Засилен трафик и полицейски акции днес, ще се следят и абитуриентите

Патрулите по пътищата ще са двойно повече
23 май 2020 09:00, Александър Попов
39
Засилен трафик и полицейски акции днес, ще се следят и абитуриентите
Снимка: БГНЕС

И днес се очаква засилено движение по пътищата заради трите почивни дни. КАТ вади двойно повече патрули, за да не се стига или поне да се намалят инцидентите.

През уикенда ще има множество специализирани акции, насочени към контрол на водачите, употребили алкохол, наркотици. Ще бъде следено и за висока скорост.

Още по темата
За улеснение на водачите ще бъде създадено реверсивно движение в посока изход от София посока Перник, като днес са отворени две ленти в посока изход и една в посока вход. Движението ще бъде обърнато в понеделник - две ленти ще бъдат в посока вход, една лента в посока изход.

Към полицейските акции ще се включат и екипи на жандармерия, които ще както за спазване на безопасността на движението, така и за спазване на противоепидемиологичните мерки. Приоритет са районите около училищата, както и паркингите на големите магазини и търговски центрове - места, къдено е възможно струпване на голям брой хора.

На вниманието на охранителните органи ще са и зрелостниците. Най-големите нарушения до сега са струпвания на абутириенти, които празнуват по паркингите на магазините.

По-интензивен трафик се очаква и по границите, след като отпадна забраната за граждани на ЕС и Шенген да влизат в страната ни.


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
f преди 1 месец
Нео / Мистър Андерсън е човешкият син и Иисус, ще вкарат Иисус в матрицата, Иисус се е биел отлично!
11
0
 
2
 
! Отговори
f преди 1 месец
Спрете да лъжете, че трупа на Иисус е бил погребан, бил е пленен от целия зъл свят, затворен в тъмница, на инжекции спиращи сърцето да не потръгне това сърце, и купища отрови, токове и са му пречели всячески да възкръсне, въпреки всичко възкръснал и се е сбил, освобождавайки се, избил половината ко-пеленца, отмъщението на Иисус! Да се мрази и да се бие е християнско!
10
2
 
4
 
! Отговори
Бау преди 1 месец
"това е най-специалният ден в живота ни!" Толкова беше специален, че след година почти не се сещах какво беше ... :D Деца ...
9
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Нали ги виждаме колко е засилен, стоят в колите и даже не си правят труда да излезнат. Еми удобни седалките какво да се прави...
Елате на запад да видите и да се научите, у нас е прост балкански манталитет, много прост
8
2
 
8
 
! Отговори
. преди 1 месец
Скъпи родители, не се тревожете за вашите златни безполезни рожби.... Тези дни Менделеев ще е техен пръв приятел и участник в организма им....
Душиците златни
7
1
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 месец
Не стига ,че не работихме и загубихме ДВА МЕСЕЦА , ами сега - и понеделник - почивен ден ??!!!!! Няма такава държава !
6
2
 
3
 
! Отговори
f преди 1 месец
Ковачева и Ботева от тая Езикова Гимназия в Силистра, раздавали наготово задачите от състезанията, чрез Марин Ботев в инспектората, на хора, рутили гробища, да ги възвеличава и да си измисля че са интелигентни. Малките сови, които са наградите и символът на училището отишли у хора, рутили гробища.
5
5
 
7
 
! Отговори
Златена преди 1 месец
Има една истина 18 годишните млади Българи се разхождат по улиците на градовете на цяла България след като се върнат вкъщи заразяват с коварната болест коронавирус свойте родители и като починат те наследяват от тях парите и имотите им.Извод в България расте алчно 18 годишно егоистично користно дебелокожо младо Българско поколение което се интересува само единствено от себе си и от никой друг
4
4
 
1
 
! Отговори
f преди 1 месец
и в тая езикова гимназия вещи-ците били много в сатанински секти, горели кучета и практикували канибализъм.

освен да кълнат и съсипват, чрез сатанинските си магии манипулират и лъжат още повече, но който се съмнява в истината вижда какво е. Тая Ковачева показва само част от истината и другото е лъжа, и да виждаш само частицата истина, омагьосан. Но съмнението осветява. Само си измисля за някакви състезания с нейните владовци, да не говорим, че знае какви ще бъдат задачите от Марин Ботев.
3
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има една истина убийците в България алчните бизнесмени и неуките много отворени роми лешояди всички те се интересуват само единствено от собствения си бизнес за другите Българи които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи заболявания въобще не им пука заради такива хора с това мислене България никога няма да се оправи като държава
2
4
 
2
 
! Отговори
f преди 1 месец
Имало някаква ве-щица в сатанинска секта, в езикова гимназия, Силистра, наименована Ковачева по математика.

Я да каже ако още е жива какви ги е вършила на ученическите маси в стаята, че от тях удря ток, а контролните и листчетата със задачите дето ги е клела и зареждала с отрицателни енергии? Освен да кълне, прави и измамно , да манипулира хората и да се прави на много мъдра, разчитайки на лъжата. И все я боли гърлото, така е, вещи-ците са в ада!Правила физиономията на оракулката от матрицата 3
1
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Полицейската акция щяла да се казва "бял хляб ми се яде, след извънредно положение", или казано другояче "захлебване". Така говореха двама души сутринта в автобуса.