29-годишен моторист загина при катастрофа в Кюстендилско

Водачът се ударил в насрещно движеща се кола
Обновена: 12 сеп 2019 10:15 | 12 сеп 2019 10:15,
17
29-годишен моторист загина при катастрофа в Кюстендилско
Снимка: архив, Булфото

29-годишен мотоциклетист е загинал при инцидент на пътя Кюстендил – София, съобщиха от МВР – Кюстендил.

Инцидентът е станал на 11 септември при разклона за село Жабокрът на пътя Кюстендил – София.

Водачът на мотоциклета е загубил контрол над него и при падането тялото му се е ударило в насрещно движещ се лек автомобил. Колата е управлявана от 62-годишен водач.

Пристигналият на място медицински екип е констатирал смъртта на мотоциклетиста, тялото е закарано за аутопсия в кюстендилската болница.

Тестът за употреба на алкохол на възрастния водач е отрицателен. По случая е започнато досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
0
 
! Отговори
Ткаф преди 4 години
До До ТкафНе казвам, че 200-300 е добре. Казвам, че 80 е зле. Имам по над 100 хил. км с кола и мотор, и доста повече с камион. И колело карам, макар и рядко. Виждам ситуациите от всички страни.
13
1
 
3
 
! Отговори
До Ткаф преди 4 години
Казваш, че затова мотористите се движат с 200-300 км/час, вкл. и в анселните емста, защото било по-безопасно. Кажи го на родителите на загиналия.
12
3
 
0
 
! Отговори
Ткаф преди 4 години
До ФактТака е в някои изостанали държавички - все още има отделна скорост за мотоциклети, останала от времената след 2-та световна. Да караш мотоциклет с 80 е доста по-опасно, от колкото да се движиш с 90-100 като всички останали, защото всякакви пишман шофьори с 30 годишни опели и фордове те изпреварват, мислейки, че моторът е широк точно една педя и минавайки на коъсм от теб. Ако има и някой в насрещното - без колебание избутват мотоциклета в канавката.
11
0
 
7
 
! Отговори
Факт преди 4 години
Разрешена скорост за мотористи:до 50 км/час в населено мястодо 80 км/час извън населено мястодо 100 км/час по магистрала*Реална скорост на мотористиМежду 200 и 300 км/час навсякъде
10
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв стрес е преживял водача на автомобила кагато е видял че моториста е в платното му. Дано на никой не му се случва да види как моторист се самоубива в автомобила му. И да искате нищо неможе да направите защото мотористите летят с над 100 км по тесни пътища. Как да ги спасиш такива като се движат с космическа скорост. Бог да го прости момчето. Родителте му ще ги гризе съвеста докато са живи че са купили убиец на детето си.
9
0
 
8
 
! Отговори
Митьо преди 4 години
До kromНе се подигравам мен, писнало ми е от безмозъчни мотористи, фучащи около мен, с обърнати към калника номера, за да не ги ловят камерите. Същото важи и за някой индивиди а коли, но са доста по- малко. И аз съм карал мотор като младеж, бил съм разумен и главата ми е на раменете. А за тия бяснокаращите сега, ама хич не ми е жал, когато се трепят, радвам се, че не са погубили някой случаен минувач. Капиш?
8
0
 
1
 
! Отговори
До 5 преди 4 години
Преди да се изказваш по дадена тема, първо прочети малко по въпроса, за да не се излагаш! Не грайфера е определящ за сцеплението, а каучука от който са направени гумите. Основната роля на грайфера е да извежда водата, когато се кара по мокра настилка. Отделен е въпросът, че асфалтът в България е под всякаква критика. Не защитавам неразумното каране!!!
7
8
 
3
 
! Отговори
Krom преди 4 години
До Митьо - жалко човече си. Човек е загинал. Бог да прости човека! Но за Митьо това е повод да "блесне". Митьо, седмично поне по десет автомобилисти се избиват на пътя. Що не "блеснеш" за всеки от тях? Да се подиграваш със смъртта на хората е особено долно и гнусно. Като самия теб. Хубав ти ден!
6
4
 
6
 
! Отговори
ПодВолаТеле преди 4 години
До ???Не се напъвай толкова.Написали са ти "възрастния", за да го азграничат от по-младият водач на мотоциклет, който за съжаление вече не е между живите. Не за да го нарекат "дядка" или нещо подобно.
5
1
 
14
 
! Отговори
??? преди 4 години
Цитат: Колата е управлявана от 62-годишен водач....Тестът за употреба на алкохол на възрастния водач е отрицателен.*Какъв е критерият за възрастен? Аз все си мислех, че след 18 години човек е възрастен, а не дете, но някои явно мислят по друг начин. По какво се различава човек на 62 години от човек на 52 години например по отношение на понятието "възрастен"?
4
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докога ще умират млади хора бе. Кога ще забранят Пистови мотори да се движат по пътищата. Тези мотори не са за обикновен път те са за писта. Направени са за състезания. Някой виждал ли е какви са гумите на тези мотори. Та те нямат грайфер гладки са като бръсната глава. Как такива гуми ще държат на пътя такава бързооборотна машина. Къде спът институциите кой ги е одобрил и разрешил за движение.
3
4
 
19
 
! Отговори
Митьо преди 4 години
Пазете мотористите се ей. Кат видите, отбивате в десно и спирате до покой. Те са с предимство и скорост под 150 е срам за всеки истински маторист
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
абе пазете ги бе
1
1
 
15
 
! Отговори
Даа, преди 4 години
За кой ли път, за кой ли път...