Буковлък – село без закони, масово неспазване на карантината

Битовата престъпност се е повишила многократно, алармира кметът
27 мар 2020 15:17, Павел Гълъбов
31
Буковлък – село без закони, масово неспазване на карантината
Снимка: БГНЕС

Масово нарушаване на карантината в Буковлък. Кметът на голямото плевенско село алармира, че стотици са завърналите се от чужбина там, но само четирима официално са под карантина. Росен Русанов, познат като кмета-шериф, предупреждава за ръст на битовата престъпност, с която и той не би могъл да се справи, пише NOVA.

Още по темата

„В Буковлък официално има седем души под карантина. От чужбина обаче се прибраха много хора и продължават да идват. Контролът по границите и митниците е занижен и явно връзката е прекъсната някъде. Нещата не се случват. Притесненията са сериозни. Вирусът ще мине. Опасявам се, че битовата престъпност ще се повиши, особено в малките населени места”, каза Русанов.

Кметът на Буковлък има съмнения, че в селото е починала жена с коронавирус. „Имам такива притеснения. Вчера три часа съм се занимавал с този случай. Жената е била сърдечноболна, лежала е в болница. Установяват, че имат възпаление в белите дробове, вероятно да не компрометират болницата”, посочи Русанов.

„Жената е с множество сърдечни и белодробни проблеми. Многократно е подлагана на поддържащо лечение в болниците. Причината за смъртта ѝ е най-вероятно сърдечен проблем, свързан със сърдечна и белодробна недостатъчност. Наложили сме карантина на сина и на снахата на починалата. Карантината е до излизане на резултатите от взети проби”, посочи гл. инспектор Николай Недков от РЗИ-Плевен.


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
4
 
! Отговори
Нанко преди 2 месеца
Във Варна глобяваха по 5000 лв за разходки в парка. Варна друга държава ли е ? И да, смятам,.че ромите ще извадят пари да платят, ако ли не - затвор докато платят и лихва на ден задето са натоварили соц. системата. Тъкмо хазната има нужда от пари. Оо, чакай, чакай. Обърках се, забравих че като дойдат избори ГЕРБ отиват при ромите да се разберат по какъв начин ще се организира покупко-продажбата на гласове.
22
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До mrazi romite

Има решение, новият Голям брат отдавна е показал как - разрешение да притежаваш оръжие, ако си психически здрав и нерегистриран за престъпления и хулиганство.
21
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Един да се гътне, без знаят от какво,и ще видите как ще се окопаят в къщи всички до един.Умират си от страх.
20
0
 
12
 
! Отговори
179 преди 2 месеца
Ако всички роми се приберат от чужбина има реална възможност да станат мнозинство в България.
19
0
 
21
 
! Отговори
Етнос, преди 2 месеца
който сее ЗАРАЗА и поражда ОМРАЗА!
18
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
При бай Тошо и без карантина никой от това село не можеше да пресече границата ул. "Георги Кочев" в посока Плевен. Наобратно пускаха.
17
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Буков прът за всички от Буковлък!
16
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Еех къде са сега вътрешни войски да видите как се справяхме с неподчинение.
15
1
 
29
 
! Отговори
Индолог преди 2 месеца
Полицаите в Индия ходят с едни големи сопи, викат им данда, щото като почнат да те налагат с тях, се вдига голяма дандания. Иначе са сладури. Носят ти сутрин Indian Times и просят за tip. Ако се направиш на неразбиращ, ти поясняват на местен диалект - Бакшиш, бакшиш! Ако и тогава се направиш, че не вдяваш, ти теглят една майтхуна мата в йони и с това културният обмен приключва.
14
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Хахахаха. Росен ''полицая'' кмет ли е станал? Спомням си когато съседите се оплакваха от висок шум, как влизаше на купоните ни направо с шамари с кожените ръкавици без пръсти, че чак се криехме по гардеробите.Ех времена ли бяха да ги опишеш
13
1
 
31
 
! Отговори
картоф компиров преди 2 месеца
градовете и селата с преобладаващо ромско население отдавна са под карантина заради престъпност,беззаконие и зарази,които могат да плъзнат.ние си го знаем това до болка.въпросът е какво прави държавата-нищо!прибират се в българия,защото ония на запад на бързо ги натириха и изгониха.елате да видите самоков,той още преди корона вируса си беше призрачен град-празни магазини и затворени бизнес и никакъв човек в центъра.вечер всички се криеха от ромския терор.
12
0
 
25
 
! Отговори
mrazi romite преди 2 месеца
Буковлък е най-голямото село в Плевенска област и трето по големина в Северна България. В селото живеят 4137 души
Селото има богато минало и множество традиции, свързани до голяма степен с преобладаващото *** население (изселено през 1975 г. от Старозагорска област).
11
6
 
42
 
! Отговори
Активист на БКП преди 2 месеца
Това са ИЗБИРАТЕЛИТЕ на ГЕРБ ! Те им разрешават да издевателстват !!!
10
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ами полицията да си влезе в ролята.С това племе иначе няма оправия.
9
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
По телевизията даваха как прилагат мерки за карантина в Индия.
Който не спазва го бият с пръчка.
И тук да се прилага!!!!!!!!!!
8
5
 
28
 
! Отговори
Лили Барута преди 2 месеца
"Нашите" Българи нямат абсолютно нищо общо с индийците. Те са така нареченото изгубено 13 коляно на еврейското племе което ужким ги търси....Поставете индиец,евреин и ром един до друг и ще видите приликата и разликата. А съвсем друг е въпросът че не успяхме да ги поставиме под контрол както направиха в Чехия и Унгария...причините ги знае всеки....
7
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Имах студенти от Бангладеш, които веднага намираха общ език с братчедите от Бузема...
6
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До Ами кофти

Повечето от тези "българи" са потомци на онази група от 43 000 индийци, от които преди време една от съседните ни държави с радост се е отървала, защото разбойничеството от векове било основният им занаят. Правешкият умник обаче ги приел с радост.
5
0
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Сега като почнат едни римски бунтове и брадвени протести... Видяхме ги миналата година
4
0
 
32
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 2 месеца
И са довлекли яку френга и манга, от модерната