Шофьорът, сътворил погром във Варна, се оказа пиян и надрусан

Видеото от инцидента предизвика стотици гневни коментари
82

Шофьорът, който блъсна пешеходец и отнесе няколко автомобила във Варна вчера, е бил под въздействието на алкохол и наркотици, съобщава Bulgaria ON AIR.

Инцидентите като по чудо се разминаха без сериозно пострадали хора.

Още по темата
Мъжът катастрофирал в района на Кооперативния пазар във Варна в ранния следобед. След като хора се събират, за да го извадят от колата, шофьорът дава газ, прави маневри, удря още няколко коли и се опитва да избяга от местопроизшествието.

Малко по-късно е задържан от полицията, взети са му проби за алкохол и наркотици. Клипът, заснет в момента на катастрофите и разпространен в социалните мрежи, събра стотици гневни коментари.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
5
 
5
 
! Отговори
иррелигиоз преди 3 години
Такива изцепки не стават просто защото е "пиян и друсан", има си някакъв емоционален и ппсихически проблем, който е можело да бъде овлядан (най-вероятно) ама докато в БГ се гледа на психичните проблеми с насмешка ще има такива случаи и ще има и невинни жертви за съжаление.
70
1
 
3
 
! Отговори
СЪВЕТ преди 3 години
Дрифта става с ръчна при теб приятел, това не е БМВ!
69
0
 
1
 
! Отговори
thug life преди 3 години
До АнонименДай една щанга, бе!
68
0
 
2
 
! Отговори
бг преди 3 години
Пич, от къде взе джантите?
67
1
 
1
 
! Отговори
Буахххах преди 3 години
Ти да видиш мойто ауди 3-йка :)
66
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ме кефят коментарите на хората около колата :D Масово са големи селяни :D
65
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е стига плюйте по детенцето на демоникрацията бе. Нали за това скачахте рипахте и вирихте двата пръста. Бях 15 годишен когато ви я вкараха изотзаде демоникрацията и свободата. Гледах по телевизията как едни до вчерашни Баш Комунисти се пребоядисваха със синя боя. А едни с червени книжки в джобовете викаха СДС. Попитах баща ми какви са тия скачащи, а той ми каза че искат да ги яздат затова скачали. Същите тези дето скачаха сега гладуват с 200 лв пенсии. Ха да им са честити.
64
1
 
3
 
! Отговори
Абе преди 3 години
Преди 2 седмици пуснаха GTA V безплатно, сега в Щатите рушат и крадат а тука некъф надрусан с кола блъска наред минувачи и коли.
63
2
 
5
 
! Отговори
хм преди 3 години
Каъв район на Кооперативния пазар, това като гледам си е баш в Максуда, а и само развалена БГ реч се чува на клипа.А шофьора явно е от същите гласоподаватели, като се има впредвид криминалното му досие. Едва ли в Максуда някой друг ще отиде да обикаля.
62
0
 
12
 
! Отговори
Млад и богат тарикат преди 3 години
Ако беше в Щатите, щяха да му натрупат обвиненията на една голяма купчина и да му датат поне 15 години затвор.Тука най-много да му дадат за катастрофа, да му вземат книжката за 6 месеца, да даде 15 000 лв под масата и ще го потупат по рамото с една условна, а след половин година ще му пожелаят лек път.ДА кажем НЕ на корупцията!
61
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а въпросният шофьор ром ли е?
60
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ТОЯ ЮНАК НИКОГА ПОВЕЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА ИМА КНИЖКА,И ДА ЛЕЖИ ПОНЕ 5 ГОДИНИ В ЗАТВОРА.ИНАЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖАТ ДА КАРАТ СОПОЛИТЕ ПИЯНИ И ДРОГИРАНИ
59
3
 
3
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 3 години
А какъв се оказа комплекта от финансов министър и премиер,но какво от това.Даже и новина не е ,поне засега.
58
15
 
3
 
! Отговори
цъкам лайк бързо преди 3 години
айде голяма работа, нека се забавляват децата, важното е че отвориха заведенията и намалиха шезлонгите
57
1
 
25
 
! Отговори
Програмист преди 3 години
Още едно доказателство в полза на теорията че шофирането на автомобил трябва да е привилегия, а не право на всеки. Привилегия, която се получава трудно и се губи лесно. А сега всеки изтурляк е с някаква трошка и трепе по улиците.
56
1
 
18
 
! Отговори
ТХ- Топъл Хляб преди 3 години
ТХ - като влязат във Варна и откачат ;-)както РА в Пловдив и РК в София
55
1
 
22
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
Трябвало е да му раздадат справедливо правосъдие на място с една щанга в главата а не да снимат с телефоните, щото истинските милиция и правосъдие само отбиват номера!
54
5
 
23
 
! Отговори
Зозо преди 3 години
Демокрацията, Санчооо, демокрацията ни видя сметката. Държава градина направихме на бунище, развъдник на *** малиноберачи. Пусти неразумни юроди, ненаяли се на банани и ненабърсали се с трипластова емека. Проклето да е семето ви
53
0
 
31
 
! Отговори
тонката преди 3 години
в същото време днес-ът ни съобщава за новата песен на еди-кой си "Налей ми". Ако се чудите каква е връзката - продължавайте да се чудите, докато и вашите деца станат такива
52
5
 
24
 
! Отговори
Кой не скача е черве преди 3 години
Незнам на кого е електорат тоя, но със сигурност е от поколението на слави Трифонов бтв и нова...