Тровят кучета с розови филии хляб във Варна

Новината възмути стотици жители на морската столица
12 юни 2020 15:05, Ния Христова
155
Тровят кучета с розови филии хляб във Варна
Снимка: в. Монитор
Неизвестни лица убиват бездомни кучета във Варна, като из градинките и междублоковите пространства хвърлят филии хляб напоени с отрова, съобщи в. Монитор. Новина обиколи всички варненски групи в социалните мрежи. 
 
"До всички живущи в кв.Трошево, Варна. Внимавайте ,когато изкарвате кучетата си,защото някой слага отрова!Намерената филия беше до блок 81", предупреди един от първите хора намерили опасната храна. Други предложиха да се подаде сигнал до полицията. За момента няма данни дали вече е направено. 
 
"Не я оставяйте там! Само да внимават за домашните кучета, а уличните кучета и котки омаляли от глад?", коментира следващ участник в разговора. 
 
Изразиха се и крайни мнения като: "Някой убива животинките в района и аз предлагам да намерим и да линчуваме този изверг." 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


155
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
2
 
8
 
! Отговори
до 103 преди 3 години
Задължение на тези институции е да ги кастрират еднократно (многократно няма как) и да ги обезпаразитят еднократно. Не съм сигурен дали ги чипират. От тан нататък го пускат, където са го намерили, включително 4 лапи (ако не го иска някой до месец) и хората от онзи регион да се спасяват. Това, че е кастрирано и обезпаразитено веднъж не значи, че повече няма да има кърлежи, бълги, тения и други болести.
106
4
 
14
 
! Отговори
*** преди 3 години
За сведение на кучетарите, които твърдят, че щом не обичаш кучета не обичаш и хората - Хитлер е обичал кучета
105
7
 
13
 
! Отговори
До 103 преди 3 години
Аз пък ще убия куче, котка, мишка, хле.барка и т.н., ако заплашат мен или особено семейството ми, даже с голи ръце ще го направя, защото не съм розова пеперудка. Не ми дреме за никакви социопатски организации, те са доказали, че не работят в обществен интерес, а за да си пълнят джобовете или са някакви извратени секти.
104
3
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Моля някой кучкар да ми каже, дали намира за нормално да се отглеждат две 40 кг кучета в 60 кв. м. апартамент? А дали намира за нормален онзи, с многото хъските в Южен Парк, точно в кучкарската зона под американското посолство?
103
4
 
1
 
! Отговори
ти да си жив преди 3 години
До НикТо само Варна да е!
102
2
 
5
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Само смешни и помоярски неща се случват там. Идеален Пакистански град.
101
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нито един кучкар не изпитва емпания към хилядите нахапани хора, като в повечето случаи става въпрос за деца или възрастни хора, даже ги обвиняват, че са дразнели кучето и са си го получили един вид напълно заслужено. Но виждаш ли тук ни обясняват, как ако не обичаш животните, не си обичал и хората - шизофрения ли беше да го опишеш, тези хора са за лудница и на тежки лекарства.
100
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До милосърднияРазбрах те, че си един и същ съдист, подвизаващ се с различни наименования в постовете, тролещ като гладна оркъъ и заблуждаващ тези, които не можеш да заблодиш, защото теорията ти за относителността граничи със тази на спейс-Х и 2020 как сме се преселили на Луната. Жалък опит да нахлузи ЕксЛ кондом на дребното моливче...
99
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 89Социопатията е част от психопатията,тя е само част,човек,който не може да изпитва съчувствие към животни и хора е психопат.Няма да убия куче или котка,защото проблема не е в самото животно,а в човека,който го мързи да потърси институциите на които им плащат от парите на данъкоплатеца да се грижат за животните и си извършват задълженията,а не да чоплят семки и си взимат парите наготово и не вършат нищо!
98
5
 
5
 
! Отговори
Ник преди 3 години
Варна да се изтрие от картата.
97
4
 
15
 
! Отговори
Кореецът преди 3 години
Аз много обича куче! Обича куче на скара, обича куче с ориз, обича куче на супа, обича куче с гъби, много обича куче!
96
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо само кучетата?С какво са по-специални?А дъждовните червеи ги качвате на кукичката за риба,нали!?А горките комарчета ви хапели,и вместо да сте толерантни към тях вие ги трепете!За кърлежите да не говорим!Много си подбирате какво да защитавате,нали!?МрАсни расисти такива!
95
5
 
18
 
! Отговори
До 93 преди 3 години
Така е проблема не е толкова в кучетата, те са само проявлението на болестта, проблема е във вас кучкарите, вие сте бацила които инфектира обществото с лудостта и простотията си, ако вас ви нямаше, проблема щеше да е решен и розови филии нямаше да има по улиците.
94
3
 
15
 
! Отговори
до 93 преди 3 години
Добре, всезнаещ си, кажи тогава кой е по- виновен - този, който трови животните или този, които е оставил тези същите животни на улицата. Имам и друг въпрос, в САЩ защо такива кучета биват евтанизирани след кратко време, ако никой не ги потърси? Те изверги ли са? Имам и трети въпрос, защо в Китай обичат кучетата с ориз?
93
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Понякога е по-хуманно да сложиш край на живот.Както на животно, така и на човек.На пръв поглед не изглежда така.Но да живееш живот подплашен,без обич,без храна(отнася се за кучетата),подритван,дали си заслужава.За всички нас дето защитаваме кучетата и котките,да съберем пари и да отворим повече приюти за животинки.А стопаните на такива да не позволяват неконтролирано размножаване.
92
8
 
15
 
! Отговори
До милосърдния преди 3 години
Аз пък знам че тоя който много обича животните, не обича хората,...а и хората не го обичат щото е психично болен. Още Фройд го е забелязъл
91
4
 
17
 
! Отговори
До 89 преди 3 години
Емпатия или съчувствия, обхваща спектъра човешките взаимоотношения! Ти например изобщо не се интересуваш, че с действията си дразниш и нараняваш околните, тоест ти си завършен социопат.Защо според теб, някой ще си прави труда да разпръква филии с антифриз? Очевидно на този човек му писнало от този терор, писнало му е да го лаят, гонят, хапят, мръсотия, болестите, да плашат децата, близките и познатите му и т.н. Но на теб не ти дреме, за теб са важни единствено топките косми.
90
5
 
12
 
! Отговори
до 92 преди 3 години
Пише се садист. Но обясни ми как да отровиш бездомно куче е садизъм? Ако този някой го правеше бавно, с цел кучето да страда като качество и количество, можеше и да го наречеш садист. Но явно някой е имал проблем с бездомни кучета по една или друга причина и решава да си разреши проблема сам. Дали го прави от чиста злоба, бил е нахапан, хванал е някаква болест, не е ясно и е плод на вашата параноя.
89
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 84Ама ти си толкова ***,че търсиш проблема в кучето,което е жертва и няма вина,че живее,не търси вина в кучето,а в първоизточника на този проблем,в нещата ,които са породили проблема,вина,че не искат кучета,а има кучета в кварталите са хората,просто се обаждате да ги приберат някъде кучетата на тези,на които им плащат за това!Проблема не са нито кучетата,нито хората с кучета около тях.
88
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 84Не говорим само за кучетата, а за животните като цяло. Също и за хората на пътя които явно подминавате като магистрална табела в зайчарника. Спим си с жените, а животното си знае мястото - има къщурка, и учим децата си на доброта и състрадание. Ако обръщахме в света внимание на съдистите, то досега на Земята нямаше да има едно животно, а човекът щеше да е легенда от приказките в извънземен комикс...