2 чадъра и 4 шезлонга за 64 лева? Концесионери - станала е грешка!

Те уточниха, че цената на чадърите и шезлонгите това лято е 4 лв.
300

Проверяват плажа в Слънчев бряг след сигнал за завишени цени на чадърите и шезлонгите. Поводът стана съобщение на жена от Казанлък, която вчера показа в социалните мрежи снимка на касов бон за 64 лева за платени два чадъра и четири шезлонга на същия плаж.

Според конценсионерите е станала грешка, цената на чадърите и шезлонгите това лято е по 4 лв. на целия Южен плаж в Слънчев бряг. Най-вероятно жената е била таксувана с цени от миналата година.

"Във времето вероятно е имало и други различни цени с консумация на различни артикули, но нямаме такава цена и просто нашият служител се е объркал. Извиняваме се на госпожата,  да се свърже с нас да  и възстановим сумата", коментира управителят на хотела Даниела Конярова пред Bulgaria ON AIR.

"Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет, може и масаж да си е правила", каза концесионерът на плажа Николай Димитров.

При установени нарушения Министерството на туризма веднага ще наложи санкция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
198
1
 
30
 
! Отговори
Спасител на Халкидик преди 3 години
Ами, няма грешка....министърката КОН толкова може. Типично за управляващата ХУНТА, едно говорят друго правят, трето се случва. То за това сега сме на това положение, 64 лв.... Чудно ми е, ако не бяха сигнализирали дали концесионера щеше да продължава да прави тази "грешка", най-вероятно ДА!
197
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Никога на БГ черномо 218Злоупотребата със страпоните неминуемо води до изпростяване.:)) Да вземеш малко да се поспреш, а?:)
196
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 217Ххахахахах! Не "Бед" бре, "Бад" Къмпани се превежда!! Ххаха! Освен руския други езици знаеш ли? Ххахах!
195
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Никога на БГ черномо 213Издишаш, чадо, издишаш. :) И за *** не ставаш:))
194
9
 
4
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
До До 188 "свободнОбядвах на Marconi Beach Arona :) Определено не е панелка:) Ти??? :))
193
3
 
7
 
! Отговори
Мутафа преди 3 години
Шезлонгите и чадърите са безплатни но НЕ са без пари !
192
11
 
5
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
До Никога на БГ черномо 196Ххахах! Не бре, чадо, ти не си "който си искаш". Ти си "този който ти наредят" :) Труженичките от най-древната професия нямат право на избор -клиента плаща и желанията му се изпълняват. В твоя случай валутата е рубли , но това няма голямо значение. Времената не са това което бяха, нали?:) Сега дигиталните *** са на мода:)))) Как е времето в Шумен? :)
191
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хакде, и този сезон се започна с антибългарската пропаганда от фалшивите медии!
190
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе измислете нещо,тези такси за чадър и шезлонги да не са по-скъпи от 5 до 10 лева максимум,в други държави са безплатни,но също е вярно,че нямат и спасители и когато стане гаф,няма кой да помогне на туристите и ги спаси.Хотелиерите и високооборотните заведения да плащат част за заплати на спасители,да не се стискат!
189
1
 
3
 
! Отговори
барел петрол 30$ преди 3 години
тоя е русофил от язовир копринка.
188
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е добре, значи за два шезлонга и чадър 64 лева,а за кафявата вода,колко?Или,още тя е безплатна и не я таксуват?Все пак от Варна,изтича течен шоколад в морето, можеше да има такса "Шоколадова вода"=250 лева.Учудващо е,как така няма наплив и опашки от туристи,за да се къпят в лaйна.Ангелкова, толкова се постара,за да "Изберем Родното",а пък Бащицата,намали ДДС за ресторантите.За да може туристите,да хапват високо качествена храна от "Хотелиерите".А,то празни плажове се очертават......
187
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименИнтересно,аз също не живея в България и не ме дразни българското Черноморие,нито сме имали лошо отношение от страна на персонала,само веднъж една камериерка в Поморие ми беше претарашила багажа,без да вземе нищо,а една от Созопол си беше гепила мои пари не повече от 50 лв.,това са единствените инциденти,но и това преживяхме и не мразим българското Черноморие,от Сл.бряг нямам никакви оплаквания
186
0
 
23
 
! Отговори
Вуйчо Ви преди 3 години
Значи миналата година е било нормално да таксуват по 64 лева :D :D
185
0
 
17
 
! Отговори
Гербер преди 3 години
Понеже обичам господин Слънцето, щом той харесва Барцелона и Кавала, аз също обичам тези дестинации и там ходя! Когато ББ почне да ходи на Слънчака, тогава и аз!
184
0
 
12
 
! Отговори
Шантав преди 3 години
Чудя се дали да отида на Сани Бийч Клуб или на Слънчака в някой кокошарник?! Какво ще кажете? Да кажа, че през букинга съм предплатил за Сани Бийч Клуб, но да виноитам за вашето уважаемо мнение!
183
2
 
6
 
! Отговори
До 188 "свободн преди 3 години
Дааааа , затова спамиш тука от 5 часа вече, щото си много свободен аххахаха , май ти е отеснял панела дет кесиш а? Или финансовите ти Непритеснения май немаме за бира и чадел ? Скуката е голямо нещо, виж джобса може да намериш работа... пробвай се поне ще имаш за биричка после ... не се бъзикам опитай...
182
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Така е от много одавна дами и господа,другарки и другари.Това е частника КАПИТАЛИСТ.МУТРОМОРИЕТО не е за хора с заплати 1000-1500лв.
181
1
 
13
 
! Отговори
До 186 преди 3 години
Сигурен съм, че не е хотелиерче нито има общо с некъв бизнес, някой бираджия -пейкаджия е от някое село по морето...и това е оптимистичния вариант ! Хахахаха
180
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Никога на БГ черномоОдеве го написах ама взеха , че ме изтриха. Та: Хотелиерче не съм. Н е живея и в България. Свободен човек съм. Свободен като вятъра. Без началник, без финансови притеснения по никакъв начин. ТИ кой си?
179
0
 
14
 
! Отговори
Първите 7 преди 3 години
Джет, масаж, чадър, шезлонг - 64 лв. е надника ми за 2 дни. Айде малко по-сериозно...