Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха

Жената на рецепцията беше наплюта, но това не се каза, заяви той
Обновена: 15 юли 2019 09:14 | 15 юли 2019 09:14,
465
Хотелиерът-бияч: Съжалявам за станалото, израелците ни предизвикаха
Снимка: BG ON AIR

Изпуснах си емоциите. Съжалявам,че се стигна до този инцидент. Това каза пред Нова управителят на хотела в "Слънчев бряг", който беше заснет да рита израелски туристи. Видеоклипът, който обиколи социалните мрежи, беше излъчен и от израелска телевизия. Управителят беше задържан, но вчера беше пуснат без да му бъдат повдигнати обвинения. От своя страна израелците обявиха, че ще заведат граждански иск срещу нападателя си.

Днес Иван Тодоров обясни подробно какво се е случило и добави, че ситуацията е изкарана изцяло от контекста на историята.

Още по темата

По думите му, гостите на хотела са дошли на 5 юли около 11:00 ч. Те поискали да бъдат настанени веднага, но от рецепцията им било обяснено, че могат да бъдат приети след 14:00 ч. Слижителите на хотела били любезни, но туристите отвърнали с грубости.

"Отишли са в бара на хотела, пили са напитки, но не са ги платили. Според тях сме били длъжни да ги настаним веднага. След около час ми се обади старшият администратор на рецепцията, за да ми съобщи за скандала. Дойдох веднага в хотела, попитах къде са гостите. Беше им обяснено, че всичко е наред и просто трябва малко да изчакат. След това се опитах да изляза от сградата и тогава трите жени ми се нахвърлиха. Помолих колегите да се обадят на 112. Полиция обаче така и не дойде", разказва Иван Тодоров.

Той поднесе публично своите извинения на всички хора, които са станали свидетели на инцидент, но продължава да смята, че той и служителите му са били предизвикани.

"Колежката на рецепцията беше наплюта, обиждана. Това не се каза. Израелските туристи просто ни предизвикаха", категоричен е хотелиерът.

Старши камериерката Айше също е присъствала на скандала. Тя заяви, че досега не им се е случвало да имат толкова агресивни гости.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


465
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
289
5
 
9
 
! Отговори
български турист преди 4 години
Смятам да отида в Израел и още от летището ще почна да плюя и да крещя, да видим какво ще ми се случи
288
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Срам ме е отвас не от мен в тая държава има много готово да предадат всеки само и само за да е харесал на чужденците
287
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 300 от 299!Да, чета много внимателно, гледах и репортажа. Полицията в рамките на 30 минути след сигнала не идва изобщо, което говори, че на практика полиция в тази страна няма. Ако МВР си беше свършило работа след сигнала изобщо нямаше да водим този разговор сега. Всичко това може да се случи в една изцяло катастрофирала и нефункционираща държава.
286
4
 
2
 
! Отговори
До 301 преди 4 години
Да си направим среща смелчаго вижда се и нека да видим кой какв ще оцапа и къде ще се гръмне поредния гълъб лешяер дето ако му удара 2 тупаника няма да може да стане нали си големия мъж дай някви кординати ***
285
1
 
9
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Тикво, сега разбра ли, че МУТРИТЕ не могат да правят бизнес?След като спуках гума с автобуса пълен с хора в неделя на магистрала Тракия по пътя за София ми стана ясно. Всички тия дупки дори в Индия с тир съм бил и там магистрали като твоите не видях.Крайно време е да отнемем всички бизнес сектори на твоите мутри. Включително *** и пътища.Тикво, какво ще стане когато ВОЛЯ, БСП, АТАКА и ДПС се обединят и не гласуват отмяна на МАШИННИЯ ВОТ? Ще ти подскажа. Губиш изборите и отиваш в затвора
284
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хотелиерът заслужава похвала, а не осъждане. Бил е провокиран.
283
2
 
