Деца на 4, 7 и 11 години с положителни проби за COVID-19

Те нямат симптоми, две са в болница, тъй като и родителите им са там
Обновена: 13 мар 2020 11:08 | 13 мар 2020 08:51,
160
Деца на 4, 7 и 11 години с положителни проби за COVID-19
Снимка: Pixabay

Имаме заразени с коронавирус три деца - на 4, 7 и 11 години. Те не са болни, нямат симптоми, те са контактни лица. Дали са положителни проби, стана ясно от думите на началникът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

Още по темата


Две от децата са приети в болница, защото техните родители също са в болнично заведение.

Началникът на Оперативния щаб призова отново да се спазва карантината и посочи, че извънредната ситуация изисква извънредни мерки.

Според него всички държави са реагирали много адекватно, включително и нашата държава.

Той съобщи, че всички близки на починалата жена, която бе първият регистриран смъртен случай от коронавирус у нас, са под карантина. "Няма кой да погребе жената, 11 души от фамилията й са под карантина".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
2
 
! Отговори
До 131 и 132 преди 4 години
НЕ мисля, че Бойко е взел достатъчно мерки. Съквартирантката ми работи в болница и НЯМАТ маски.Питах я кога ще им донесат.Тя каза, че не знае дали изобщо ще стигнат до тяхната болница маските. Не знам за кои болници има и за кои няма и на какъв принцип се раздават. НЕ съм от електората на БСП,но според мен трябвало веднага да изследват жената от Испания, която е била в тежко състояние.Заразила е и близките си.Защо не са я лекували в Испания?Ако бях болен нямаше да изложа на риск другиго.
126
10
 
10
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 4 години
Държавническото поведение и перфектните действия на Борисов в създалата се кризисна обстановка... - вбесяват шумкарите...
125
11
 
11
 
! Отговори
Fax from Kazan преди 4 години
Чудя се колко ли получават червените ***, за да сеят паника във форумите
124
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всичките тука пак много разбират, знаят и дават акъл. Преди 2 месеца реваха, че било конспирация и нагласено. Пълен цирк сте. Най-добре си мълчете и оставете органите да си вършат работата.
123
4
 
7
 
! Отговори
Радев преди 4 години
Аз бях там, където бяха гражданите на България
122
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мерките и теглилките закъсняха с два месеца. В момента сме се запали ли толкова яко че всички пожарни в света неможе да ни изгасят. Онези гастербайтерчета които дойдоха от Италия и онези Китайчета дето се прибраха ги оставиха на доброволна карантина ни подпалиха. В момента има заразени които нямат симптоми но сеят проказата а те са най опасни. Вече хиляди са заразените защото мерките и теглилките ги взимат когато яйцето дойде на зад, ника. Хиляди ще умрат десетки хиляди ще се заразят.
121
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някой знае ли какво точно прави Борисов в кризисния щаб.От какво точно разбира този некадърник и *** ?
120
9
 
11
 
! Отговори
Българин преди 4 години
В Русия няма смъртен случай!Факт!!!
119
8
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега некадърността на Калинките във властта всеки ден лъсва все повече и повече. Лошото е, че това сега е за сметка на здравето и живота на хората.
118
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Досега коронавирусът има слабо разпространение в България само защото хората не са глyпaви и сами се пазят, а управляващите се бият като бай *** в гърдите и се хвалят, че нещо правят, а реално нищо не са направили за ограничаване или спиране на разпространението на коронавирусът.
117
2
 
22
 
! Отговори
Е преди 4 години
Не разбирам защо се тестват само хората, които са били в контакт с известните вече заразени? Да не би само тази да е била в Италия? Ако съберат дори само по 3 проби от всяко едно училище от деца, които са леко болни и видимо почти нищо им няма, ще лъсне картинката много бързо! Масово е, вируса си е тук отдавна!
116
6
 
29
 
! Отговори
Факт преди 4 години
В България е страшно. Никаква организация, даже никаква идея няма какво да се прави при тази пандемия.
115
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Безотговорносста е повсеместна, както на хората дето си казват те па ше ми кажат да си седя вкъщи, така и политиците с тяхните ПР акции по летища и тн без никакъв резултат, както всичко останало впрочем в бг, прави се фиктивно, само ако има полза, никакви специалисти. Тотална невъзможност за справяне с проблемите. *** народ, слаба държава.
114
0
 
0
 
! Отговори
Тот преди 4 години
Като в Италя нали ..... балък!
113
2
 
8
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Абе Бойко с ваксина ли е ?За корона вирус?А ченгета и военни ?И те ли са с ваксина ?
112
17
 
6
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Голям вирус голямо нещо !Медиен вирус !
111
0
 
30
 
! Отговори
Start преди 4 години
Той вируса не подбира по партийна линия! Всички до един СМЕ на манежа! А вие тука ми говорите за политически тъпотии помислете за възрасните си роднини който най-много ще го отнесат! Пък дай боже да отмине тая чума пак се плюте!
110
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Зелените чорапи не е чувал за разни вируси! Това са империалистически измишльотини. По-важна е дружбата с Расия. Веч-на друж-ба..
109
18
 
8
 
! Отговори
anon преди 4 години
Ами вече се разбра. В тежки времена се разбира кой го е еня за държавата и кой мисли само как да се докопа до властта за да краде. Ето сега Борисов и всички от кабинета вършат всичко необходимо за превенция и ограничаване на болестта. За да могат лекарите и медицинския персонал да се справят с предизвикателството. Червените крадци и техните *** обаче мислят единствено и само за баницата. И не само те. Разни псевдожурналисти, телевизионни водещи, чалгари, русофили са в същия кюп като тях. Е,
108
12
 
3
 
! Отговори
мишо бирочето преди 4 години
подрисоф е шункар. майка му е ефрейка шумкарка. баща му е яшар, баш шумкарина. а дори и книжния му татко е мелецеонер шумкарин. няма случайни неща на този свят.