Семейно на ски - до 30% по-ниска цената на лифта в Пампорово

Новите цени ще са в сила от утре, хотелите също с мартенски отстъпки
Обновена: 4 мар 2020 22:48 | 4 мар 2020 22:39, Анисия Иванова
17
Семейно на ски - до 30% по-ниска цената на лифта в Пампорово
Снимка: БГНЕС

Нови цени за лифта ще са в сила от утре в Пампорово. От 5-и март лифт картите ще са с намаление до 30%, множество други отстъпки ще има и на различни услуги в курорта, съобщиха от курорта.

Месец март, още в началото на сезона, бе обявен от "Пампорово" АД за "Семеен месец“, като целта е повече семейства с деца да могат да си позволят ски ваканция в планината.

Голяма част от хотелите в комплекса също въвеждат промоционален период и ще предложат на гостите на курорта  настаняване по специални мартенски пакети с 30% отстъпка.

В курорта продължава да е активна и "Алтернативната зимна програма“ на Туристически център Пампорово, която предлага разходки със снегоходки до някои от най-красивите места в района, зимна конна езда, каране на моторни шейни, екскурзии до Ягодинската пещера и Дяволското гърло и други зимни приключения.

Един от хитовете в програмата на Туристическия център през този сезон е новото предложение – посещение до избрани минерални басейни с доказани лечебни и възстановителни свойства в района.

За записвания и повече информация за всички активности можете да посетите на място центъра или да се свържете с оператор на 0882643100, съобщават от "Пампорово" АД.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
1
 
! Отговори
филибяс преди 4 години
Никой да не ви дойде на лъжливите прИмоций..боклути лъжливи
11
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какъв сняг...какви пет лева.!. Тази година едно ,че нямаше сняг,и друго че картите бяха по -скъпи от миналата година.Ай,сиктир
10
2
 
1
 
! Отговори
D преди 4 години
То ако имаше сняг, нямаше да има намаление. Тук ще ти вземат един топ пари и пак ще те убеждават, че може да караш и по анфалта.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е лошо на Пампорово, но отдавна ходим в Алпите. Тази година бяхме около 20 дни сумарно- Швейцария и Австрия. Разбира се, митовете колко е евтино не съществуват. Е, ако си мякащ провинциалист или беден студент и напълниш 1 микробус с храна сигурно ще ти е евтино. И на Пампорово бяхме, но за 3 дни. Няма качество у нас. Храна под всякаква критика, облужване- под нулата. Карам ски от 30 години (на 32 съм), на много високо ниво съм, при тези температури пари да ми дават ски не карам.
8
0
 
7
 
! Отговори
еди кой си преди 4 години
Това платена реклама ли е?Питам понеже само за Пампорово и Банско пишете. Когато в началото на Февруари цените бяха намалени, писахте само за Пампорово, нито дума за Боровец. Март месец картите пак са намалени почти навсякъде, но пак четем само за Пампорово.Не, че нещо, но рекламите се слагат на друго място в страницата
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
благордани сме -режат ни главата до кръста , но поне долната остава
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Митко 21 смХубаво са решили като ни одерат кожата да ни оставят 1 квсм
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И с 30% отстъпка пак в чужбина ти е по-евтино и хубава... това е положението.
4
0
 
6
 
! Отговори
тим преди 4 години
Все нещо искат да спечелят мутрягите и те черва трябва да хранят.
3
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Българашко и без пари да ми го предлагатИ няма схема да ми тропнИ крачетУ !!Капиш, селянЕ ?!П.П. МногУ миришИтИ веее, ганЮвциии !!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Кочина преди 4 години
Заведи *** да се снима.
1
0
 
15
 
! Отговори
Сандо преди 4 години
а сняг има ли за каране?