Деца на 4, 7 и 11 години с положителни проби за COVID-19

Те нямат симптоми, две са в болница, тъй като и родителите им са там
Обновена: 13 мар 2020 11:08 | 13 мар 2020 08:51,
160
Деца на 4, 7 и 11 години с положителни проби за COVID-19
Снимка: Pixabay

Имаме заразени с коронавирус три деца - на 4, 7 и 11 години. Те не са болни, нямат симптоми, те са контактни лица. Дали са положителни проби, стана ясно от думите на началникът на Националния оперативен щаб проф. Венцислав Мутафчийски.

Още по темата


Две от децата са приети в болница, защото техните родители също са в болнично заведение.

Началникът на Оперативния щаб призова отново да се спазва карантината и посочи, че извънредната ситуация изисква извънредни мерки.

Според него всички държави са реагирали много адекватно, включително и нашата държава.

Той съобщи, че всички близки на починалата жена, която бе първият регистриран смъртен случай от коронавирус у нас, са под карантина. "Няма кой да погребе жената, 11 души от фамилията й са под карантина".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


160
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
67
2
 
15
 
! Отговори
БЪЛГАРИНЪТ ГАНЬО преди 4 години
И днес виждам във фейса как си поства снимки от големия град-мол МиланоС дЯцата и торбите покупкиСрама нямат. Зян да не ставало за 30-те евро билета... Мислят си, че с чесън, ракия и тежки трапези ще се лекватВажно е да се наснимат на циментовите плочки в Рим и да качат снимките у фейса... И даже смеховати коментари под снимките да си поставят... И с тлъстите *** и трътлестите жени си жени и дЯцата си на снимки щастливи... И после пренасят зарази тук докато цяла Европа е пламнала...
66
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 71:Така им мареждат господарите, пък и истината боли
65
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Една ромка която зарази цялата страна, тъжно и така ще остане в историята
64
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
I na gerb dps po volja
63
20
 
3
 
! Отговори
Веско преди 4 години
Първото нещо което трябва да се направи е да се закопчаят президента и кликата на БСП. После ще се справим заедно с това. Важното е да не се пречи и всичко ще се оправи. След като премине епидемията да ги откопчаят.
62
8
 
31
 
! Отговори
ТИКВЕНИК преди 4 години
Ей ***.ей, Президента не е карал никого насила. Не защитавай ШАЙКАТА защото Короната върлува от месеци, а *** каза, че това е обикновен грип който поразявал само възрастни хора със сърдечни проблеми. Чак онзи ден започна да търси фирми за предпазни средства, после да ги одобрят и тогава да ги произведат. Та не обвинянявай другиго, за неадекватното у-ние на Пожарникаря!
61
2
 
1
 
! Отговори
Дявола преди 4 години
"Няма кой да погребе жената"
60
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До БяснаАко никой не работи, скоро от глад ще умираме, а за децата съм съгласен, трябва да са вкъщи и единият от родителите да се освободи от работа за да ги гледа, ако няма кой друг.
59
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да затварят яслите и детските градини. Бебетата и малките деца, които родителите водят винаги болни и със сополи до земята, да си стоят във вкъщи.
58
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо ромката не си е спазила карантината? Някой очаква ли този етнос да спъва препоръките? Как ще се контролират? Идеи? План? Стратегия?
57
2
 
29
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
А няколко месеца по форумите се разправяше, че само китайци заболявали от вируса други не, следващият фейк беше, че децата не се заразявали, месеци наред шашкънии от бгмама. Браво. Хвала малоyмници.
56
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До нормален"Ние" сме си ги избрали. Това е показателно, народът какъв е :)
55
5
 
36
 
! Отговори
Бясна преди 4 години
Докато техните деца са в луксозните им частни бункери, нашите са в детската градина и училище. За да може раята да работи, да не "счупи" икономиката и да им секнат милионите.
54
15
 
27
 
! Отговори
ГЕРБ Е МАФИЯ преди 4 години
Не извънредно, а военно положение трябва да се обяви !Като ще е гарга да е рошава !!!Начело на държавата да застане президента Радев. Той има най-голямо народно доверие.Армията да контролира реда.Нямаме доверие на Хунтата !
53
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 27ти февруари италианците не бяха в паника. После се оказа, че който мине от там е болен и взеха да тестват масово и случаите заваляха. Гадното на вирусът е , че много хора карат безсимптомно, но пренасят заразата. Колко деца бяха на екскурзия, колко хора на командировка. Докато са отворени границите, вирусът ще влезе. Да се обвинява една жена, че се е пробрала болна и то без да знае, че е болна е лудост
52
2
 
24
 
! Отговори
до 56 преди 4 години
Аз не мисля, че хората, включително и аз, като злобеят по адрес на жената от Италия, наричайки я с всякакви епитети, са някакви ***. Аз за мерките на правителството не говоря. Ти не можеш да научиш *** всезнайкото, че ракия и чесън не убиват вируса. Той си знае всичко. Вирусът били глупости, маските не пазели и какви ли не пляви. Защото *** всичко знае. Той точно нямало да се разболее- безотговорност, безхаберие, нисък интелек и какво ли не. Няма общо нито с мерки, нито с нищо.
51
20
 
18
 
! Отговори
)) преди 4 години
Мисля че е време троловете на Радев и Нинова да осъзнаят че със злоба няма да направят нищо. За мен мерките на правителството са адекватни. Друг е въпроса за адекватно поведение на други така наречени политици. Излишно е да се коментира. Времената стават трудни е добре да сме единни поне.
50
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На Краля-Слънце му трябва и КОРОНА, да си я носи и в отвъдното!
49
26
 
12
 
! Отговори
Gh преди 4 години
Радев закара малките деца в оня студ и вятър на Шипка, а той дрън -дрън и се метна в затопления мерцедес. А плевенската певица плачковица призова за революция. И последст вията от това са коронавирус в Габрово и Плевен.
48
2
 
4
 
! Отговори
kov преди 4 години
Вчера видях едно *** да бере мартеници от цъфналите дървета ...