Шофьорка: Глобиха ме след катастрофа с диво прасе на "Тракия"

АПИ: Няма данни животното да е участвало в инцидента
Обновена: 4 дек 2019 15:15 | 4 дек 2019 15:15, Анисия Иванова
81

Тежка катастрофа на магистрала "Тракия" заради изскочило диво прасе на платното предизвика полемика, а пострадалата - 23-годишната Михаела Иванова, е твърдо решена да съди Агенция "Пътна инфраструктура".

Абсурдното в случая е, че младата жена е получила и акт за превишена скорост. 347 км на автомагистрала "Тракия" е мястото, където се е случил инцидентът.

Малко преди полунощ на 26 ноември Михаела пътува от София за Бургас, когато внезапно на пътното платно изскача глиган, разказва Bulgaria ON AIR. Попада под гумата ѝ, тя се пука, колата се обръща три пъти в канавката.

Михаела все още пази част от козината на животното, която е останала по гумите на колата, както и снимки със скъсаната ограда и следите от диви прасета.

Пристигналата на място "Пътна полиция” съставя протокол, според който инцидентът е станал вследствие на шофиране с несъобразена скорост по мокра настилка.

От АПИ изпратиха становище по случая. В него се казва, че според протокола на МВР няма данни дивото животно да е участвало в пътния инцидент. Все пак от пътната агенция признават, че оградата на магистралата е била разкъсана и са преминавали животни.

Само преди година на същия този пътен участък е имало смъртен случай заради излязло диво животно на магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
8
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 48Това е истината но си купете по скъпичък че моя за 60лв се скапа след месец.
46
0
 
34
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До до шматкаМного не хващам вяра но ме дразни дежурното Несъобразена скорост.Това е една стандартна формулировка с която винаги го набиват на водача.
45
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слагайте ви регистратори бе хора , за да не плачете после по телевизиите
44
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако снимката е вярна, то това глиганче е мноооого мънчко за да се навре под кола с такъв малък клиренс!При удар с диво или питомно прасе пластмасовата броня и решетката на радиатора няма как да останат цели! Дори при скорост около 60 км/час."...инцидентът е станал вследствие на шофиране с несъобразена скорост по мокра настилка..." и с купена шофьорска книжка;)И въобще - Къде е прасето?
43
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Като е превишена скоростта, да се каже с колко е превишена и коя е била допустимата в случая. Кой измери скоростта, и с какво точно в конкретния случай. Или просто се казва, че поради превишена скорост каквато и да е, се е случило. Е така е много философско.
42
8
 
9
 
! Отговори
Селтака преди 4 години
Гледала си е телефона и е свила в страни, сега другите са и виновни.
41
0
 
9
 
! Отговори
Абе преди 4 години
Да се радва, че не е блъснала камила като в Саудитска Арабия, защото камилата щеше да се стовари върху колата и сега нямаше да е между живите (за жената става въпрос).
40
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Километър 347 - това е на 15км от Бургас.Голо поле без дори дърво на километри.Ноември месец - разорана нива.Отде ще дойде тоя глиган?
39
6
 
11
 
! Отговори
ОХ, ЗНАМ! преди 4 години
И МЕНЕ МИНАЛАТА ГОДИНА ПРЕЗ НОЩТА МЕ ОТВЛЯКОХА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И МИ ВЗЕХА ДЕБИТНАТА КАРТА ХИПНОТИЗИРАХА МЕ ДА ИМ КАЖА ПИНА, ИЗТЕГЛИЛИ МИ ВСИЧКИТЕ 560ЛВ. ЗАПЛАТА И ГИ ИЗПИХА НА ЕДНА ДИСКОТЕКА.ХОДИХ В БАНКАТА И ИМ РАЗКАЗАХ ИСКАХ ДА МИ ВЪРНАТ ПАРИТЕ НО ТЕ НЕМИ ПОВЯРВАХА ЩЕ ГИ СЪДЯ ДО ДУПКА111!!
38
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Ако действително диво прасе е излязло на скоростен път то тази трябва да ги съди в Страсбург."А ако диво прасе НЕ Е излязло на скоростен път, къде трябва да я съдят тая?
37
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Моите КАТ инцидентиЛъжеш.
36
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До шматкаТи вярваш ли го, че се е случило?
35
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Даже слон или носорог щеше да лежи там със счупени крака.
34
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да не говорим, че никое животно няма да остане живо след удар от автомобил и трупът му щеше да е там.
33
0
 
9
 
! Отговори
Anonymous преди 4 години
Отнела е предимството на глигана да пресича свободно магистралата, освен това горкото животно най-вероятно вече е в нечий фризер, а тази кокона разиграва театро за пред медиите.
32
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако действително диво прасе е излязло на скоростен път то тази трябва да ги съди в Страсбург. Тука всички са навързани като свински черва и няма да и обърнат внимание а ще я изкарат нея виновна и чее скъсла предпазната мрежа. В Мутроландия няма виновни.
31
1
 
10
 
! Отговори
2050 преди 4 години
Бати тъпите калинки в АПИ. Хайде викам да си вършите работата а?
30
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами не са излизали никакви прасета.Просто е обърнала колата в канавката, а татенцето е решил да се направи на велик татко, като пребори лошата държава и спаси на татко момиченцето. При удар между автомобил и 200 кг месо, щетите са съвсем различни.
29
2
 
18
 
! Отговори
шматка преди 4 години
До 18Не е нормално на магистрала с разрешена 140км/ч да пресичат животни.Това е убийство
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Няма начин глиган да попадне под гумата, лъже безобразно, носи нарочно черни очила, за да лъже по-спокойно, а баща и е една обикновена мъжка п)/тка. Изобщо не и прави добра услуга като я поощрява в лъжесвидетелствуването.