Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие

Така се очаква значително да се облекчи трафика по морето
Обновена: 31 май 2020 11:39 | 31 май 2020 10:31, Петя Славова
203
Бойко Борисов инспектира изграждането на обхода на Поморие
Снимка: БГНЕС

Премиерът Бойко Борисов днес лично проверява как върви изграждането на обхода на Поморие. Очаква се с него да бъде значително облекчен трафика към морето. На страницата му във Facebook премиерът публикува видео, което на живо показва как върви неговата проверка.

Още по темата
Премиерът разговаря със строители и ги попита дали са се забавили заради коронавируса.

Премиерът също така инспектира и как върви строежа на "Арена Бургас" като компания му правиха финансовия министър Владислав Горанов и зам.-министър на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков.

Спортната зала е замислена с отделения за  лека атлетика, хандбал, баскетбол, бойни спортове, волейбол и др. Там ще могат да се провеждат още концерти и конференции.

Ден по-рано Борисов инспектира ремонта на виадуктите по магистрала "Тракия". Това стана ясно от предна публикация на премиера в неговия профил във Facebook.

"Проверих как върви ремонтът на виадукта на 20-и км на АМ "Тракия". Строителите работят и в събота, полагайки много усилия", констатира премиерът.

"Оставащите дейности са полагане на хидроизолация и асфалт. Ремонтът трябва да приключи до края на юни, за да може хората да пътуват до морето удобно и по-безопасно за активния летен туристически сезон", написа още Борисов в социалните мрежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


203
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
114
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Трябва да има пенсионна възраст и за политиците.Бойко има още 3 г.до тази възраст-през 1923г./нищо,че се е пенсионирал като пожарникар на 53 г/Явно е преценено,че одъртяването пречи на работоспособността.Особено това се отнася за важни държавни постове.Иван Иванов кевр е на 75 г,моля ти са...счетоводителя Анани също е в пенсионна възраст...
113
0
 
0
 
! Отговори
Трето г-н полицай: преди 3 години
Лицето Колев е в нарушение на закона от 15 години - той ме клевети, той създава негативна среда за образователния процес, той руши моя имидж и имиджа на моята месторабота, води подривна дейност срещу моята месторабота и има своите "приятели" в общинския съвет, които смятат, че това училище господин полицай е със затихващи функции, а ние само за последните две години много , ама много сме доказали, че това изобщо не е така!
112
9
 
3
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА !!! преди 3 години
Борисов работи.*** мучат.И ревЪт.
111
0
 
0
 
! Отговори
Да обясня: преди 3 години
Първо господин полицай - адвентистката "църква" тоест вертеп няма нито една камера отвън, а ако има отвътре те се използват за други цели. Второ господин полицай пасторът твърди, че разполага със записи как аз извършвам вандалски действие., това се нарича лъжесвитедетване господин полицай и второ се нарича клевета и според наказателния кодекс е престъпление срещу служебно лице и има съответното наказание!
110
6
 
4
 
! Отговори
гарантирано от герп преди 3 години
До пияница мистикПрав си друже,първия партиен и държавен вожд ще управлява още дълго заради калпавия матриял.
109
0
 
5
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...da te "ispektitra " ednoknijnik si e napravo goliamo unijenie !!! Kakto I da te "upravliava " takav !!! Kakto se kazva obache "vseki narod si zaslujava upravnicite " !!!
108
17
 
3
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
Този сайт , както и останалите без Дневник са ми любими, защото другарете пенсионери, троловете на БСП и Решетников са масово явление и си мислят, че като плюят ГЕРБ и Борисов ще спечелят изборите.....И така,вече 11 години....Хахахахах. Накрая бат Бойко ще управлява по-дълго от Живков, за мъка на *** и половината от тях ще измрат и няма да видят как друг, техен червен комунист идва на власт. А! Другаре! И да запомните, че грешката с резидента Зелен Чорап повече няма да се повтори
107
4
 
1
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
Гларус пусни му отгоре на този анонимния под тебе едно киселинно серкме къде плюе по най-готиния за живеене град в България след София:):):):)
106
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма по голям от Бойко. Затова ще ви управлява още дълги години.
105
4
 
4
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ГларусЕвала Бургас:):):)София,Пловдив,Варна,Бургас,Стара Загора,Нова Загора,Велико Търново,Сливен,Хасково,Шумен,Казанлък,Габрово,Враца,Силистра,Кюстендил,Монтана,Крушовица също са крепости на ГЕРБ:):):)Скоро взимаме и Перник:):):):)
104
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе Баце няма ли с джипката си да инспектира и как се стопанисва Барцилонската му колиба.Щото испанската прокуратура нещо се е загрижила за обекта и на 20-ти юни и тя ще прави инспекция.
103
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Гларус.Скоро ще ви падне крепостта.Вчера на Митю Вафлата му бяха потънали гемиите,че нещо мангизите свършили.Ха тогава го вижте колко успешен кмет е.А и летния ви сезон приключи преди да е започнал.Сега ще видите кон боб яде ли.
102
8
 
3
 
! Отговори
Гларус преди 3 години
Бойко Борисов горещо посрещнат от Бургазлии.Бургас крепост на Герб.
101
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В коя нормална държава министър-председателя инспектира улица ??????Къде са институциите за това?
100
0
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
До Тонкатаdo 108 ..aa ne se I samniavam v tova ! Kolko falshifki napechatahte veche ? Shtom go tvardish s takava sigurnost ...znachi ste se podgotvili ot rano..
99
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
всички герберасти с маски!
98
2
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
...to ne be "inspektirane " to ne be chudo !??!! Toia nikakva polezna rfabota nemoje da svarshi ta zatova go e udariln na "inspektirane " .a ne kazvate sled inspekciata "razporedil li se e neshto predi da se metnat s dejurnite podinspektori na djipa za obratno ?!??
97
1
 
5
 
! Отговори
уточнение преди 3 години
Тази година обхода може и да изкара ,защото туристи няма да има.Но догодина ремонта ще кипи с пълна сила.Горе-долу по година издържат строежите на Тиквата ,защото се краде по 50-70% от всяка лопата с пясък ,чакъл, асфалт и бетон.
96
10
 
2
 
! Отговори
Тонката преди 3 години
До ГНЕВЕН:):):):):)Догодина на избори пак сте у канала:):):)
95
2
 
11
 
! Отговори
ГНЕВЕН преди 3 години
И тримата от джипката трябва да са в ареста:Боко е убиец ,уби с 14 гранати Чакъра край Хасково.Нанков уби 20 човека край Своге с некадърността си,а Влади Бездомника е съучастник на Божков.За кражбите на милиарди от асфалт, Ф-16 ,хазарт ,стиропор и какво ли не ,тези тримата трябва да висят по стълбовете.