Helpbook: All inclusive в хотел - мръсотия, студ и по 6 пъти ходжата пее

И още - пейки, монтирани с бетон, пяна по централен булевард, миризливки...
8 окт 2019 13:40, Анисия Иванова
77

В днешния обзор от постъпилите сигнали в платформата на Helpbook.info първо ще ви запознаем с премеждията на семейство, направило резервация за All inclusive в хотел Сарай в село Драгиново - ужасните условия и отношение, а наред с това по 6 пъти на ден пее ходжата. Ето какво пише нашият потребител.

"Тук отседнахме със семейството ми за два дни, два ужасни дни. Още с пристигането имахме проблем с резервацията, въпреки че си бях платила всичко. Дадоха ми ключ за стаята, която се оказа малка като кибритена кутийка и няма как да разпъна бебешка кошара за 7-месечната ми дъщеря. След кратка разправия ни дадоха друго стая...С влизането се усети студа и че отопление няма, отново разправия, защото съм с малко бебе...

Дадоха ни малка духалка! Бях платила за ол инклузив, но се оказа, че такова нещо не съществува - дават по една манджа сутрин, обед и вечер, без право на избор, имаш право на една напитка, всичко останало се заплаща, заплащат се и продуктите на кока кола. Мъжът ми остана гладен буквално! Тук отварям една скоба - ще сезирам и БАБХ, сервираше се прясно мляко, представяно за домашно, с ужасен вкус и мирис.

Ужасна мръсотия и мизерия, ще приложа снимки, навсякъде пише че има спа, но се оказа че там нищо не работи - всичко е спряно и има налепени бележки! Няма паркинг, не е упоменато за джамията в близост, от която 6 пъти на ден пее ходжа. Абсолютно разочарование“, възмущава се авторът на сигнала.

В друг сигнал, постъпил при нас, с безкрайно учудване разгледахме изпратените снимки от току-що ремонтирания столичен парк "Света Троица“. Монтирането на пейките е извършено доста иновативно - краката са укрепени с купчини бетон, без форма и оглед на количество и качество. Нашият потребител пита кой ги е проектирал, кой е одобрил проекта, кой го е изпълнил, кой е приел изпълнението в долупосочения вид и колко е платено за монтажа на пейките по този начин.

Притеснителен сигнал постъпи и относно опасен тунел, който свързва ул. "Николай Хрелков" с квартал Горна Баня. Според нашия потребител на въпросния участък шансът за ПТП е твърде висок, тъй като тунелът е с дъговидна форма и на самия завой е абсолютно невъзможно лек автомобил да се размине с автобус.

В столичния квартал "Младост“ след дъждовете от последните дни ни изпратиха снимка от централен булевард в района, на който се лее неидентифицирано вещество. Огромното количество пяна видимо затруднява пресичането на светофара, а източникът му за сега е неясен.

От същия район се оплакаха от системен тормоз от буболечки: "От близо 2 години в квартал "Младост" 1 има нашествие от вонещици/миризливки - става дума за бръмбара Palomena prasina. За половин час на терасата преброих 36 броя, влизат в апартаментите, кацат навсякъде. Хората, които ползват простор, не ми се мисли в какво състояние прибират прането си. Всички са пропищели! Моля, вземете някакви мерки с пръскане или по друг начин ни помогнете да се оттървем от тях!“

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook! Платформата ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


77
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На сн. 11, 12, 13 е показан въпросният монтаж на пейки чрез бетон. Така ще е малко по-трудно да си ги вземат за ползване в маалата, все пак къртенето на бетон може да привлече вниманието на някоя патрулка.
21
1
 
27
 
! Отговори
Ужас преди 4 години
Бърз преглед в нета за този "хотел" показва много отрицателни коментари иноценка 3.1/5. Мислете, хора! Проверявайте, да не си късате нервите с неграмотници и мизерници, алчни ***.
20
6
 
19
 
! Отговори
шоп преди 4 години
До АнонименИ какъв им е проблема, че пеел ходжа?----------------------Ами то и в центъра на София високоговорителите извиват по 6 пъти на ден, ама Волен си забрави обещанията, та трябва да търпим.
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онези пейки са монтирани чрез бетон, защо се има предвид какво население се подвизава в близост. Ако пейките могат да се местят, на следващия ден просто нямада са вече там.
18
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ходжата пее по 5 пъти на ден, явно тъжителят не знае да брои ...
17
1
 
