Кола пое по стълбите пред поликлиника в Благоевград

Автомобилът заседна и се наложи "Пътна помощ" да я издърпа
Обновена: 4 юли 2020 13:16 | 4 юли 2020 11:45, Петя Славова
14
Кола пое по стълбите пред поликлиника в Благоевград
Снимка: БГНЕС

Лек автомобил "Опел", управляван от жена, потегли по стълбите пред поликлиниката в Благоевград и заседна. "Пътна помощ" започна да я дърпа  назад, за да я изтегли, предаде БГНЕС.

Куриозният инцидент стана към 23.20 ч. на вчерашния ден. Шофьорката транспортирала своя близка до Спешно-приемно отделение на МБАЛ, която била с високо кръвно.

След прегледа потеглили обратно, но вместо по прохода, по който влизат и излизат линейките, тръгнала от ляво на него направо по стълбите.



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 6Това не е пешеходна зона, а стълбище на входа на поликлиника. От 2те му страни има рампа за линейки, които се качват горе, да вземат и оставят пациенти. Явно понякога се ползват и от частни автомобили, но женската вместо по рампата е слязла по стълбището.
8
0
 
6
 
! Отговори
Мъж на много жени преди 3 години
Да му мисли съпругът, който ще организира и плати ремонта!
7
0
 
7
 
! Отговори
Т.Шак преди 3 години
Жена, кола, стълбище...Жертва на обстоятелствата
6
2
 
12
 
! Отговори
... преди 3 години
Кого лъжете бре, със тази статия? Загледайте се в снимката, хора. На снимката се вижда предницата на още една кола. И тя ли грешно е завила и се озовала до грешно завилата и паднала през стълбите? Явно това е практика, да се спира там. И не мога да разбера, как ще спреш пред явно пешеходна зона. Щото по стълби, се качват и слизат основно хора придвижващи се пеша. Май са си направили паркинг и кухата лейка вместо задна, включила 1-ва и хоп надолу по стъпалата. Явно там се паркира масово.
5
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тая Петя направо кърти мифки със словореда и правописа.
4
0
 
15
 
! Отговори
Дами канят преди 3 години
И после пак ли са влезли в Спешното да им свалят кръвното.Очаква се.А пък като получат сметката от автосервиза, пак ще ходят на доктор.Да беше научила Правилника.
3
1
 
13
 
! Отговори
стига бе преди 3 години
Не на всеки с изправна кола може да се случи, а само на некадърен или самоуверен. Къде гледа тая, като е в колата??? Ей сега показваха откъс от вечерно предаване по Нова тв и Тити Папазов пак демонстрира, че е опасен водач. Кара колата и пуска волана и с двете ръце, като при това гледа и събеседника, а не пътя. Този наистина трябва сериозно да се следи и дори при минимални нарушения да му взимат точки от талона, а дано и книжката.
2
4
 
22
 
! Отговори
Диагноза преди 3 години
Представяте ли си какво му е на мъжа на тази жена ? Тя сигурно по време на полов акт скача през балкона .
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не се подигравайте, на всекиму на жената може да се случи.