Заради COVID-19: Хотелиери отчетоха спад на ранните записвания на Слънчака

Туроператори са притеснени, туристите се страхуват да пътуват
8 мар 2020 14:30, Ния Христова
93

Днес се потвърдиха първите четири случая на коронавриус у нас, а хотелиерите отчетоха спад на ранните записвания в Слънчев бряг, съобщи Bulgaria ON AIR

Хотелиери в Слънчев бряг и Елените алармират, че ако паниката от разпространението на коронавируса продължи, ще има сериозен удар върху туристическия бизнес. 

 
Притеснени са и туроператорите, тъй като туристите се страхуват да пътуват. 
 
Хотелиерите се надяват, че страхът от зараза с коронавируса ще накара българите да предпочетат родното море за почивка тази година. Това ще спаси сезона. 
 
Хотелиери и туроператори се надяват, че до лятото страховете на хората ще отминат и разчитат на записвания в последния момент. 
 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


93
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тепърва всичко започва и ще се ще се доразвива. Както е трънало едва ли това лятоще има наплив по черноморието в България. Нека им така! Има голяма вероятност с файтон да идват и да ни вземат, било от Габрово, било от Плевен, било ... от Дунав вост 2 за морето, само и само да сме там. Цените нямат да паднат, така ли? Тепърва започват намаленията по морето. Море, 4 шезлонга, 4 чадъра, кафе и тъмна бира, оригинални пици, страстна музика на ушото и всичко това за 27,95 лв за вечер. - 4 човека!
62
0
 
8
 
! Отговори
До 62 преди 4 години
Говоря само староарамейски, а не староараменски.
61
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
То не туристи а работещи няма да има там
60
2
 
4
 
! Отговори
е, и..? преди 4 години
Широко скроен съм и обичам нудиските плажове, то какво друго ми остава? Дайте съвет добри нудиски плажове по Черноморието, без мутри и ***, а с по-изискано общество, с хора с които може да се говори на старогръцки, латински, иврит, санкстрит или староараменски. Не пуша, но пия само добре отлежало червено вино, слушам класическа музика, добре свира на пиано, естествено, че на нуди плажа няма как да го пренеса, добре плувам. Мъжкар съм, но не си пръскам парите ей така ...
59
0
 
19
 
! Отговори
ЕДИ КОЙСИ преди 4 години
НИКОГА НА ЧЕРНИ МОРЕ ОСВЕН КОРОНА ВИРУС РИСКУВАШ ДА ХВАНЕШ И НЯКОЯ ЧРЕВНА ИНФЕКЦИЯ
58
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сезона сигурно ще е катастрофален за всички туристически дестинации с изключение на Антарктика където още няма корона вирус... Добре че там нашите мутри не могат да бетонират на пингвините плажовете...
57
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хотелиерите май искат "турист за еднократна употреба". Олинклузиш и хвърляш.
56
0
 
17
 
! Отговори
хаха преди 4 години
На Албеняка е по добре от Слънчака !
55
1
 
22
 
! Отговори
Приятел преди 4 години
Надявам се никой да не дойде тази година на смрадливото ни море ,та дано се поочисти от фекалии и мутри.Вторите са по-гнусни и противни от първите.А дано.
54
0
 
7
 
! Отговори
До 55 преди 4 години
На Каменяка също става особено на 1 юли по изгрев.
53
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До OkМи *** ли го....Все ще се намери някой виновен. ЕС, правителството, Ангела Меркел, че покани мигрантите, Ердоган, че ги пусна в Гърция, Гърция, че не ги пуска в ЕС...Което е идея - Да вземем да пуснем мигрантите в Слънчев Бряг. Да спасят сезона. Пък който оцелее от вируса ще разказва.
52
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БДУ, мене златняка повече ме кефи от слънчака, на златняка може човек повече да се накефи от слънчака, има повече фън на златняка.
51
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Вече за нищо не стават курортите ни по морето. Като започнеш с Бургчака, после Черномочака, Сочака, Дючака, Примочака, Кичака, Царевичака, Ахточака,...
50
5
 
2
 
! Отговори
Ok преди 4 години
Ok нека няма паника, но ако до юни не е от минала заразата? Кой ще носи отговорността и ще каже Да на сезона? И после кой ще сочим с пръст и ще бъде черната овца?
49
0
 
26
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
Нашето поколение си го наричаше ,,Сънито",както казваш на жаргон и нямам спомен някой въобще да е мислил че вашето поколение ще го нарече така.Ново поколение -нов речник и по това си личим! А то и Сънито си загуби чара и очарованиетос тази презастроеност и пренаселенос и просто липса на въздух като в жилищен коплекс.Едно време имаше истински купон,а сега все едно си в Люлин или в Меден рудник!
48
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе тия в черепите си нещо имат ли. Света пламна народ уми, ра а тези реват че нямало да могат да си купят ламборжини. Какви туристи като хората са в шок и ужас. На кой ще му мине през акъла да се качва в самолет като може да се заразят само от един заразен защото ще дишат компресиран въздух. Ама у мутра мозъка нее горе той е отзад под кръста. Тая година ше сте на молитва и пости да видите как живеят пет милона бедняци.
47
6
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 4 години
Единствените щастливи от появата на вируса са управляващите.Причините са мнго:1. Скандалът "Барселона" се забрави.2. Вирусът е възможност за Баце да се направи отново на спасител на нацията.3. Половината пенсионери ще умрат и държавата ще плаща милиони по-малко за пенсии.4. Хронично болните също ще намалеят и така разходите на властта за тях ще спаднат драстично.5. ГЕРБ най-после ще изкарат пълен мандат, защото, докато върлува вируса никой няма да мисли за избори.Чумата ГЕРБ е щастлива !
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Град Мичурин, сега Царево, Царевичака ли е най-новото му име?
45
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ВъзрастенОК, Бумър.За пръв път чух Слънчев Бряг да се нарича Слънчак в Бургаско и региона откакто бях 10 годишен и за пръв път отидох там. Та това е било някъде 86-а.А те там откога си го наричат Слънчак не е ясно.И Шльокавицата я кръстихме шльокавица ние - Поколението Х.
44
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Де такъв късмет - мутродемократите бетонирали Черноморието, да фалират.