Втори англичанин с коронавирус в Банско, на 78 години е

Дошъл в курорта да кара ски
Обновена: 16 мар 2020 10:58 | 16 мар 2020 10:56, Петя Славова
184
Втори англичанин с коронавирус в Банско, на 78 години е
Снимка: БГНЕС

Втори заразен с коронавирус англичанин бе регистриран в Банско. Чужденецът е на 78 години и е пристигнал преди 5 дни в курорта, за да кара ски. В събота е получил висока температура и грипоподобни симптоми.

Настанен е в инфекциозно отделение на благоевградската болница, съобщава "24 часа".Днес пробата му за коронавирус излезе положителна.

Още по темата

Той е в средно тежко състояние, но засега няма опасност за живота му. Това е втори случай на английски турист с положителна проба в Банско.

Сутринта стана ясно, че и 9-годишно дете е носител на вируса. То е в добро състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


184
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
115
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да се терминира!
114
4
 
10
 
! Отговори
От Германия преди 4 години
Какво се оплаквате там бе. Още при 30тия пациент ви обявиха извънредно положение. При нас вече са над 5000 и мерки никакви. Мерките се вземат на парче област по област. Чак днеска в Хамбург забраниха груповите мероприятия. Половината колеги ги няма в офиса а много подсмърчат и кашлят. Въпреки това шефа не дава да работим от вкъщи въпреки че корабите ни са паркирани и нямаме работа. Меркелката чака да види колко ще измрът че толкова емигранти да пусне в страната да запълнят дупките.
113
0
 
13
 
! Отговори
Няма Тоалетна хартия преди 4 години
Моля погрижете се човека да получи продукти от най-първостепенна важност, т.е. тоалетна хартия.
112
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
78 годишен да кара ски!? Тия са го пратили да разпространява заболяването!
111
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 117...докато армията разняся консерви от военния резерв по домовете.....Но само за "богоизбраните червени" от БКП! А за обикновения българин - скалъпен народен съд затова че измислил виц за Правешкия Шмекер!
110
6
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше в НРБ, само щяхте да чуете едни сирени като на 2-ри юни и чичкото по уредбата щеше да каже всички да стоят вкъщи, докато армията разняся консерви от военния резерв по домовете. Няма фитнеси, няма бюти салони, няма епилиращи се мъже. Децата знаеха как да слагат противогаз и как да се реагира при химическа война.
109
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 114Я по-кротко форумна плюнко........По-кротко е присъщо за българския традиционен ***! Аз обичам истината и борбата!
108
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Който е бил на екскурзия след въвежданео на извънредното положение въобще да не се връща *** си имаме в излишък.
107
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 103Този да го качват на Фалкона и у Англия. Да дезинфекцират возилото и да връщат в БГ студентите от английско...........Българките студенти се чувстват по-сигурни в Англия отколкото е преобразованата им "родина" в курник - ***! Те са изключително благодарни на БКП-то от всички времена и партийни нюанси!
106
2
 
13
 
! Отговори
Голем Космят Гъ3 преди 4 години
Дошъл тука на 78 да кара ски, ама Короната му намаза ските и че го прати при Свети Петер.
105
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 100отиваш си на село и обработваш нивите на дядо ти.Какъв ти е проблемът?
104
14
 
6
 
! Отговори
az преди 4 години
комунисти, я споделете как беше по бай тошево време? държаха ли ви информирани, ядохте ли марулите, правихте ли манифестация, пенсии и тикви комунистически промити?
103
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 106Тиквундер, затваряй границите веднага, че на изборите ще те таковаме всички, и в Барцелона да емигрираш, и там ще те намерим!Българският лаяняристанко един "попски кръст" не може да намери защото има тиква на раменете, национален ген и орисия!
102
0
 
11
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 4 години
Дошъл да кара ски, в разгара на Корона Вирус. Ся че ми покара моторя. Едва ли за 78 години си е представял, че ще намери *** си в България. Ето ви едно доказателство, че живота е АБСОЛЮТНО НЕПРЕДВИДИМ и АДСКИ ИНТЕРЕСЕН, също че е САМО ЕДИН ПЪТ.Пазете се. ;)
101
1
 
32
 
! Отговори
Поздрави от Албиона преди 4 години
Полета ми от Лондон до София беше в събота. По мое желание не пътувах, за да не стоя карантиниран на летище София или в някоя болница в София. Тук, в Англия спряха да изследват за Корона вирус. Отказват медицинска помощ, ако имаш висока температура и кашлица. Съветват те да се самоизолираш за 7 дни вкъщи. Ако след това не се подобриш те приемат в болницата. Така че всякакви пътувания от Англия трябва да бъдат спрени незабавно! Борис Джонсън е отк*чил съвсем.
100
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 104Абсолютно вярно е! Оттам е изразът Играчка плачка! Защото някакъв долу беше писал, че е лъжа. Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм............Писал е защото познава лаянярските БКП лъжи и постановки! Писал е защото познава червените български лаяня убивали българи в лагерите Ловеч и Скравена!
99
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тиквундер, затваряй границите веднага, че на изборите ще те таковаме всички, и в Барцелона да емигрираш, и там ще те намерим!
98
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До МУТАФЧИЙСКИж 102ЗАЩО ОЩЕ НЕ ЗАТВОРЕНИ ХОТЕЛИТЕ В БАНСКО ?!.....За да обвиним англичаните и останалите нации с надежда да прикрием българската тъъъпота и селяшка алчнотия с червени нюанси.
97
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
През втората световна война англичаните бомбардираха София и пускаха от самолети играчки с бомби за да осакатяват децата ни. Моят учител по шах беше без око и с повредени пръсти на ръката от английските играчки. Сега същите англичани сеят зараза в страната ни. Кой и защо ги е пуснал тези диваци???------Абсолютно вярно е! Оттам е изразът Играчка плачка! Защото някакъв долу беше писал, че е лъжа. Дис бритиш хомосекшуъл броук дъ гейм.
96
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този да го качват на Фалкона и у Англия. Да дезинфекцират возилото и да връщат в БГ студентите от английско