"Бургас и морето" се отлага за догодина

Заради малкото подадени песни
22 юни 2020 14:08,
10
"Бургас и морето" се отлага за догодина
Снимка: Община Бургас

Заради малкото подадени песни отлагат „Бургас и морето“ за догодина, съобщиха от община Бургас. От администрацията изказват искрена благодарност на всички автори на песни, които заявиха своето желание и готовност да участват в конкурса "Бургас и морето" тази година. До края на обявения срок за подаване на документи - 15 юни, постъпиха 32 предложения. За съжаление, броят им е твърде малък и това ограничи работата на подборната комисия, която има отговорността да избере 14 песни (12 финалисти и две резерви).

Още по темата

Предизвикателствата, пред които ни изправи пандемията, както и ограничените възможности за контакти и нормален работен процес, оказаха своето влияние и върху създаването на авторки песни. Община Бургас оценява високо труда на всеки един участник в конкурса. Затова всички постъпили заявления от автори, които решат да не популяризират новите си песни тази година и декларират своето желание, автоматично ще бъдат прехвърлени за подбор за участие в изданието през 2021 г.

"Бургас и морето" не е просто съревнование за песен, а форум, посветен на красивата българска музика. През всичките години на своето съществуване конкурсът доказа своето място в културния живот на национално ниво. Той си спечели вярна публика и направи свои приятели всички талантливи български автори и изпълнители. На всички тях Община Бургас благодари за подкрепата и разбирането. Ще се видим догодина и дано тогава единствените извънредности бъдат необичайно повишеното настроение и споделеното удоволствие!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Интересно защо когато някой се опита да покаже, че има и друг освен чалга се прави опит да се омаскари. Фестивала е не по-лош от всеки подобен по света имаш за идеята да покаже нещо нормално без обработка на звук и т.н. Града от известно време върви доста нагоре, но хората са против това. Те си искат да останат на "селу". Летният театър след ремонта придоби страхотен вид и тази снимка може да е мината през филтър за поляризация но е страхотна. Може да се направи като картичка на града.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Друго си е Криско,Сузанита, Гери Никол.Венци Венц,Мойсей и еди кой си и десетките,полурецитиращи или полупеещи днешни ,,звезди???"са къде къде по-,,качествени"
7
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 5 Прав си! Чак и морето едно такова лазурно, ще речеш, че е Кипър! Пък отдавна се знае от Варна какви води идат...
6
2
 
5
 
! Отговори
Дреме ми преди 3 години
То и без това е толкова жалко това мероприятие, че няма на къде !
5
1
 
5
 
! Отговори
Е? преди 3 години
Леко сте прекалили с фото шопа. Пясъка на плажа в бургадидас е сив, кого ще излъжете бе днесаджии хахахахаха
4
0
 
8
 
! Отговори
Бетоня преди 3 години
Бургас и Бетона ако можеха да отменят
3
1
 
6
 
! Отговори
Бай Шиле преди 3 години
А Мелодия на годината и Златния Орфей..?
2
3
 
5
 
! Отговори
1234 преди 3 години
Нормално, тази година е на мода варненския микс, СУПЕР ТЮРЛЮ ГЮВЕЧ, който още миналия месец покори Бургас
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ананиев, Борисов,Какво правим с предстоящите в скоро време концерти и други публични събития, където се събират много хора на открито и закрито в София и страната? Кой и как точно ще следи да не се скупчват хората на едно място? Парите от ДДС на ресторантьорите по-важно ли е от здравето на клиенти и публика?