Млада шофьорка помете пенсионерка на завой

Пострадалата е в добричката болница с опасност за живота
27
Млада шофьорка помете пенсионерка на завой
Снимка: БГНЕС

77-годишна жена е с опасност за живота след катастрофа в Добрич.

На 13 май около 14:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. "Оп. Д. Ковачев", съобщиха от полицията.

На място е установено, че лек автомобил "Ягуар", управляван от 24-годишна жена, при завой удря възрастната жена, внезапно пресичаща на необозначено място.

Пострадалата е настанена в реанимация с опасност за живота. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабата ако ще да е направила акробатичен плонж в пътя на автомобила, шофьорката пак е виновна - не съобразена скорост, и то като е нямала видимост. ФАКТ.
23
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.при завой удря възрастната жена, внезапно пресичаща на необозначено място.....Този път основната вината не е на младата шофьорка, единственото за което би могло да се спори са нейните навременни реакции.
22
1
 
2
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
На 24 г с ягуар, умно и успяло момиче.
21
4
 
0
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
българите сте грубияни
20
2
 
4
 
! Отговори
Веско преди 3 години
До inj HimikАйде по-серизно да подхвърляме числа. Вие ако сте на 24 години, демек 2-3 години на заплата, точно за "Ягуар" ли ще дадете 5000 лв? За данъците, ГО и подръжката на 20 годишна кола ще работи два месеца в годината. Много по-вероятно е колата да е подарък за заслуги!
19
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Необозначено и неразрешено място са различни неща.
18
0
 
5
 
! Отговори
до колегата преди 3 години
Прав си и не си прав , не е лесно да учиш хора на 70г ,да пресичат , но също така в днешно време това не са толкова много години- Президента на щатите е над 70, Лорен Бъфет е на почти 90 , Амансио Ортега е над 80.... И са хора с много по-натоварено ежедневие от баба ти на село.
17
0
 
2
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 3 години
От пътното, кметството или който е отговорен, да вземат да прегледат пешаходни пътеки, светофари, кръстовища и да направят нещо , за избягване на конфликтни ситуации, не смятам че е нормално в 21-ви век, да си рискуваш живота с ляв завой на натоварен булевард, или на неосветена "зебра" , или на светофар даващ зелено за пешаходци и автомобили завиващи на ляво/дясно.
16
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 12"При остър завой"При остър завой не летиш с 80. Даже и с 50 не летиш. Пак експерти.
15
2
 
4
 
! Отговори
хахавелници преди 3 години
Тоя ''Ягуар'' сигурно е набор на шофьорката. Старците си пресичат където поискат, дори и в София пресичат на големите булеварди през мантинелите.
14
6
 
7
 
! Отговори
Тиква преди 3 години
Шофьорката, има операция на главата и тялото със силикон, обаче доктори забравиха да и сложат поне мозък, от Жабата.
13
1
 
11
 
! Отговори
do 1 преди 3 години
ами някои пеят чалга, други свирят на кавал. така е в тая държава
12
4
 
16
 
! Отговори
Waffen SS преди 3 години
"лек автомобил "Ягуар", управляван от 24-годишна жена, при завой удря възрастната жена".Разбира се ,че ще е "Ягуар",няма да е "Пежо 106".Друго си е чувството за недосегаемост
11
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сп???нсДа, да. Ще научиш почти 80 годишна старица със забавени реакции, рефлекси, зрение, слух...да пресича безопасно...истината е, че 70 кг човек нямат шанс срещу 1 тон ламарини. Малко отговорност трябва. Сега аз не искам да философствам, но все си мисля, че при остър завой с намалена видимост навлизаш по-внимателно и блъснатия няма да е с опасност за живота.
10
3
 
13
 
! Отговори
Сп???нс преди 3 години
Хахахахаа , матряла от ден на ден е все по първосигнален. Щом прочете "Ягуар" и си представя новия F-PACE и започва да сее жлъч, пуснете си търсачката в мобайлето и ще видите че имаш десетки обяви за под 3000лв. Виж научете бабите си да се оглеждат по 2 пъти и да пресичат на безопасни места.
9
0
 
5
 
! Отговори
Мат'ряла преди 3 години
До Анонимен 8И ти, като един истински обективен съдник реши, без да знаеш грам подробности, че шофьорката е виновна. Много е важно да говорим от последна инстанция, като Богове.
8
1
 
7
 
! Отговори
inj Himik преди 3 години
До АнонименНе се афектирай от марката, най-вероятно става въпрос за кола до 5хил лв. То това им е работата на журналята, да ви trigger-ват с такива теми.
7
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Важно е уточнението-жената ВНЕЗАПНО Е ПРЕСИЧАЛА НА НЕОБОЗНАЧЕНО МЯСТО.Хоп, сега бабата ще е виновна, а невинната девочка с Ягуара...ми тя милата просто си е завивала...
6
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да не е пристигала от Пловдив, пияна?
5
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И как точна млада шофьорка на Ягуар си го е купила на 24г?На кой е дъщеря, баща и има ли къща за гости или завод купен за 1 лв?