Жена избяга от дом за хора с психически заболявания, агресивна е

Илонка обикаля различни райони на Монтана, МВР я търси
32
Жена избяга от дом за хора с психически заболявания, агресивна е
Снимка: Булнюз

Жена от Монтана със сериозни психични проблеми е в неизвестност повече от седмица. Тя е избягала от специализирана клиника и обикаля свободно из града, съобщава "Булнюз".

Изчезналата жена се казва Илонка Виткова. Тя е на 44 години, висока е 167 см и тежи около 50-60 килограма.

"Избягала е от дом за хора с психически заболявания на ул. "Иван Вазов“ в областния град и е в неизвестност от 8 дни“, споделят близките й в пост в социалната мрежа.

Семейството на жената не е в града и няма как да организират по-обстойно търсене.

"Моля, ако някои я види да се обади в МВР, за да бъде настанена отново в дома. По последна информация е агресивна, тъй като не е приемала лекарствата си“, призовават близките.

След публикацията в социалните мрежи запояват да валят десетки сигнали от хора, които са виждали в Илонка в различни райони на града през последните дни. Тя обаче все още не е заловена и върната в институцията, където да продължи лечението си.

От полицията в Монтана заявиха, че са започнали издирване по молба на ръководството на дома, от който е избягала жената. Те молят всеки, който разполага с информация за местонахождението й, да сигнализира на телефон 112 или в най-близкото поделение на МВР.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що не направите психо трилър ?Ще ударите по гледаемост :)Прилича на актьор от американска нинджа 2
26
7
 
4
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Поредната комунистка,полудяла от мъка от успехите на Господин Борисов,вкарана в болница да се лекува,и нарочно пусната на свобода да агитира за комунистите на местните избори,и който не й се връзва,да го бие и тормози......
25
0
 
9
 
! Отговори
Тази от снимката преди 4 години
гледа като лелка-член на научно жури в БАН.Предварително й е казано как да гласува.Вариант 1 - С поглед иска да ти внуши, че ще бъде максимално щедра в позитивните си реакции спрямо внука(внучката) на именития ти дядо.Вариант 2 - Знае, че се обсъжда труда на човек без протекции.Дори не си е направила труд да го прочете, слуша положителното изказване на друг от членове, който е решил да бъде обективен, но вторачвайки се в теб, иска да ти каже "Ще ти бия шута и ти нищо не можеш да ми направиш!"
24
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 4Доскоро бяха на "Позитано", но нали *** им опука заплатите и уволни три етажа, та сега си вилнеят на воля.Във вторник им е сборището, връщат се не от шумата, а от морета и океани и плъпват по улиците - хора, пазете се!
23
2
 
1
 
! Отговори
шоп преди 4 години
До ЩерюДали е стигнала до Негован?
22
1
 
3
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Дотук е изяла трима души...
21
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
... и започва да души касиерката, викайки "Вие защо раздавате парите на народа?"Охранителят с помощта на още един човек успяват да я откопчат от касиерката. Задържали я много трудно докато дойде милиция, защото хем буйствала, хем била физически много здрава, силна жена.Така че, видите ли подобно лице да броди около вас, направо викайте полиция и не се правете на юнаци, освен ако не сте достатъчно силни физически, за да можете да се справите.
20
2
 
14
 
! Отговори
Хора, не е смешно преди 4 години
Имаше подобен случай по времето на късния соц. Тогава тези неща не ги съобщаваха. Научих от познати, присъствали на залавянето на агресивна псих.болна, избягала от здравно заведение.Пред очите на минувачи се приближила до мъж, вървящ пред нея по тротоара и го ударила с все сила по главата с предмет, убила го на място и избягала. Милицията я хваща чак на следващия ден, когато тази влиза в поделение на ДСК, през гишето сграбчва едната касиерка за гърлото и започва да я души /продължавам/
19
5
 
2
 
! Отговори
Бацалов преди 4 години
Ако я хвана, ще я изнасиля. Такава хубост...
18
6
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Защо ли е агресивна?! Аэ энам, че агресията е едно от лицата на любовта. Кой энае, сложно е
17
3
 
4
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Щом е избягала от условията в психиатрията, значи е съвсем нормална.Защо е сложена снимка на Пепи към статията?
16
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На мен ми прилича на петърр москоф Лима прилика са, може и да са братя
15
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се записва в ГЕРБ и да става кмет - има потенциала.
14
1
 
14
 
! Отговори
Идем преди 4 години
Показах снимката й на моя дакел Дачия - веднага ме повлече към автогарата, иска в Монтана. Не будете полицията - ние с Дачия идем.ПП. Не ползвайте във форума на ДНЕС "ударено и" - те още не са дорасли за него. Ползвайте само "й", иначе ще излиза така: ѝ. Ясно, нали?
13
1
 
9
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Такива индивиди са най ценни. Да внасят терор и уплаха сред хората.
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе,това не е ли кака Бойка,ходила е на среща с Лай нен.
11
3
 
18
 
! Отговори
аналогия преди 4 години
От хубаво никой не бяга. Децата ѝ не изплащат кредита, който са консумирали и банката е взела дома ѝ. Отървали са се от нея, като са я нарочили за психо. Всеки ще е агресивен, ако го изхвърлят с полиция от дома му. Социалните и общината да окажат съдействие.
10
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До анкетацялата ПГ на БСП
9
2
 
19
 
! Отговори
анкета преди 4 години
Добре я вижте!В парламента има индивиди с подобен изглед и блясък в очите.Въпросът е колко процента от тях:1.Над 20% (+)2.Под 20% (-)
8
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОЗИ ПОГЛЕД Е ДОБРЕ ПОЗНАТ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ ОТ ПО-СТАРОТО ПОКОЛЕНИЕ. ТАКА ГЛЕДАХА АКТИВНИТЕ БОРЦИ ЗА КОМУНИЗЪМ, ПАРТИЗАНИ И Т.Н.