14
 
! Отговори
Еми преди 4 години
Аз така попаднах на един хотел в Добринище. Май Дана се казваше. Когато отидохме, ни казаха, че е станала грешка и стаята е заета. Ако искаме ще ни настанят при съседите. Казах, че ако съм искала, щях да направя резервация за съседите. Накараха ни да се поразходим, те щели да ни приготвят стаята на бабата (тъщата). Оказа се цял апартамент и решихме да останем. После стана ясно, че освен нас в хотела няма никой друг (беше август). Стояхме 2 дни и се преместихме в Петрелийски в Огняново.
16
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да, и на мен пейките са ми най- на сърце.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом си определил цена 20.00 лв., значи толкова събираш, но не лъжеш в офертите, както е в случая, поддържаш чистота и хигиена, защото си има стандарти и трябва да отговаряш на тях.Затова никой не ви ще мизерните хотели и почивки, а се насочва към чужбина - защото услугите са несравними като качество, а цените не са много по-високи.
14
11
 
20
 
! Отговори
Чиновник преди 4 години
Абе, много ми е интресно що аз не попадам в такива изтърбушени хотели, от каквито простолюдието постоянно се оплаквате. Вероятно защото не съм стиснат, ceлcки тарикат и за разлика от повечето от вас, не смятам, че за 30 лв. някой ще предоставя лукс и екстри.
13
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
за парка Св. Троица имам идея защо е направено така :) там просто нищо, което е досатъчно вкопано или тежко за пренасяне няма да се задържи достатъчно дълго времете гората изнесоха, какво остава за няколко пейкиПреди време в едно село гледах как едни млади здрави момчета цял ден къртеха арматурата от колоната на един разрушен мост. Не знам точно колко пари изкараха в края на деня, но сигурно е по-малко ако се бяха хванали да свършат каквато и да е друга физическа работа. Манталитет.
12
26
 
4
 
! Отговори
Юнал Джемилов преди 4 години
До K6Имаи касмета да пускаш музека по време на молитва и ште виждаш какво ште става
11
9
 
17
 
! Отговори
Турист преди 4 години
Всички хотели в Бг-то трябва да се затворят.Избягвам да почивам в България защото плащаш и получаваш шамар.С две думи....от *** бизнесмен НЕ става.Он е роден да работи на нивата и да чисти уличите в Европа.
10
2
 
26
 
! Отговори
11 преди 4 години
От снимките си личи ,че тия хора идват от гората.... Абе вие нормални ли сте да се вържете на All Inclusive в хотел който е под 4 или 5 звезди? Снимки не сте ли гледали? Коментари? По снимките си личи ,че говорим за хотер 1 - 3 звезда... Трябва да си много заблуден да не усетиш, че ще имаш проблеми.....
9
6
 
23
 
! Отговори
стив преди 4 години
Ами пада ви се балабурници. Няма друго какво да кажа за хора дето си купуват китайска пръчка хуйуей за 1700 кинта. Ако сте едни шарани с чадъра ще ви ловят дето се казва в лафа. Как ще идете на хотел в помашко село бе, дето единствените забележителности са хоремага и джамията
8
1
 
27
 
! Отговори
K6 преди 4 години
съвет, когато отивате в този хотел носете си музикалната уредба, ходжата почва да пее и вие надувате до максимум с отворени прозорци trash or heavy metal и излизате на разходка в гората
7
3
 
17
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Защо ми изтрихте коментара? С какво наруших правилата? Централна улица и централен булевард са тези, които се намират в или минават през центъра на населеното място. Ж.К. Младост не се намира в центъра и затова няма как да има централни улици и булеварди. Там има главни улици и булеварди, но не и централни.
6
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо нормален човек ще се забие на хотел в помашко село, в което освен джамия няма нищо друго?
5
7
 
25
 
! Отговори
Наиграни преди 4 години
Еми много често тези, които се мислят за печени тарикати, в крайна сметка се оказват наиграни! Кой ви е карал да ходите в някакво ти се Драгиново? Бил пеел ходжата, ми те там хората това явно си искат и им харесва! Вие защо сте отишли там? Поредните лапнишарани, които се лъжат на лъскави картинки по сайтовете и ниски цени!Добре е да споделите, каква цена ви е била оферирана, за да се види реално какво е могло да се очаква? Преза сайт за групови и намаления ли сте резервирали?
4
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Очаквам незабавно еко активистите и други био вегани да вземат отношение относно снимка номер 18. Как може такова нехуманно отношение към миризливката - та тя е вероятно умряла.
3
6
 
17
 
! Отговори
Смях! преди 4 години
Как може да позволяват да пее ходжа? И живеещите в селото са съгласни с това ??? Не съм бил в селото, но явно няма и да стъпя... иначе в това време, ще трябва да се пали огън ... ;)