2 чадъра и 4 шезлонга за 64 лева? Концесионери - станала е грешка!

Те уточниха, че цената на чадърите и шезлонгите това лято е 4 лв.
300

Проверяват плажа в Слънчев бряг след сигнал за завишени цени на чадърите и шезлонгите. Поводът стана съобщение на жена от Казанлък, която вчера показа в социалните мрежи снимка на касов бон за 64 лева за платени два чадъра и четири шезлонга на същия плаж.

Според конценсионерите е станала грешка, цената на чадърите и шезлонгите това лято е по 4 лв. на целия Южен плаж в Слънчев бряг. Най-вероятно жената е била таксувана с цени от миналата година.

"Във времето вероятно е имало и други различни цени с консумация на различни артикули, но нямаме такава цена и просто нашият служител се е объркал. Извиняваме се на госпожата,  да се свърже с нас да  и възстановим сумата", коментира управителят на хотела Даниела Конярова пред Bulgaria ON AIR.

"Не става ясно от това, което видях в интернет, пише плажна услуга в единично число. Не става ясно дали става въпрос за чадър, шезлонг, може да са ползвали джет, може и масаж да си е правила", каза концесионерът на плажа Николай Димитров.

При установени нарушения Министерството на туризма веднага ще наложи санкция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
3
 
16
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Сутрин отивам на плаж, нося си един хляб, топя във водата и ето ти изгодна закуска. После бегам близо до фекaлната тръба, там почти няма хора, просвам чаршафа и до вечерта съм ок. Така е прекрасно и почти без пари!
177
1
 
16
 
! Отговори
Еврокомисия преди 3 години
Вместо да махнете престъпниците, вие ги вкарахте в Парламента и Министерски съвет! Ще видите Шенген и Еврозона на кукуво лято българи! По милост ви вкараха в Евросъюза заради Царя, но повече грешки няма да се правят! Какво общо чоже да има България с нормалния свят?! Луда работа! Много си повярвахте!
176
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само турбо-балъци ходят в Бг на море.Толкова по темата.Който има кинти и знае чужд език и през ум не му минава за ЛайнИморИии.
175
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръбни конструкции брато. Скъпа работа.
174
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подпомагаш българските производители на месо, яйца, плодове и зеленчуциЧовек, ти май наистина си уникално наивен :D Ох, тва човек като поживее извън България и тотално отвиква от номерата на родните бизнесмени, знам го от личен опит.
173
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Септември 2020 ще бъде краят на мутрите
172
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименАко се напъна,ще намеря името на хотела на картата,но защо да излагам човека,това е нещо от преди 2-3 години,защото не съм от северна България и не познавам добре тази част на България.
171
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Bad CompanyАми не виждаш ли,че половината не са българи,естествено,че ще рекламират чуждото и плюят по българското ,но и тези изнудвачи на плажа, да се научат как се прави туризъм или хотелиерите да им дават по някой лев,вместо да скубят хората с такива големи суми.
170
2
 
30
 
! Отговори
To Bad Company преди 3 години
Ще дойдем да помагаме когато разкарате наглите мутри! Към момента нито вдна стотинка не отива към българския туризъм или производител а директно към офшорни сметки! Знам го! Не е нужно да ми отговаряш хотелиерче! Ние не мразим България и българите, мразим крадците и тарикатите, които за 30 години ни ограбиха всякак и продължават да ни грабят! Разкарайте ги и ще дойдем!
169
1
 
17
 
! Отговори
До 172 преди 3 години
Хахахах , какви български производители ??? А да сетих се ! На хероин и амфетамини!!! Е да тука си прав тях ги подпомагаш. Туризма със сигурност не, той отдавна е в ръцете на мутрите.
168
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Може да е скъп плажа, но пък клoзeта е без пари!
167
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каква грешка бе нещастници.....Още три кризи да ви ударят никога няма да си промените манталитета и ГО ЗАСЛУЖАВАТЕ НАПЪЛНО....ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ФАЛИРАТ Е! !!
166
20
 
3
 
! Отговори
Bad Company преди 3 години
Елементарни сте, *** руски, елементарни сте.Елементарни сте с вашето плюене по българския туризъм. Почивайки в България не "храниш" не само хотелиерите. Подпомагаш българските производители на месо, яйца, плодове и зеленчуци, транспорт, съпътстващи услуги и какво ли не още.....Впрочем, морето ще бъде чудесно тази година. Ще се прибера с невероятно удоволствие да похарча куп пари в България! Море без руснаци! СУУУУУУУУПЕР!
165
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На северното Ч. бяхме в един хотел,не си спомням името,нямаха нормален бял хляб,а някакъв незнайно от какво произведен подобие на хляб и невкусен,ронлив,добре,че на 10 метра от хотела имаше магазин,че си купувахме и взимахме филийките с нас,на закуска,хахаха!Не е лошо там,има интересни неща за раглеждане,но на южното е по-забавно и не е толкова скъпо,само тези шезлонги и чадъри са адски скъпи!
164
2
 
11
 
! Отговори
Ахаха преди 3 години
Докато има будали да дават пари, винаги ще има мутри, които да ги прибират.
163
1
 
15
 
! Отговори
2Loop преди 3 години
ми много простовсичко е по 2 лвно не се събира, а степенува2^6 = 64
162
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
A ako sedna na pqsyka kolko schte mi platite drai mutri.Ei tiq ne razbraxa ,che pir po vreme na chuma ne stava e ga ti ediotite mrysni
161
2
 
12
 
! Отговори
хмм преди 3 години
С акита на море, гледали ли сте?
160
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Който има торба пари, нека ходи на плаж. Аз нямам благодарение на циркаджиите от щаба на ужасите.
159
2
 
29
 
! Отговори
Настървен до 162 преди 3 години
Ами обстановката не ме кефи братле как да ти кажа, не е само в парите, навсякъде е някак натоварващо, хората, злобните погледи то е във въздуха не е една беля... не си почивам на черноморието, отвсякъде те дебнат да те е....т .Наистина предпочитам Гърция, за почти същите пари просто е несравнимо. Няма я тази комплексарщина и този збирщайн като у нас.