4 нови смъртни случая от коронавирус, 38 са излекуваните

Заразените с COVID-19 за деня са 33
Обновена: 20 май 2020 11:29 | 20 май 2020 08:10, Нели Христова
112
4 нови смъртни случая от коронавирус, 38 са излекуваните
Снимка: БГНЕС

Новите случаи на коронавирус в България са 33 души. От тях в болница са 21. Общият брой на заразени с COVID-19 в страната вече е 2292-ма. Излекуваните от вируса са 38 души - в София, Бургас, Ямбол, Пловдив, Сливен, Смолян и Хасково.

Още по темата

Починали са 4 души от коронавирус - мъж на 71 г. в "Пирогов" с придружавощи заболявания хронична сърдечна недостатъчност и хронична бъбречна недостатъчност. Той е от дома за стари хора в Гара Орешец. Починала е и жена на 92 г. в болница "Света Анна"  с придружаващи заболявания артериална хипертония и стиатоза на черния дроб. Тя е от дома за стари хора в г. Кула.

53-годишен мъже починал в МБАЛ Търговище. За него няма данни за придружаващи заболявания. Четвъртата жертва на COVID-19 е мъж на 36 години в Ямбол с декомпенсиран диабет.

Общо починалите от коронавирус са 116.

Има един нов случай на заразено дете. То е на 13 години от София. Два са новите случаи на заразен медицински персонал - в област Враца и в област Плевен.

В болница с COVID-19 са общо 285 души. 33 от тях са на интензивно лечение.

12 от новозаразените болни са в София, в Плевен - 4, Благоевград, Сливен, Пазарджик, Ямбол, Видин - по 3 случая, а във Враца - 2.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
18
 
9
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Пичинали пенсионери от заболявания на сърцето и бъбреците и ми ги писали за починали от корона. Не схванахте ли вече. Колко хора казаха тази истина.
46
6
 
19
 
! Отговори
за смяна преди 3 години
Крайно време е здравният и образователният министри да си ходят. Всеки ден има някаква заповед, която на следващия ден се отменя... И двамата министри по мое мнение идея си нямат от естеството на работа в поверените им ресори. Глупост след глупост... Господа, ако нещо не ви е ясно питайте работещите в здравеопазването и образованието. Те знаят най-добре, защото всеки ден с това се занимават.
45
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Броят на пробите е 1432. 33/1432=2,30%.Вчера 24/874=2,75 %.Предполагам, че при 2000 проби резултатът ще е около 40, т.е. 2%. И т.н.
44
13
 
12
 
! Отговори
Истукан преди 3 години
Починали са 4 души от коронавирус - мъж на 71 г. в "Пирогов" с придружавощи заболявания хронична сърдечна недостатъчност и хронична бъбречна недостатъчност. Починала е и жена на 92 г. в болница "Света Анна" с придружаващи заболявания артериална хипертония и стиатоза на черния дроб.Вярвате ли още, че тези хора са починали от коронавируса? :)
43
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Колко е броя на тестваните,бе....
42
2
 
8
 
! Отговори
Ужасена преди 3 години
До ЗлатенаЗлатена, прегледай се при психиатър! Ти не си добре!
41
3
 
6
 
! Отговори
Манджаро :) преди 3 години
До ЗлатенаПродължавай да си вярваш, може би ще ти просветне истината най накрая, дано не е късно....:)Да ми даваш за пример Нова тв за пример е смешно, надявам се да ти плащат добре за това което пишеш...:)Няма да се заяждам с теб, просто днеска съм в добро настроение....:)
40
4
 
6
 
! Отговори
анонимен преди 3 години
А защо си отиват американци и руснаци ?!- това е сериозна тема за обсъждане. Някой да има повече информация??
39
6
 
11
 
! Отговори
БХК преди 3 години
A колко от починалите са починали от вътрешноболнични инфекции, поради супер високото ниво на хигиенизация и професионализъм в българските държавни болници? Естествено не поставям под въпрос професионализма толкова, колкото "наличието на достатъчно средства" за закупуването на всичко необходимо и наистина качествено здравеопазване? Самия факт колко здравни лица са заболели е показателен..
38
8
 
28
 
! Отговори
Манджаро :) преди 3 години
До ЗлатенаПрекали генерала, особенно след срещата с Миролюба Бенатова....Да и казва - какво правиш тука, не те ли чака таксито....си е простащина отвсякъде.Имам уважението към военните, но този коремен хирург явно се е взел на много насериозно.
37
22
 
11
 
! Отговори
Златена преди 3 години
До номер 40 ей мръсно мъжко *** пожелавам ти да се заразиш с коварната болест коронавирус да не можеш въобще да дишаш да си на апаратна вентилация в болницата дано след това да ти дойде акъла в кухата ти безмозъчна дебелокожа глава
36
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така и не разбрах защо броят тестове е такава голяма тайна.Иначе ни заливат с всякакви измислени числа.
35
12
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От утре чувалите с трупове тръгват едва ли не вече приготвят и хладилните камиони както приготвиха спортните зали.Малко ли са 116 починали на фона на 6млн. население? Много са а утре ще станат повече. Щаба се приготвя за много лош сценарий.Според тях апокалипсиса идва а ваксината се чака Боко да я измисли та нали той е нашия спасител, всички на него разчитат нищо че столчето под краката му се клати.
34
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ВъпросАмериканците имаха такива намерения по-отрано, официално заради коронавируса. За руснаците не знам.
33
10
 
17
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Тия дни намаляха чувалите за трупове, няма го и нашето любимо плашило от екрана -генерала с униформата.. Остава да се надяваме, че някой ден лабораториите ще направят 5-10 хиляди теста, че да намерят над 100 заразени. Иначе ще разпуснат нашия любим ЩАБ и няма да има какво да гледаме сутрин в 8 по тАлавизиите
32
16
 
10
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Младите 18 годишни Българи са безмозъчни егоисти които се разхождат по градовете на цяла България след това като се връщат в къщи заразяват с коварната болест коронавирус свойте родители след като починат техните родители младите Българи наследяват пари и имоти.Извод в България расте 18 годишно користно алчно Българско поколение
31
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Българският народ е умен послуша правилните хора и не загинаха с хиляди.
30
8
 
7
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Има една истина убийците егоисти в България алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те се интересуват само единствено от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава
29
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
АКО ИСКАТЕ ПОСЕЩАЕМОСТ, СПРЕТЕ С ТОЯ ВИРУС! вЕЧЕ НЕ ГЛЕДАМ ТВ ОТ 2 МЕСЕЦА! щЕ СПРА И ТУК ДА ВЛИЗАМ!
28
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Очевидно Просия се готви да нападне.