9
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
КОЛКОТО ПО МАЛКО ЕВРЕИ НА СЛЪНЧЕВ БРЯГ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!ПРЕЗ 2015-ТА СЕ ПУСНА НОВА ПРЕЧИСТВАТЕЛНА СТАНЦИЯ ЗА СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ТОЙ ПОЛУЧИ СИН ФЛАГ ОТЛИЧИЕ ЗА ДОБРО КАЧЕСТВО НА МОРСКАТА ВОДА!ТАМ ИМА НАД 200 ХОТЕЛА И ПО-МАЛКО ХОРА ЗНАЧИ ПО-ИЗГОДНИ ЦЕНИ!
282
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицията не е дошла, не четеш ли какво е написано?
281
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Турция подобно нещо няма как да се случи защото:Всеки хотел си има собствена охрана, която следи за спазване на реда в хотела;Тази охрана има за цел при настъпване на подобна ситуация веднага да се обади на полицията;До идване на полицията те имат задачата само да потушават напрежението без да се намесват с крайни действия;При подаден сигнал там полицията в рамките на 5 минути е на място!!!
280
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 293В ТОЗИ ФОРУМ Е ПЪЛНО С ПРЕДАТЕЛИ ПЛЮЕЩИ МОМЧЕТО СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ВИЕ СТЕ МНОГО ЖАЛКИ АКО ТЪРПИТЕ ДА ВИ ПЛЮЯТ В ЛИЦАТА ДА ВИ БУТАТ И ТНТ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ХОТЕЛА И АЗ БИХ ГИ ИЗРИТАЛ ЗАСЛУЖИХА СИ ГО.Най-голямия предател е такъв тип български хотелиер и бизнесмен! Некомпетентен и *** но на всичкото отгоре лъжец и евтин манипулатор. Заради подобни индивиди българите масово предпочитат да почиват в Гърция и Турция!
279
2
 
17
 
! Отговори
-10 преди 4 години
Пич, няма такова нещо като предизвикаха ме и аз ги набих. За тази раота има полиция. Ако някой е агресивен се вика полиция, не ти е работа на теб да раздаваш правосъдие. Ама това традиционния българщар патрЕот не го знае.
278
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"В ТОЗИ ФОРУМ Е ПЪЛНО С ПРЕДАТЕЛИ ПЛЮЕЩИ МОМЧЕТО СРАМ МЕ Е..."Ми срамувай си се, щом си направил нещо срамно.Тоз "хотелиер" и той трябва да се срамува, обаче като му гледам реакциите, това чувство го е забравило и затова едва ли догодина ще има и бизнес. То с наг.лост и глу.пост бизнес не се прави.
277
3
 
6
 
! Отговори
MICHELIN UPTIS преди 4 години
Ало, днес ще има ли отново убита или изнасилена жена в БГ новините? Ясно е че всяка вечер бай *** - спортист без медали с хотел или - не, отново ще набие жена си докато пие ракия и гледа мача.Защо само в България "клиента" никога не е прав? Защо всеки ден има поне един ***, който убива жена си или детето си... но той нямал силата да се самоубие. Това стана ТЕНДЕНЦИЯ в БГ. Знаех си, че ТРЪМП, СОРОС и ПУТИН са пак виновни. Те са виновни и за отлива от туристи по нашето черноморие.
276
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В ТОЗИ ФОРУМ Е ПЪЛНО С ПРЕДАТЕЛИ ПЛЮЕЩИ МОМЧЕТО СРАМ МЕ Е ОТ ТАКИВА КАТО ВАС ВИЕ СТЕ МНОГО ЖАЛКИ АКО ТЪРПИТЕ ДА ВИ ПЛЮЯТ В ЛИЦАТА ДА ВИ БУТАТ И ТНТ АКО БЯХ НА МЯСТОТО НА ХОТЕЛА И АЗ БИХ ГИ ИЗРИТАЛ ЗАСЛУЖИХА СИ ГО .
275
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 288"Като си толкова голям бияч и снимач да си направим една среща да те видим чужденецо само кажи място ден град и час да видим чия глава ще е счупена"Среща с ПЪЛЕН ПАМПЕРС не ме привлича. Намери там някоя жена с дете че да изпъкнеш!
274
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
VN ISTITE OTVI ISKAME ITO VAS.
273
3
 
16
 
! Отговори
гледна точка преди 4 години
Този пич провали и без това слабият сезон,може би този хотелиер-мутра със селс.ката си агресия ни струва над милиард лева ако не и доста повече ще видим!
272
6
 
7
 
! Отговори
мвр-то пази ни преди 4 години
Ако бяхме нормална държава тези плюещите полицията щеше да ги просне на земята да полежат час-два и да им се охладят страстите. Ама не сме...
271
5
 
3
 
! Отговори
До 281 преди 4 години
Като си толкова голям бияч и снимач да си направим една среща да те видим чужденецо само кажи място ден град и час да видим чия глава ще е счупена
270
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И двете страни се държат отвратително простафелски. Еврейките размахват пръст налитат и крещат,собственика се доближава прекалено близо до тях опитавайки с ръка да ги подкани да напуснат а това накрая с опита за ритник беше отврат.Много ясно се вижда от видеото.А това,че полицията не е дошла в хотела по сигнала,само затвърждава мнението за нея, че не си върши работата за която получава пари.