЕРБ са батките, фитнес и 20-30 годишен баварец дизеляк, книга никога. За БСП са импотентните с претенции, че са много умни. Сините и те са импотентни, масата е негласуващи, може и от тях да е, но целия му куп лъжи и желанието да раздава ритници клони към ГЕРБ.
339
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Лемур с голем...нюх 356Ако е гербаджийски избирател е логично всъщност.Не е задължително да е от Герб! БСП са същите БКП-та!
338
3
 
4
 
! Отговори
Държавата Лай...рия! преди 4 години
До Sean 354Без разлика! Говнярските чужденци нямат работа тук и не са добре дошли!Мухите знаят къде и защо "кацат"!
337
4
 
12
 
! Отговори
Лемур с голем...нюх преди 4 години
Как пък веднъж поне една версия не съвпадна с това, което се вижда по записите. Тръгнал да раздава ритници, бе колко си ***, бе момче. Ако е гербаджийски избирател е логично всъщност.
336
5
 
9
 
! Отговори
Sean преди 4 години
До Мутра-хотелиерБез разлика! Говнярските чужденци нямат работа тук и не са добре дошли!
335
0
 
13
 
! Отговори
опетков преди 4 години
Не може да няма камери на рецепцията. Ако този беше поне малко умен, да пусне сега видеото от тези камери как *** "еврейки" плюят администраторката.
334
8
 
8
 
! Отговори
Мутра-хотелиер преди 4 години
До АнонименА ако бяха английски или немски туристи каква щеше да е разликата? А ако някой пишман-хотелиер-тире-бизнесмен постъпи така с теб, жена ти, сестра ти, *** или дъщеря ти, защото нещо не му харесва как са го погледнали, пак ли ще са си го заслужили? Абсолютно нищо не го оправдава този мекоговорящ нискочел индивид
333
3
 
3
 
! Отговори
Sean Michaels преди 4 години
Ако трябва да съм честен, от цялата ситуация най-много съжалявам, че не можа да ѝ направи "Музика под брадичката" преди да падне.
332
2
 
7
 
! Отговори
Държавата Лай...рия! преди 4 години
"Моя страна" моя "българия", бягам от теб като от Малария!
331
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Мутра-хотелиерс еврейски маймуни оправия няма, по голяма наглост от тяхната няма никъде...На тия им втълпяват, че са повече от всеки друг човек на земята и си вярват
330
5
 
9
 
! Отговори
Мутра-хотелиер преди 4 години
Сори, нищо не оправдава опита за ритане на жена, още повече такава, която си дава парите в твоя хотел. Докато нашите пишман-хотелиери-тире-бизнесмени не го осъзнаят дъъъълго ще им седят хотелите празни. Има си други начини да се справиш с криви туристи и да им обясниш човешки какви са правилата за настаняване, но ритането и агресията, биля тя вербална или не, не е един от тях