Само за ден: 40 000 нови заболели с коронавирус

До няколко часа над 400 000 ще са инфектираните по света
Обновена: 24 мар 2020 10:39 | 24 мар 2020 10:36, Петя Славова
24
Само за ден: 40 000 нови заболели с коронавирус
Снимка: БГНЕС

Само на 23 март са регистрирани по света нови над 40 хиляди заболели. До няколко часа над 400 000 ще са инфектираните по света, от които 1/3 вече са се излекували, съобщава БГНЕС.

Още по темата


Това са последните данни на Университета "Джон Хопкинс" относно разпространението на коронавируса в света за последните 24 часа.

Починалите вече са над 16 500 души. Много висок ръст на новорегистрирани отчитат САЩ и Испания, а до няколко дни в Италия ще има повече заболели от коронавирус отколкото в Китай от началото на пандемията, съобщават още Университета “Джон Хопкинс”.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още по темата: заразакоронавирус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
popa ot razgrad преди 4 години
Johns Hopkins, a He John Hopkins...
20
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младите са склонни да оздравеят, но засега се наблюдава увреждане на белите дробове...-----Само ако си минал през тежката фаза и много органова тъкан е разрушена <3% от болните; 0,00001% от младите
19
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Mi to oschte v srednite vekove si pische tq chumata kato doide v BG i se potrese ot bednosta na naroda i tegloto mu i vzeme ta revne i izbqga nie sme si mrytvi i bez chumata
18
3
 
4
 
! Отговори
Въпрос преди 4 години
Щом не е в/от Китай, защо го скриха до последно от целия свят, докогато вече не можеше да се крие?? Има много теории, но е факт, че в град Ухан има такава лаборатория и че скриха от целия свят, а колко заболели и умрели има там, не е ясно, защото и това прикриват!!!!!!!
17
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Вирусът"Сега светът трябва да овладее заразата, да бойкотира всички китайски стоки и да затвори категорично вратата си за Китай."Да бе да. Отдавна е ясно че вироса е израелски, не китайски. Добър опит за прехвърляне на вината Шломо. Типична еврейск наглост. Първо тровиш китайците, после ги обвиняваш тях.
16
1
 
2
 
! Отговори
Косьо преди 4 години
До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААЕ, ами ако си ти един от тея, а?
15
0
 
5
 
! Отговори
Вирус преди 4 години
Всяка болест е опасна. Разните пропагандатори и *** само бълват глупости.
14
0
 
2
 
! Отговори
Е и преди 4 години
Е и.....
13
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Броят се само тези които са тествани и са дали положителен резултат. На тестове се подлагат само хора с напреднали симптоми. Колко са действително заразените знае само господ.
12
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** обаче не вярва...Той е убеден, че това е заговор за унищожаване на жалкия му "бизнес"...
11
5
 
15
 
! Отговори
Последствия преди 4 години
След вируса си:1.УМРЯЛ или2.ИНВАЛИД за цял живот.Друг вариант НЯМА.ВИНОВНИТЕ ТРЯБВА ДА БЪДАТ НАКАЗАНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!!!!!!!!!
10
0
 
9
 
! Отговори
не сме животни преди 4 години
Едва ли е само един,впредвид колко хора се прибраха от чужбина и колко не спазват карантината.Един е само от откритите и изследвани.Прави ми впечатление,че голяма част от даренията отиват в министерството и те решават.Да не се даряват пари,а нужните консумативи за най -добро обслужване на болните.Срамно и позорно е в 21 век по главите на болните да лазят ***,а господата от министертвото и здравна каса да се возят на луксозни коли/снимков материал/
9
3
 
12
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Младите са склонни да оздравеят, но засега се наблюдава увреждане на белите дробове,Имунитет??? - с повреден бял дроб
8
0
 
18
 
! Отговори
А бе, умници! преди 4 години
Ние сме в началната фаза на пандемията, затова случаите са сравнително малко. Забележете, че те бързо се уееличават, въпреки че цяла Европа и С. Америка са под карантина. Даже САЩ, ЮК, Германия, Холандия се отказаха от брътвежите за стадния имунитет и наложиха карантина.
7
1
 
9
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА преди 4 години
Мексиканския президент призова гражданите - да не стоят вкъщи - а да излизат , да ходят даже на ресторанти, заразените били само 300 и той щял да каже , кога да се стои вкъщиХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
6
18
 
10
 
! Отговори
Вирусът преди 4 години
Какво се случи? Създаденият от човешка ръка вирус беше изпуснат на свобода, отнемайки човешки животи и съсипвайки живота на хората навсякъде по света. Откъде е изпуснат? От лабораторията в Ухан, Китай, занимаваща се с най-смъртоносните вируси в света. Тестван в симулатор вирусът е убил 65 млн. човека, предстои да видим колко ще са отнетите човешки животи реално.Сега светът трябва да овладее заразата, да бойкотира всички китайски стоки и да затвори категорично вратата си за Китай.
5
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А в Бг е само ЕДИН ама паниката е все едно са умрели 10 хиляди.
4
6
 
13
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА-ХААААААААА преди 4 години
Според проучване на Института Джон Хопкинс,Направено преди 1 ( една година) съвместно с Билл Гейтс - след 18 месеца - умрелите ще са 65 милионаХА-ХА-ХА-ХАААААААААА
3
1
 
12
 
! Отговори
до 2 преди 4 години
Бутиков вирус.
2
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Болестта е направена за да направи селективен подбор . Умират старите и слабите . Останалите на тръстиката .