Плажовете в Слънчев бряг са готови за първите туристи

8 лева ще е цената за чадър и шезлонг
31 май 2020 18:15, Анисия Иванова
64
Плажовете в Слънчев бряг са готови за първите туристи
Снимка: Слънчев бряг

Трите плажни ивици в Слънчев бряг – северна, централна и южна, са в изряден вид и готови да посрещнат първите туристи. Всички концесионери в курорта са спазили сроковете и са изпълнили изрядно задълженията си по договорите. Чадърите и шезлонгите вече са поставени по пясъка, а между тях има достатъчно голямо разстояние, което гарантира безопасността на плажуващите, съолщиха от курорта.

Всички ивици са заравнени, обезпаразитени и почистени. От 1 юни, когато официално ще бъде открит сезонът за плажовете, в Слънчев бряг ще заработят и медицинските пунктове с необходимото оборудване и реанимационен екип.

От утре плажът става охраняем. Плажната ивица ще има спасители, поставени са вишките. Точно в 8.00 часа ще застъпи първата смяна спасители. В първите дни на юни по пясъка ще обикалят мобилни двойки спасители всеки ден без почивка до 18.00 часа. Монтирани са душовете, а съблекалните за туристите са реновирани. Наполовина са по-ниски цените за плажните принадлежности в курорта. 

Освен за шезлонг, летовниците ще плащат и по-малко за сянката на плажа. Цените са по 4 лева за всяка от двете екстри. Спазено е стриктно изискването за 50 на сто свободна зона. Там плажуването е безплатно. И този сезон по цялата ивица ще бъде осигурена жива охрана, която ще следи за реда и спокойствието на почиващите.

Служителите по ивиците са взели изключителни мерки, свързани с хигиената, които ще гарантират безопасността на туристите.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Badi gotov! Vinagi gotov! Raport daden. Raport priet. Za strelba! Pa, pa, pa, pa, pa....feurwerki be nebeto :-)))
17
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако съборят 80-90% от хотелите може и да става за почивка.
16
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Hahahaha....nito edin kurortist....hahahahaha....onova tam e edno kelnerche ot edin muhliv hotel...:-))))
15
1
 
27
 
! Отговори
Кирчо преди 3 години
Плажовете са готови. А персонала в хотелите и ресторантите? Ще има карантина за англичани ирландци, шведи, дето са алкохолни туристи. Значи няма да дойдат. Руснаците също. Кой ще дойде- германци ли? Българите ще търсят къщи и къмпинги. Тази година 0000и догодина също.
14
17
 
5
 
! Отговори
До Да преди 3 години
Тъка е ! Гладни въшки , който плюят държавата! Променете нещата не пишете анонимни коментари! Стига с тази Гърция! Направете държавата си готина! Стига приказки!
13
26
 
2
 
! Отговори
Да преди 3 години
Всички , който пишете тук сте бедни гладни въшки! Не ходите на море ни на Черно ни но Бяло!Или сте тролаве! Аз имам резервация в хотел Посейдон после на Гърция! Ама за Гърция не си носа буркани!!!!
12
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чадърите, шезлонгите и фекалиите на слънчака на промоция 3 в 1 за 8лв. честито на мераклиите.
11
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На Бетономорието посрещат с : Здравейте, аз съм Диария приятно ми е.
10
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Никога на БГ черномоХвани ми бирата, че съм хукнал към Черноморието.
9
1
 
15
 
! Отговори
АНГЕЛКОВА преди 3 години
Моля заповядаитиии кафявото гратис ежти и пиете а вие сладко
8
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Чакайте ме - идвам скоро.
7
3
 
17
 
! Отговори
Никога на БГ черномо преди 3 години
8 цирея да им излязат на г..а и 1 стотинка няма да видят от мен. Пак ще ходя в Гърция, а тези тук да фалират не ми пука.
6
1
 
31
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Нека бъдем спокойни за туризма в България:))))Цветанка Ризова:- А има ли отказали се българи от летните записвания?Министър Ангелкова:- За радост няма, но за съжаление няма никакви записани.п.с. Бойчоооо, Тикво, назначаваш по-прозди от самия себе си!
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ако ще с език да ближте пясъка, пак няма да дойда и тая година.
4
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Слънчев бряг е символ на съсипването на Българското черноморие, за да идеш там и да даваш пари на хората, които го направиха, трябва да си голям ***.ак
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Kolko sa gotovi parkingite, garderobnite, klozetite, dushovete, othodnata kanalizacia?! Nali idvat mnogo klienti i ot vatreshnostta na republika Bulgaria, ot blizkite okolni sela i gradove za plajuvane i pluvane po 1 den ili vseki den sled rabota, predi rabotnoto vreme, spored svobodnoto vreme i posle se pribirat pak u doma si?!
2
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дано спазят разстояние между чадърите че преди пясък не се виждаше. Нагъчкани един върху друг а да не говорим че повечето даже бяха празниЗагрозяват плажа само. Като фабрика за чадъри приличаха повече отколкото плаж
1
1
 
37
 
! Отговори
сигурно преди 3 години
С.Бряг след 2-3 год. ще започне рушене на хотелите ,защото и мухи и комари няма да има !