Всички контактни с Григор Димитров - под доброволна карантина

Днес се събира щабът на Хасково, за да вземе мерки срещу вируса
Обновена: 22 юни 2020 07:04 | 22 юни 2020 06:49, Александър Попов
90
Всички контактни с Григор Димитров - под доброволна карантина
Снимка: Instagram
Всички, които са били контактни с Григор Димитров да се подложат на доброволна карантина, призова областният кризисен щаб в Хасково. 
 
Тенисистът вчера сам разпространи новината, че е заразен с коронавирус. Той беше в родния си град, заедно със своя треньор Крис Гро на 16 и 17 юни.
Още по темата
По време на визитата си той се срещна с кмета Станислав Дечев, както и с роднини, десетки фенове, журналисти.
 
Заради ситуацията кризисният щаб на Хасково ще заседава днес, за да бъдат взети мерки за ограничаването на заразата. Започна и установяването на контактите лица.
 
Преди дни Гришо участва на турнир в Белград, а вчера той трябваше отново да играе на "Адриа Тур" и да се изправи срещу Новак Джокович, но се отказа, поради неразположение.
 
"Здравейте всички - искам да уведомя моите фенове и приятели, че тестът ми за COVID-19 в Монако беше положителен. Искам да се уверя, че всеки, който е бил в контакт с мен през тези изминали дни, ще се подложи на тестове и ще вземе необходимите предпазни мерки. Съжалявам за всяка вреда, която може да съм причинил. Сега съм вкъщи и се възстановявам. Благодаря за вашата подкрепа и моля, бъдете в безопасност и здрави", написа тенисистът в профила си в Instagram.
 
Новината за положителния тест за коронавирус на Григор Димитров очаквано отмени "Adria Tour". По-рано днес приключи груповата фаза на турнира, като оставаше да се изиграе финалът между Новак Джокович и Андрей Рубльов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този безотговорен тип разнесе масово заразата от сбирката в Сърбия в БГ после в Хърватия.
9
14
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 8Абе ТОЛУП небесен! Мангъров от ПЪРВИЯ ден искаше да се шляеме, като в Швеция. И твърдеше, че е обикнивена настинка! Нормалните хора по света наложиха ограничения, далеч по силни от нашите за да се подготви здравната система за този нов вирус и да се създадат навици у хората! Колко трябва да си толуп? Като предотвратят "яко ще се мре" отпускат мерките! Не е истина! То бива тъпотия и мангъровщина!
8
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Хасково с колко хора е бил в контакт не ми се мисли. Изпозаразил е поне 100 човека.
7
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мангъров каза, че няма болни от корона вирус! Не ги слушайте тези! Като Димитров, Джокович и брадчедите от маалата дзупайте и плюйте на всички мерки. Заклеймете ЩАБА, че са некадърници. Квичете за правата си(околните нямат такива). Съдете всеки който Ви обяви за толупи! И му обяснете, че не е чел книжки. Добре де, проявете малко снизхождение "Гъбарко", "Винету". Само не си сравнявайте Вашия бележник с неговия, щото ще излезе, че "еднокнижника"е прочел книга по-дебела от всички Ваши взети заедно!
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубава работа ама българска.
5
1
 
29
 
! Отговори
Ю кортес преди 3 години
Съжалявам,обаче изключително осъдително и хлапашко поведение.Да дойдеш след безразборното купонясване в Сърбия и да се срещнеш с толкова хора,предимно деца,които те харесват е най малкото безотговорно.
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това си е безплатна реклама на България.Сега цял свят ще научи, че освен царството на простотията и корупцията сме и огнище на коронавирус.
3
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само не разбрах, защо при всичките махнати мерки от НОЩ и Ананиев, иронизирате Мангъров? Защо НОЩ направи това, което пропагандираше Мангъра?
2
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Събирал се щаба в Хасково да взема мерки - до сега не бяха ли взети ? Българска работа - да поработи и този щаб нещо.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се оправя бързо и да спазва препоръките на докторите,защото това не е шега работа!Спортистите (особено от по-висок ранг) системно издевателстват над физиката и психиката си и това увеличава риска от усложнения.