Млада жена загина при катастрофа край Варна

Кола се блъсна в крайпътно дърво, шофьорката е в болница
29 сеп 2019 10:20, Красимир Ангелов
17
Млада жена загина при катастрофа край Варна
Снимка: Булфото, архив

21-годишната жена е загинала при катастрофа на пътя Аксаково - Игнатиево, съобщиха от ОДМВР - Варна.

Инцидентът е станал около 21.20 часа в събота. Установено е, че 20-годишната водачка на лек автомобил "Ауди", по време на движението си, губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво.

Вследствие на инцидента жената и нейната спътничка (21 г.) са отведени и настанени в болнично заведение, където по-късно пътничката е починала.

Водачката остава за наблюдение в Реанимацията на МБАЛ "Св. Анна" със съчетана травма. Изясняват се причините и обстоятелствата около случая.

Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
0
 
! Отговори
КОРГ паХ1 преди 4 години
До ...аз съм от аксаково така и не разбрах защо се е случил този нелеп инцидент но спорет мен е виновен пътят,от години стават редовни случки никои не обръща внимание на *** бабунка която доста често заради нея стават такива работа колата е подскокнала ако ще и 50 да се движи това е достатчно секи ден минавам и там и секи пат колата подскача ряско малко по напред од нея е станала катастрофата колата е подкокнала жалко за момичетата неги познавам макар че сме от един град моите съболезнован
13
0
 
0
 
! Отговори
... преди 4 години
И двете са ми приятелки. Момичето което е карало шофира много добре. Всеки ден е минавала по този път по няколко пъти. Те бяха най-добри приятелки,като сестри. Това е голяма трагедия. Никой не е искал да стане така и за жалост нещата са необратими
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колкото и парадоксално да звучи на много хора, огромен процент от катастрофите са заради прекалено ниските ограничения на скоростта, много под безопасната скорост за пътя.
11
3
 
6
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 12"Никой нищо не прави.Факт"Срещу простотията трудно се прави нещо.Познавам този път.Там има един коварен завой преди който има поне пет знака и една табела за концентрация на ПТП.Какво повече да направят.
10
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шерлок всичко е ясно - катала е със 120 км/ч на разрешени 60. Ако е питат защо се слагат тези 60 км/ч ограничения няма да може да отговори. Може би за Ауди не въжат а за БМВ още по малко.За 24 часа, 2-*** под 21г са умрели на пътя ... БГ е първа по смърт на пътя. Факт! Никой нищо не прави, Факт!И така един ден ще се събудим през 2050г когато населението ще е 4 млн, от тях 2 млн пенсионета. Какво ни чака е просто национална катастрофа.
9
3
 
16
 
! Отговори
Мантинела преди 4 години
Много нагли дървета има по този път.
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що трябва да се скъса штанга? Завой с 60км влизаш с 100.. Поднася колата.. Губиш контрол над нея, защото Неможеш друго и бам.
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немога да си обясня как така се губи управление над автомобил. За да изгубите управление трябва да се скъса кормилната щанга или някой шарнир да се скъса което се случва само при удар. Ако е имало лед или аквапланинк разбирам да се изгуби управление при висока скорост но на сух асвалт не виждам как ще се изгуби управление. Някакво животно е излязло на пътя и в опит да го избегне без да върне газта и да натисне спирачката е завъртяла волана и е нацелила дървото. Бог да прости момичето.
6
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Фактор "Ц"
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Дивна ли пак?"Вече не е дивна, а смачкана.
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дивна ли пак?
3
0
 
7
 
! Отговори
бравус бейбе преди 4 години
Кога успя да развие такава скорост , че да се размажат в дървото.. ама като си ти е писано няма какво да сториш.
2
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само да си знаете, че тази жена е загинала заради ПТП само за болницата. За полицията е загинала в болницата, а не следствие на ПТП. И така намаляват загиналите в катастрофи. Милиционерска му работа.
1
2
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Пишете от къде де.Да не е от Игнатиево