Майката на убитата Кристин: Съберете се българи, искам справедливост

Вижте какво се е случило в селото
Обновена: 17 авг 2019 21:15 | 17 авг 2019 21:08,
357

Семейството на отишлата си без време 7-годишна Кристин се моли за справедливост.
Още по темата

По време на престъплението Милка е в Сливен, където работи на пазара. Когато разбира за случилото се, тръгва веднага към селото. Внучката ѝ открива съседа Деньо.

Деньо оказва първа помощ на 7-годишното момиченце. А майката на Кристин е категорична, ще съди болницата.

От лечебното заведение в Сливен отказаха коментар.

В същата болница в момента лекарите се грижат за здравето на главния заподозрян за убийството - Мартин Трифонов, тъй като при преследването в петък, той беше прострелян в крака.

Според майка му, бягал от полицаите, заради лошия си опит с тях от излежаването на предходна присъда за блудство.

Тя признава, че след като убил детето, Мартин се прибрал за 10 минути в дома си. Приготвила му ядене. Обещала му да не го предава. Това обаче се оказало тежка дилема.

Стоянка разказва, че синът ѝ бил добро дете. Покойният му баща го биел, завършил 11 клас, увличал се по бойни изкуства и обичал да рисува.

Нямал приятели.

И докато майка му тъжи дали някога синът й ще ѝ прости, в къщата на убитата Кристин се молят за справедливост.

Вижте още в репортажа на Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


357
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защото цялата човешка история е история за това как едни хора са се възползвали от труда на други хора.Това, че българинът е мързелив, е причината да не ставаме дори за експлоатация т.е. българинът е нену-у-жен.
58
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Над българите тегне тежко родово проклятие.В преданието се казва, че на нашата земя от нашите предци са изковани гвоздеите, с които е разпнат Христос. Дори да не е истина, за 500 години турско присъствие генетично са селекционирани сред дедите ни послушни слуги и предатели и ако се е пръкнел мутант-комита, другите българи или са го предавали, или ни са чули, ни са видели, ни са разбрали.
57
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Капиталистическият Империализъм нарочно държи бедните прослойки в страните от третия свят вдуховна и религиозна нищета за да не могат да се осъзнаят класово.Що не направят религиозни фанатици от китайците?!- Защото китайците са по-културни от европейците.
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако САЩ и Западна Европа не бяха ликвидирали Соцблока, човечеството щеше да има шанс да оцелее, защото при Соца имаше ред и дисциплина и това ле-ке Мартин щеше да изчезне преди някой да е чул за него.По време на Соца в Близкия Изток имаше светски държави, които Запада направи релогиозно фанатизирани използвайки страха на богатите араби от комунизъм-емирчетата сами си го казаха.
55
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеем в края на Европейската цивилизация.
54
10
 
4
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Жалко за България но това е електората на бкп !!!!
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Умните и кадърни българи на запад няма да бъдат българи, защото като станат пенсионери ще си продадат апартаментите в България на безценица на роми и мюсюлмани-това се случва в момента в Пазарджик, например.
52
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Между другото няма разкаял се изнасилвач. Тези никога не стават нормални. Всеки следващ път е по-лошо, докато не стигнат до убийство.
51
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо, аз безплатно си гласувам всеки път за ГЕРБ?
50
12
 
2
 
! Отговори
Курнела Крадлата преди 4 години
Това е нашият електорат роми и баби но каквато ни е партията такъв и електората
49
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Преди всичко това е снимка на бабата, а не на майката на детето.Никой не желае да каже гласно от кой етнос са, БЛИЦ написаха, че не са роми.Предстоят избори. Има патрии, които са патриотични.Защо гласувате за ГЕРБ и БСП, които доказаха с действия, че са против българския етнос?
48
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Смъртно наказание за убийци и педофили, без значение от какъв етнос
47
4
 
9
 
! Отговори
Цвъ Цвъ преди 4 години
Да не съм ви чул да говорите лошо за нашия електорат.
46
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На 19 години да станеш член на БКПИ чак после да те приемат в МВРЗначи си БКП-Генарал-пожарникарПо собствените му самопризнания на члена на БКП Бойко М. Борисов от БКП казани по телевизията той бил деен участник във възродителния процесА 99% от членовете на БКП бяха АТЕИСТИ та и Бойко с началника Живков същоАБСУРДА е че атеистите от ГЕРБ искат да изкарат вярващите в Бог преди 1989,нечленувалите във БКП и НЕУЧАСТВАЛИТЕ във възродителния процес за виновниЧестито!
45
1
 
15
 
! Отговори
asd преди 4 години
България от една хубава държава по време на социализма....сега какво е..30 години американска демокрация...2 милиона по-малко...няма тротоари, протестират за прасетата, роми 20-30 процента....Най-голям процент роми...
44
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българският етнос нямаме реално време да се възпроизведем за да запазим етническото си мнозинство.Дано да стане чудо, но не вярвам в чудеса.
43
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Индивидите с под 50% интелигентност стават все по-голям процент, защото природно интелигентните и образованите си намират работа зад граница.
42
3
 
21
 
! Отговори
asd преди 4 години
Боко за 10 години омангали тая държава, прави я мънгалски зайчарник....най-*** е че му се връзвате...въжте Орбан и Ципрас...там вече се води политика за запазване на нацията, нашия я продаде
41
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи, Детето е било Живо и Контактно когато е пристигнала линейката!!!!!След прегледа от лекарят(???), той влиза при шофьора на линейката и....... Останалото е без коментар!!!
40
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименПри тях на тази възраст дефлорирането вече е минало. Аз не виждам смисъл постоянно да им плащаме, а когато някой от тях убие друг, дори да плащаме допълнително. Определено можем и без тях, но те не могат без нас, това е факт. Освен това такова "село" няма и в Източна Германия, България вече не би трябвало да е в ЕС. Всичко е потрошено, те така обичат да си живеят. Комунистите се хвалят, че са ги интегрирали с бой, ето как са ги интегрирали, на снимките се вижда.