Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
309
7
 
3
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
"Още една израелка се оплака от агресия в прословутия хотел в Слънчев бряг."Хайде сега поеми колективно дело. През това време виж колко платиха Самсунг?
308
6
 
21
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
Правилото е настаняване след 14ч. Но пък когато ходим в Турция на море и автобусът ни стовари в 6-7ч. сутринта, от рецепцията винаги са ни настанявали веднага и веднага са ни слагали и гривните за консумация. За да не е нужно да се търкаляме гладни и мърляви в лобито до 14ч.
307
1
 
10
 
! Отговори
Калигула преди 4 години
Повечето коментари, които защитават *** са на платени такива, в израел това се нарича хасбра.
306
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ще си плащат тия израелки
305
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много *** в тая държава но и в Израел не отстъпват
304
10
 
4
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Един колега не пусна моя шеф, който е милионер да се прибери у тях с БМВ то си за 200К лв щото беше пил две бири в офиса. Качи го на тира и го закара до тях.Знаете ли защо? Защото ако шефа пострада, страдаме всички. 5 бона на месец са много пари. Не искам да си изгубя заплатата.А, знаете ли, че за 20 год. не съм видял един тираджия да пие, когато е на работа?А, знаете ли, че търсим още 40 човека. Молим се на тия от градския транспорт. Фъндъчка е разлепила навсякъде обяви, че обучава безплат
303
6
 
13
 
! Отговори
Мутьо преди 4 години
Абе ***, наречен "хотелиер", след като предлагаш услуги трябва да ги предоставиш. Чужденците знаят за какво си плащат и си го искат. Селски тарикатлъци като правиш- ще си плащаш. Сега ще се бръкнеш дълбоко в джоба, а следдващия път пак скачай да биеш.
302
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 320 .А аз до пожарникари не стоя така,че си напухай една тръба динамит отзад и ме осбободи от присъствието си.
301
3
 
2
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Препоръчвам хотелиера да се свържи с адвокатите на Самсунг - южна Корея
300
1
 
2
 
! Отговори
До 318 преди 4 години
Щом заговори за девственици ми стана ясно,че си някое пишлегарче дето жена няма давиди а колкото до керкенеза гледай да не попаднеш на орел и да ти вкарам не тампон а тръба отзад спирам да си губя времето със страхливи ***
299
2
 
6
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Вие знаете ли колко плати САМСУНГ по едно дело на евреи свързано със записване на телефони разговори? Вие знаете ли за какви адвокати става дума. По-се-р-ковци? Коя мутра-спортист без медали сега ще Ви спаси?Направо да уволняват този управител, да затварят фирмата и да прехвърлят всичко на трети , четвърти фирми щото това, което предстои...Жалко, защото мутрите, които пишат нямат и грам мозък. Те не знаят, примерно колко милиона е платила България за Сарафово?Нещо по въпроса бай Тиква?
298
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Работата ми е свързана с услуги и ако при мен дойдат такива клиенти и аз бих направил същото понякога се налага да ги поставиш на място просто някой си мислят,че са господари а такова нещо като господар трябва да бъде поставен на мястото
297
1
 
7
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
България е една фалирала държава без реален бизнес.Мутрата мисли за печалбата. Истинския шеф мисли за бизнеса, клиентите, своите подчинени/служители.Хотелския бос започне да се държи като "изтърван" и сега ще страда персонала. Заради глобите и съдилищата, заплатите и бонусите на персонала веднага падат. Тук става дума за поведение - "правя си квото си искам не ми пука имам пари другите да се оправят".Нали от теб(биг бос) зависи прехраната на твоите служите ли бе? Сега, като осъдят хотела да
296
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е ,че еврейките ще видят на обувката дебелото а не пари
295
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 304Междо другото съм склонен да вярвам на собственика че се е обадил на полицията. Ако това наистина е вярно то последствия би трябвало да има и за полицията! От тук на сетне мога да разбера неговата негативна емоция и съответните му реакции макър и не напълно оправдани! Нека това бъде подробно разследвано!
294
4
 
7
 
! Отговори
Дракула преди 4 години
Ами ако в световните медии излезнат заглавия:БГ хотелиери бият туристите,Агресивни Батки в България нападат майки с деца или пък Чуждите туристи в България са нежелани,какво правим а!?
293
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 308Среща с памперс не се прави, той просто се сменя и хвърля за смет! Ноооо където трябва! Моля те, не бии жената! :))))))
292
2
 
4
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Какви чужденци? Тук става дума за ПРАВОТО на КЛИЕНТА? Ти гледал ли си статистика на БГ сайта КЗП? Знаеш ли, какви търговци, шефове на бизнеси има в БГ? Пълно с престъпни мутри. Ама, те били търговци, капиталисти... Е, защо ЦЯЛ САЙТ направихме? БГ клиента вече си е патил. Затова масово фалирват бизнесите на мутрите - ниско качество на услугата... нещо повече - бият те и те рекетират.КЗП ти казва, трябва да ги съдиш. Полицията ти казва - наеми си адвокат.
291
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 303ЕЙ!!! Не си го изкарвай на жената и децата, те не са ти виновни!
290
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 303Да си направим среща смелчаго вижда се и нека да видим кой какв ще оцапа и къде ще се гръмне поредния гълъб лешяер дето ако му удара 2 тупаника няма да може да стане нали си големия мъж дай някви кординати жалкарПърво смени памперса и ако е рекъл Бог ще се видим! :)))))) Сега си натежал откъм задните части и нямаш подвижност!