Никой не ги чу, хора започнаха да слагат знаци на път в Сливница

Режат храсти и обезопасяват района
23 ное 2019 13:16,
42
Никой не ги чу, хора започнаха да слагат знаци на път в Сливница
Снимка: Pixabay

Път без знаци, обрасъл в треви и храсти, тормози от години квартал в Сливница. Нещо повече - участъкът е единственият, който води към 3 села и през него освен коли минават и камиони, пише NOVA.

Още по темата
 

След множество сигнали до пътната агенция, която стопанисва пътя, хората от Сливница сами запретнаха ръкави и заедно с Института за пътна безопасност започнаха да режат храсти, да слагат знаци и да разчистват банкета от пясък.

 „Институт за пътна безопасност е тук по молба на гражданите, които живеят тук в региона. Те са изпращали сигнали, че пътят е в тежко състояние и застрашава техния живот и здраве. Молили са се на стопаните на пътя да изчистят канавките, да подменят знаците, но никой не е откликнал”, обясни Диана Русинова от ИПБ.

„Нямаме никаква надежда за управа в тоя Диарбекир”, сподели Иванка Славкова, жител на Сливница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Много остаряла представа за Диярбекир , вижте в гугъл какъв модерен град е
40
0
 
4
 
! Отговори
Русия преди 4 години
Чистит Бананинден!
39
1
 
2
 
! Отговори
до един преди мен преди 4 години
Разбрахме идеята ти, но примерът със самоволното поставяне на знаци за забранено паркирането, не е много на място , като се има впредвид че 99% от тези знаци са собственоръчно нарисувани и даже имат правна стойност.
38
1
 
13
 
! Отговори
емигрант преди 4 години
то цялата държава е буренясала и пълна с бездомни кучета..
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
*** кък ще слагате знаци? Каква хубава екопътека станала. Ц ц ь.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Немате ли гьостерици бе защо плащате данъци и вминетки за да храните шайката АПИажии и Шлангажията да стане от 150 кг на 300 кг. ли.
35
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте знаци и да окосете. Да се знае отде минавал е пътя. Туладжии дебнат ли из гъстаците и дебрите?
34
2
 
11
 
! Отговори
13 преди 4 години
F16 лети и без знаци. Важното е че ще се събират тол такси по магистралите + винетки.
33
1
 
19
 
! Отговори
1914 преди 4 години
До АнонименНавсякъде обрасло и космясало чуйек...и към Сливница и към Дупница, да не говорим за Момин проход...но все пак зима иде.
32
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Към Сливница пътищата са обрасли и няма знаци, а към Дупница как е?
31
19
 
4
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 4 години
Андрешковци, защо чакате само на държавата ? Тя да не ви е осиновила ?Затова ще ревете само и ще питате, защо сте последни.Та да питам, да пращам ли пари или да ги занеса лятото...ама друг път ?
30
1
 
8
 
! Отговори
Мияч на чинии преди 4 години
Андрешко: Торбаланци на работа !
29
0
 
6
 
! Отговори
човек преди 4 години
До: номер 17Замисли се над логиката на изречението "За какво са ни... "Ако са наистина работещи, имаме незаменима нужда от тях, и нямаше да ги хрантутим, а щяхме да им плащаме.
28
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Хората работят като пчелички!"Изказване на Бойко Борисов на път за Сърбия с хеликоптер по повод откриването на последния участък от магистралата Ниш - Димитровград.А коментарът му е за българския участък, който тепърва започва да се строи.Сливница е само на няколко километра от държавната ни граница със Сърбия.Идват сърби у нас и се чудят: Ние ли сме в ЕС или те?
27
0
 
6
 
! Отговори
бай ганю преди 4 години
едва след като се случи не поправимото се вземат мерки в подобни случаидо като държавата се управлява еднолично а не силно институционално дано доброволците не гласуват на следващите избори за тези за които ги игнорирват по въпроса за личната им безопасност
26
0
 
8
 
! Отговори
1234 преди 4 години
До АнонименЖитлите на гр. Сливница сами са си слагали знаците, а от НПО-то са им помагали за косенето на храсти. И до колкото разрибам не става дума за слагане на знаци, а за подмяна на съществуващи, коиго са в много лошо състояние.
25
1
 
7
 
! Отговори
до 24 преди 4 години
Ми ГЕРБ си пази йелектората.Това е обяснението с едно изречение.
24
2
 
21
 
! Отговори
до мак преди 4 години
Я се опитай да се защитиш от "ромите", банките, "бежанците", джендарите, кучетата, нпо-***... да видиш "къде е държавата". Каква полиция и Джендърмерия ще ти се изсипе, какви социолози и психолози ще завият, какви прокурори, съдии ще се запроизнасят, какви "медии" ще залаят...
23
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Самоуправството е лошо нещо, даже е подсъдно. Заобикалянето на властелинът на асфалта също, да по-лошо. Тези направо дърпат боко за опашката.
22
1
 
15
 
! Отговори
Стефчо преди 4 години
Баси..., то станахме как в каубоѝските филми, всеки си прави каквото си иска. Ама то затова сега Америката е добре....., трябва да се почне от някъде....