Шофьорка: Глобиха ме след катастрофа с диво прасе на "Тракия"

АПИ: Няма данни животното да е участвало в инцидента
Обновена: 4 дек 2019 15:15 | 4 дек 2019 15:15, Анисия Иванова
81

Тежка катастрофа на магистрала "Тракия" заради изскочило диво прасе на платното предизвика полемика, а пострадалата - 23-годишната Михаела Иванова, е твърдо решена да съди Агенция "Пътна инфраструктура".

Абсурдното в случая е, че младата жена е получила и акт за превишена скорост. 347 км на автомагистрала "Тракия" е мястото, където се е случил инцидентът.

Малко преди полунощ на 26 ноември Михаела пътува от София за Бургас, когато внезапно на пътното платно изскача глиган, разказва Bulgaria ON AIR. Попада под гумата ѝ, тя се пука, колата се обръща три пъти в канавката.

Михаела все още пази част от козината на животното, която е останала по гумите на колата, както и снимки със скъсаната ограда и следите от диви прасета.

Пристигналата на място "Пътна полиция” съставя протокол, според който инцидентът е станал вследствие на шофиране с несъобразена скорост по мокра настилка.

От АПИ изпратиха становище по случая. В него се казва, че според протокола на МВР няма данни дивото животно да е участвало в пътния инцидент. Все пак от пътната агенция признават, че оградата на магистралата е била разкъсана и са преминавали животни.

Само преди година на същия този пътен участък е имало смъртен случай заради излязло диво животно на магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
4
 
16
 
! Отговори
Обаче преди 4 години
Ако наистина беше блъснала 200 кг глиган с 130 км/ч, едва ли щеше да се прави на медийна звезда пред камерите, а щеше да е в някоя болница - в най-добрия случай.
26
7
 
14
 
! Отговори
Сата НАТО преди 4 години
Абсолютно лъже, и за това трябва да понесе съдебна отговорност.
25
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Гадове!
24
7
 
5
 
! Отговори
иcпирател C* преди 4 години
оставете я тая перхидролна фуста и нейните бели кахъри. вие разбрахте ли какво е станало бе? в държавата има *** диверсанти и предатели дето не са от герб и са още живи. порко веднага събирай прасен и другите здрави бичмета и ги подгонвайте. свински холокост втора част. порко направо извади шлангата дето само за баба меца и вон дер ботокс я пазиш и ги напръскай прасетата с бел сосес.
23
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Виждам млади хора на клипчето, които си търсят правата и негодуват без да изпадат в излишна агресия. Да са живи и здрави и никога да не залитат по леви или патриотически идеи.
22
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За нисколетящ глиган ли става въпрос?
21
1
 
5
 
! Отговори
Иван преди 4 години
слонове там няма, хипопотами също.... така че кат са прави!
20
0
 
14
 
! Отговори
Моите КАТ инциденти преди 4 години
Ни най-малка изненада какво е сторала КАТ.Ето два мои лични случая:1. 2007г. на полицейски пост на бул. Европа, на кръстовище за Люлин ме спряха нощес и ми съставиха (неправомерно) акт. Заведох дело. Резултатът беше, че дори не същестуваха катаджийте в системата на КАТ2. Януари 2012г. пък спрях правомерно и ми съставиха акт за НЕПРАВОМЕРНО спиране. Отидох да платя 50 лв. , но на гишето разбрах, че са ми съставили и акт за липса на гражданска. А аз имах такива. Обжалвах. Глобата обаче остана!
19
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Онзи ден на излизане от хоримага ме нападна цяло ято розови слонове.
18
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако вали дъжд по асфалта и за неголи ще съди "Пътна инфраструктура"? Разбирам за дупки, пясък, непочистено масло и т.н. но е съвсем нормално за дивите животни да пресичат пътищата.Затова на шоьорските курсове бъдещите водачи се обучават за карат със скорост, която им позволява спирачен път по-къс от зоната на видимост.Такива шофьорки все ги блъскат виновни коне, овце, елени, деца, дървета, завои. Иначе те си карат супер.
17
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Глиган попада под гумата?!?Това да не са 10 ст, че да попаднат под гумата?
16
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако не се усетила да възрази писмено при подписването на протокола, ще бере ядове. По тия географски ширини се брои само докИмента и той може да бъде оборен само с по-голям такъв.Успех на девойката!.
15
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А карала ли е наистина с превишена скорост?
14
1
 
26
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Смешки.Този акт ще падне още при портиера на съдаПревишена скорост се констатира с уред а не бля бляЛошото е че създават главоболия на хората а полицайте не носят никаква отговорност за това.Ако за неправилно написан акт се наказват финансово нещата ще се оправят
13
0
 
3
 
! Отговори
До 1 преди 4 години
Това е само ако е защитен или застрашен вид по ЗБР!
12
1
 
14
 
! Отговори
<<< преди 4 години
До АнонименДа се глобят солено КАТ и АПИ защото не им пука за шофьорите
11
4
 
7
 
! Отговори
Ъъъъъъ преди 4 години
Прасето чумаво ли е било, че нещо не разбрах.Ако е било, да и дадат един тиквен медал - лично от ББ.
10
0
 
21
 
! Отговори
123 преди 4 години
Защото КАТаджийте са безхаберници и са искали просто да приключат смяната. Че променят човешки съдби не ги боли.
9
4
 
13
 
! Отговори
бг преди 4 години
Като млад шофьор се загледах в една секси мацка в следствие на което се натресох в един висок бордюр и потроших колата. Извиках КАТ, понеже автомобила беше служебен и ги излъгах, че е изкочило изневиделица куче и за да избегна сблъсък с него съм нацелил бордюра.....
8
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дивото прасе с пернишка регистрация ли е ?