Втори англичанин с коронавирус в Банско, на 78 години е

Дошъл в курорта да кара ски
Обновена: 16 мар 2020 10:58 | 16 мар 2020 10:56, Петя Славова
184
Втори англичанин с коронавирус в Банско, на 78 години е
Снимка: БГНЕС

Втори заразен с коронавирус англичанин бе регистриран в Банско. Чужденецът е на 78 години и е пристигнал преди 5 дни в курорта, за да кара ски. В събота е получил висока температура и грипоподобни симптоми.

Настанен е в инфекциозно отделение на благоевградската болница, съобщава "24 часа".Днес пробата му за коронавирус излезе положителна.

Още по темата

Той е в средно тежко състояние, но засега няма опасност за живота му. Това е втори случай на английски турист с положителна проба в Банско.

Сутринта стана ясно, че и 9-годишно дете е носител на вируса. То е в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
135
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Шега ви се струва , ама не сме нито Китай , няма да има кой да лекува болните , ако се увеличат драстично .Освен ако не се задействат някакви протоколи и всички лекари да бъдат на разположение . Преди дни писаха , че преустройват Втора градска болница в София в такава за болни с коронавирус . Само 4 лекари се бяха съгласили да лекуват . Медицинският университет в Пловдив набирал доброволци сред студентите . Богатите западни държави ще се справят по някакъв начин, а тук - ще е масов мор
134
9
 
9
 
! Отговори
Св преди 4 години
Вчера четох статистиката в Северна Корея: 8:10 часа - 1 положителен, 8:20 ч. - 0 положителни, 8:50 ч. 1 полож.; 9:00 ч. - 0 полож. и т.н. Да се направи нещо такова и у нас, преценявайки ако е от своеволие...изкуствено намаляване на бройката. Ето тогава ще има и резултат от карантината.
133
2
 
5
 
! Отговори
ZAKON преди 4 години
VZEME LI DA NQMA TOALETNA XARTIQ BANANI I XLQB OTIDE SI I TOQ STROI
132
2
 
32
 
! Отговори
гневен преди 4 години
Тези англичани показват ,ч е ползват главата си само за равновесие . Цяла Европа пламнала , те плъзнали насам-натам , при условие че контактували с болен , преди да дойдат тук . Трябва да си страшно м***лоумен , за да направиш подобно нещо За това Главната Тиква трябваше да затвори границата за подобни елементи . Камионите нека да пътуват , ама да се спре потока на хора от чужбина
131
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 131Искат да си избият пeнсионерите. А искат да си ги избият защото системата им няма да издържи защото излязоха от ЕС. Задължително трябва да бъде забранено на прoкажените англичани да стъпват тук.........Да така е, в държавата на българские лаянярци ги съживяват с най-добрата здравна система та почват да катерят хълмовете на щастието даже и след 105 годишна възраст! Его на, Радко-Пиратко води пенсионерския легион от червени бабугери към шипченски абордаж! :)))))))
130
8
 
3
 
! Отговори
az преди 4 години
всички комунисти в банско, да се оттървем веднъж от троловете за по 1 стотинка поста
129
1
 
9
 
! Отговори
riho преди 4 години
Да уточним обаче защо чак сега - защото законите не важат единствено за Юлен и БПЦ.
128
3
 
13
 
! Отговори
Далавера преди 4 години
Е, англичаните, ако искат да си избият пенсионерите, да не ги пращат поне да умират в България. Без това ще спестовните им фондове че спестят доста пари от масово и внезапно "отпаднали" пенсионери.
127
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наистина, затворете границите за хора, идващи и заминаващи на екскурзии, нека останат отворени само за внос и износ на стоки и хора, пътуващи поради извънредна причина-лечение на рак или друго тежко заболяване, погребение, неотложно повикване от работа, изтичане на трудов договор в дадена страна и липса на каквито и да е спестявания и възможност някой да изпрати пари. Изключително грозна картина е да е обявено извънредно положение в страната, а същевременно хора да пътуват за развлечение!
126
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Цяло Банско да се карантинира! Смятай за 5 дни колко местни хора е изпозаразил стареца по магазини, заведения и спа-центрове.
125
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 127ГЕРБ и коронавирус - смъртоносна комбинация........................Герб, БСП, ДПС, ВМРО, Атака, Воля - БКП ЛАЯНЯ!
124
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Англичаните са глyпав народ, техния премиер който изглежда като човек със синдрома на даyн е заявил, че няма да се бори с коронавируса и в изтекъл доклад на правителството се очаква да бъдат хоспитализирани около 7 милиона британци. Даже отказват да спрът футбола. Искат да си избият пeнсионерите. А искат да си ги избият защото системата им няма да издържи защото излязоха от ЕС. Задължително трябва да бъде забранено на прoкажените англичани да стъпват тук.
123
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Xa siga bylgarino ot Bansko xukni po Chernomorieto deto e pylno s ingilizi i prosluvuto s xigienata si s prqkor lqinqnomorie
122
8
 
2
 
! Отговори
Стар набор преди 4 години
Като гледам броя на коментарите, май много хора са останали в дома си или няма какво да правят на работните си места.
121
9
 
5
 
! Отговори
az преди 4 години
До Анонименкомунист и еволюция = кауза пердута.
120
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ГЕРБ и коронавирус - смъртоносна комбинация.
119
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Живеем в причино-следствен свят! Българските "родолюбиви" хотелиери не пожелаха да затворят хотелите си! Почнете оттам, не от английските туристи!
118
5
 
0
 
! Отговори
Големия член преди 4 години
Странно сега казаха, че втори не е потвърден в Банско. На кой ли да вярваме? Дъл пак журналята нещо не прибързват с новините? Дали не е разпространяване на фалшиви новини?
117
0
 
26
 
! Отговори
истина преди 4 години
ОСВЕН МОЛОВЕ И ПО ГОЛЕМИ РЕСТОРАНТИ ИМА ЛИ НЕЩО КОЕТО ДА НЕ РАБОТИ.ХОТЕЛИ , КВАРТАЛНИ КАФЕТА,МАГАЗИНИ СЪС ВСЯКАКВА ВИД СТОКА , СА ПЪЛНИ С ХОРА. НЕ СЪМ ЧУЛ НЯКОЙ ДА Е ГЛОБЕН ИЛИ ОСЪДЕН . ОТ ЧУЖБИНА ВЛИЗАТ КАТО В РАЗГРАДЕН ДВОР. САМО СЛЕД ЕДНА СЕДМИЦА УПРАВЛЯВАЩИ ЩЕ НИ ГЛЕДАТ УМНО И ЩЕ НИ СЪВЕТВАТ КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ НО ЩЕ БЪДЕ КЪСНО... ЗАТОВА СМЕ НА ПОСЛЕДНО МЯСТО ПО ВСИЧКИ НЕГАТИВНИ КЛАСАЦИИ ,ПРИ НАС Е САМО СИЛНО ГОВОРЕНЕТО...
116
11
 
9
 
! Отговори
az преди 4 години
До Анонимен /комунистаАко беше НРБ щяхте да сънувате още баннани по коледа, жигули след 10 години, и храна различна от хляб, сирене и домати. Колко сте закостенели и изостанали червени ***! Докато не се затриете до тогава ще ви управляват комунистите от герп и бкп с доганчо. Заслужавате си сланината, компотите от село и щайгите на москвичите, за вас 21 век не е дошъл, няма и да дойде! Нарорен съд за всеки с червено минало и мислене!