Шофьорка: Глобиха ме след катастрофа с диво прасе на "Тракия"

АПИ: Няма данни животното да е участвало в инцидента
Обновена: 4 дек 2019 15:15 | 4 дек 2019 15:15, Анисия Иванова
81

Тежка катастрофа на магистрала "Тракия" заради изскочило диво прасе на платното предизвика полемика, а пострадалата - 23-годишната Михаела Иванова, е твърдо решена да съди Агенция "Пътна инфраструктура".

Абсурдното в случая е, че младата жена е получила и акт за превишена скорост. 347 км на автомагистрала "Тракия" е мястото, където се е случил инцидентът.

Малко преди полунощ на 26 ноември Михаела пътува от София за Бургас, когато внезапно на пътното платно изскача глиган, разказва Bulgaria ON AIR. Попада под гумата ѝ, тя се пука, колата се обръща три пъти в канавката.

Михаела все още пази част от козината на животното, която е останала по гумите на колата, както и снимки със скъсаната ограда и следите от диви прасета.

Пристигналата на място "Пътна полиция” съставя протокол, според който инцидентът е станал вследствие на шофиране с несъобразена скорост по мокра настилка.

От АПИ изпратиха становище по случая. В него се казва, че според протокола на МВР няма данни дивото животно да е участвало в пътния инцидент. Все пак от пътната агенция признават, че оградата на магистралата е била разкъсана и са преминавали животни.

Само преди година на същия този пътен участък е имало смъртен случай заради излязло диво животно на магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
0
 
1
 
! Отговори
Анон преди 4 години
Принудят = при удар
66
1
 
4
 
! Отговори
Anon преди 4 години
Тази кака виждала ли е какво става принудят с голямо животно? ... знае ли, че ако наистина е ударила диво прасе половината й кола отпред щеше да е смляна и части от животното щяха да са навсякъде? А та- пази козина.... тъпо парче с тъпо оправдание...
65
3
 
2
 
! Отговори
Сс преди 4 години
*** недъгав, знаеш ли как мре глиган, много много трудно, специално пък от лек автомобил
64
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази кака ако е карала с тия слънчеви очила в мрака е цяло чудо как е нацелила прасето.
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Удрял съм крава на влизане в Калофер по времето на бай Тошо! Бабата където пасеше кравата избяга,кравата след минута се изправи и също избяга! Милиционера ме глоби,като каза че кравата е като малко дете и трябва да я пазиш! Така че мадамата ще пие една студена вода! Такива са правилата!
62
1
 
3
 
! Отговори
старшина Ефремов преди 4 години
Къде е прасетата та къде е .Ами взето е за експертиза от колегите . За компетентните органи. Значи.В момента се извършва експертизата и анализира кебапа с праз.
61
1
 
7
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Значи каката е блъснала глигана претъркаляла колата три пъти изправила се е обадила се на КАТ и докато ги чака изяла глигана като е оставила само малко козина за доказателство. Бе тва малко като оня дето покрива му бил разрушен от метеорит и докато чака застрахователите метеорита които бил от лед се разтопил.
60
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази млада булка има ли си на идея колко кг тежи един глиган? И какво ще се случи с автомобила й ако с 100 км/ч блъсне глиган? А тялото на блъснатия глиган къде е? Хайде стига вече сте давали трибуна на лъжци.
59
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Що поне не взе прасето и не го продаде плащат и за убити щеше поне да събереш парите за акта.А в България е тъй като в студентските квартири.Тоя виц сега знаете ли го дето един студент се обадил на хазяйна да му каже че от горния етаж е текло и всичко в квартирата е във вода онзи като дошъл му казал а ти ползваш басейн нелегално в плати отгоре на наема и за него.
58
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За КАТ не съществува нищо друго освен "Несъобразена скорост" и торнадо да ти отнесе колата, пак това ще напишат, щото им е толкова акъла.
57
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Абсурдо-мутистан е така.Катастрофираш по вина на държавата, но за сметка на това, същата те и глобява.
56
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сигурно и малко преди полунощ е носила тия черни очила, с които дава интервюто в очевидно облачен ден. И когато искаш да покажеш уважение към събеседника, про ста селянко, си сваляш тъмните очила, докато му говориш..
55
2
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
А с кабанчето какво е станало?
54
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 56Ами малко преди полунощ със сигурност съобразената скорост за проста мйекаща гьска като нея с никакви шофьорски навици, е около 70 км/ч.И това е оптимистичен максимум.
53
10
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глупости!!! Ако удари глиган , ще изкриви бронята, решетката на радиатора, а при ниска кола и капака, а животното ще е проснато на асфалта. Някъде е бляла или може да се е унесла за секунди вечерта-после глиган и се привижда.Добре ,че не се е убила
52
3
 
2
 
! Отговори
ДО 53 преди 4 години
Може ли повече Информация ?Паднала ти е Гумата , и си викнал КАТ ?
51
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква е съобразената скорост на магистрала, за да имаш възможност да спреш и да пропуснеш прасето да притича? Не се знае какво е станашо в конкретния случай, но на дупките в оградата не им е там мястото
50
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Потърпевш Ами с несъобразена скорост си карал, какво искаш? За да ти "падне гумата на колата", значи си карал поне 300 км/ч.
49
5
 
21
 
! Отговори
Потърпевш преди 4 години
Веднъж карах близост до Свищов с 15-20 км в час, поради валеж на дъжд. Минах през дупка и ми падна гумата на колата, полицаите дойдаха и ми писаха акт поради "Несъобразена скорост". С един пътен знак и прехвърлят цалата отговорност.
48
19
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами ако просто самокатастрофираш, какво да ти напишат освен несъобразена скорост? Това момиченце просто не може да кара, няма рефлекси, няма чувство за отговорност. Утре ще сгази човек и пак ще си кзмисли някакво оправдание. Подобни индивиди са бич за обществото. То е очевидно и в какво семейство е израсла, щом и бащата се опитва да защитава лъжите и.