Опашки за вода в Перник: Готви ли се нов протест в града?

ВиК дружеството почва смяна на водопреносната мрежа
3 яну 2020 21:43,
29

Още по-строг стана режима на водата за перничани - вместо 8 часа, от чешмите вода тече по 7.

Заради режима всеки ден в различни часове и точки в града се раздава вода, дарена на Общината, предава Bulgaria ON AIR.

Перничани няма да плащат повече, за и без това малкото вода, която ползват. Понякога хора чакат с часове и признават, че има напрежение между тях.
Още по темата


Регионалната здравна инспекция в Перник пък издаде предписание за затваряне на филиала на детска градина номер 9 "Калина Малина".

От утре ВИК дружеството започва смяна на водопреносната мрежа от главния водопровод до детската градина.

От РЗИ Перник увериха, че няма други сигнали за некачествена вода в града. А перничани вече се готвят за пореден протест заради водния режим в града.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


29
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А някой замислял ли се е, къде отиват отпадните и фекални води от застроените покрай язовир "Искър" вили и сгради и кой позволи в санитарната зона да строи?
24
3
 
5
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 4 години
Бас ловя, виновни няма да има! Базе даде тон на разследването-БСП ще са виновни, че не са подменили търбинете от 59-та година.Виновни Калинки, глобени или затворени??? Абсурд! Ами ако се разприказват кой е наредил " отгоре " , и кой ке е възползувал? Няма да има нито виновни, нито наказани.Ситуацията ще е като тази с ***-всички са невинни.Гербаджия виновен няма, но това е през последните години в страната на калинките, мутрите и овчедушния народ, с преклонената главица.
23
3
 
6
 
! Отговори
до 25 преди 4 години
До АнонименПерничани трябва сами да се бият, защото хиляди хора са ходили до язовира и цяла година гледат как водата изчезва и си траят. Сега реват ама вече е късно.
22
4
 
3
 
! Отговори
Ти да видиш.. преди 4 години
До Анонимен 15 Ааа, не съм съгласен парламента да си ходи. От БСП това и чакат и веднага се нанасят.
21
5
 
3
 
! Отговори
Дядо Соци преди 4 години
С протести няма да стане. Питайте Нинова. Работа и време се иска. Без вода наистина е някакъв УЖАС , както Днес БГ използва тази дума за щяло и не щяло.
20
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой крив кой прав не знам, но всички са гледали как се изпразва язовира и са си траели, а сега олеле майко няма вода.
19
6
 
8
 
! Отговори
Тръба преди 4 години
"Всичкото скрито злато ще излезе на повърхността на Земята, но ще се скрие водата. Така е определено!""Водата ще стане по-скъпа от черното злато (петролът), а един ден тя напълно ще изчезне.""Ке дойде ден - в златни паници ке ядете и в медни чаши ке пиете, но вода нема да имате.""Пчелите ще измрат. Млякото ще стане отровно. Ще затваряте вода в буркани.Ванга.
18
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Без вода в 21 век..................България в ЕС...................много се краде, ей , на тая територия...................да....................така е.......................няма светлина в тунела!!!
17
2
 
12
 
! Отговори
Бойко Ефенди преди 4 години
С още един молебен нещата ще тръгнат !
16
13
 
7
 
! Отговори
пояснение преди 4 години
импексова и "независимата" вече са го организирали!
15
2
 
11
 
! Отговори
БГ ПРОСТАК преди 4 години
Като няма вода,жените в цикъл с какво са подмиват?Дано водната криза им докара ума в главите и да проумеят кой е по висшия биологичен вид,не да плачат само за права.
14
5
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ТОВА Е БЕЗУМИЕ! ВРЕМЕ Е ПАРЛАМЕНТА ДА СИ ХОДИ ЗА КАКВО СА ТАМ ТЕЗИ *** ЛО УМНИЦИ
13
3
 
31
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
До SichtpunktМОЖЕ ДА ОПИТВАШ НО НЕМА КОГО ДА ИЗЛЪЖЕШ! ЛИЧНО БОРИСОВ ОБЯВИ, ЧЕ ВОДАТА Е ИЗТОЧЕНА ПРЕЗ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ КМЕТА!ЯЗОВИРА Е БИЛ ПЪЛЕН ДОГОРЕ ПРИ ИДВАНЕТО НА ГЕРБ КМЕТА И ПРАЗЕН ПРИ НАПУСКАНЕТО НА ГЕРБ КМЕТА!!!ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ СЕ КРАДЕ НАЙ-МНОГО И НАЙ-ЛЕСНО!!
12
4
 
30
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
60 ГОДИНИ ПРИ БСП ИМАХА ВОДА!! ДОЙДЕ ГЕРБ КМЕТА ЗА 4 ГОДИНИ И ГИ ИЗТОЧИ ДО ФАЛИТ ГИ ДОКАРА ПЕРНИЧАНИ НЕКА ИМ Е КАТО СА СИ ИЗБРАЛИ ГЕРБ КМЕТ ОЩЕ НА ПЪРВИЯ ТУР! ИЗОБЩО НЕ ГИ ЖАЛЕТЕ ПЕРНИЧАНИ ТЕ ДОБРЕ СИ ЗНАЯТ , ЧЕ СЛУЖАТ НА ДЯВОЛА ЩОМ СА ГЛАСУВАЛИ ЗА ГЕРБ!
11
15
 
10
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
ТОЧНО ТЕЗИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ!Червеният кмет имал на разположение 20 години, а този на ГЕРБ 3 месеца и виждаш ли "гербавият" кмет виновен.??Альоууу влезте у релси, че ще взема една гостерица и ще ви нашаря седалищните мускули.
10
20
 
11
 
! Отговори
Sichtpunkt преди 4 години
Червеният кмет, 20 години беше кмет, не можа ли толкова, да обнови водопровода на града, сега да дойде тоа същият, да носи в шепи вода на хората!
9
3
 
23
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО!!!ТОЧНО ТЕЗИ ИЗБРАХА ГЕРБ КМЕТ И ГЕРБ СЪВЕТНИЦИ ОЩЕ НА ПЪРВИ ТУР НА КМЕТСКИТЕ ИЗБОРИ!
8
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако аз ви бях върховен управник, какъвто си имате в момента, щях да мога дори живи да ви заравям, както заровиха нашите прасета, заради африканската чума. И съм абсолютно сигурен, че нямаше да има абсолютно никаква отпорна реакция на българския народ!
7
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Меките винкели. Всичко е било само мит
6
1
 
32
 
! Отговори
пожелание преди 4 години
Вземайте винкелите ,и сурвакайте буда !!