Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас

211 са случаите, от които 33 са в интензивно отделение
12 юли 2020 07:30, Петя Славова
38
Отново висок брой на новозаразени с коронавирус у нас
Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

211 са новите случаи на заразени с коронавирус у нас, показват данните от Националния информационен портал. За последното денонощие са направени 2 806 теста и така общият брой на потвърдените с COVID 19 станаха 7 175.

Още по темата

В момента активните случаи са 3597, като хоспитализираните са 532. В интензивно отделение се намират 33 души, а излекуваните за последните 24 часа са едва трима души. Общият брой на справилите се с болестта са 3 311.

Новозаразените по области са: Благоевград 13, Бургас - 12, Варна - 10, Велико Търново - 9.В градовете Видин, Враца и Габрово няма нито един нов регистриран случай. Същото е и в Ловеч, Монтана,Ямбол, Разград и Русе.

В Добрич има трима новозаразен, в Кърджали - 1, в Кюстендил - 8, в Пазарджик - 6.В Перник случаите са 4, в Пловдив- 23, а в Силистра и Сливен са по двама.

В Смолян има 8 новозаразени, в област София - 6, в София-град - 94. В Стара Загора и Шумен има по три нови случая, а в Хасково и Търговище - по 1.

Няма данни за починали от коронавируса в последното денонощие и така броят на жертвите от вируса остава 267.


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
261
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Цифрата не може да е нищожна. Цифрата служи за съставянето на числата и всяка една цифра има една и съща тежест в това отношение.
260
0
 
1
 
! Отговори
AAA преди 2 месеца
А истински ефективните, универсални и отдавна известни мерки някъде изчезнаха, преди четири години ги препоръчваше самия д-р Фаучи, директор на националния институт по алергии и инфекциозни болести на САЩ, ръководител на изследванията в превенцията, диагностиката и лечението на инфекциозни заболявания от грип до ХИВ
„Приемайте витамин С. Той може да засили защитата ви срещу микроби. Аз приемам 1000 мгр на ден. Много хора също нямат достатъчно витамин Д, който влияе върху много функции на тялото."
"Пазете се, упражнявайте физически занимания, хранете се добре и поддържайте добро хидратиране"
259
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Защо ни представяте абсолютен брой инфицирани, а не процент от изследваните, както се прави винаги при такива зарази?
Срам ви е, че цифрата е нищожна и няма да имате новина, нали!
258
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Истина ви казвам, учете се на истинско християнство от мене! Отблъсквайте ги тия из-роди надалече и да се махат и добро да не закачат и задето и за в бъдеще ще закачат добро и задето и в минало са закачали ги бийте и ги отблъсквайте още повече, докарайте отнякъде истинска вода която е антимагнит да завали един хубав истински дъжд, това е той Светият дух!
257
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Но вижте сега, от разстояние да крадеш май че те хаби и предпочиташ да крадеш от някой, който е по-наблизо, сатанистите и те имат малко истина по себе си за крадене и почти безкрайно много на брой сатанисти, как тогава смрачават от разстояние, и след като при пряк сблъсък ние излизаме победители, ние добрите май сме затънали в грехове и Бог с нас и най-вече свещенниците затъват народа да му проповядват грешно! Как ще е всемогъщ Бог, я се оправи малко и виж какво е, едва ли.. Стига с тоя ислям!
256
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Но пресичаме ли се със сатанистите да са ни врагове ако само ги отблъскваме да се поробват помежду си и да се махат или макар и многобройни, сатанистите колкото и да са слепи и те виждат малко, че ние богати и тука да идват напират и да ни съсипват и да ги лъжем като враг?

Ние ли сме затънали в грехове или те ни съсипват и затова толкова тъмно? И това е въпрос! Но е сигурно че Бог всемогъщ все още няма, или и той е затънал в грехове както и останалите добри или злото му пречи, едно от двете е.
255
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
за холивуд аз писах най-често тука преди няколко години за тяхната кървава истина и искам да кажа някои неща на народа за медицината, но оттук нататък ще пиша най-вече като анонимен! писна ми от тоя гугъл
254
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
преди години и аз съм бил с малкия еф за ник, но и други
253
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ай ся ми кажи как се спира вирус и като го спреш, какво се случва с него?
252
0
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
от гугъла ми оа/кват не знам кой ник вече, да пишат от мое име, да ми вкарват мисли в главата чрез чипове и нали аз съм си го мислел това, да го пишат тука от мое име.

искам да кажа някои неща на народа, никой не ме чете заради тоя гугъл мръсен!
251
1
 
3
 
! Отговори
ъъъ преди 2 месеца
По време на карантината правеха между 200-500 теста и откриваха по 30-50 заразени, сега правят по 4000 и откриват по 200. Къде е увеличението на случаите?
250
0
 
2
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Вие с гугълските слушалки и дефектната логика не се чувате какви ги плещите!

Само простотии! Но било от умна глава логиката, че вие от полицията сте много прости из-роди! Тоя сайт го превърнаха в гугълски ке--неф, колко точно прост трябва да си, да притежаваш целия свят по имущество и гугълската ти търсачка нищо да не намира? И от яд че нищо не намира да съсипва и останалите почти безплатни търсачки?
249
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Във Виетнам, Лаос, Камбоджа, Нова Зеландия и други държави успешно спряха вируса. В България правителството на Бойко Борисов осигурява легла в болниците и места в гробищата.
248
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 225
Работното ми реме от 6-15 ч.и мога да ида на протест в 17 ч.стига да има такъв в моя град. Има каузи, които си струва да бъдат подкрепени. На хората им омръзна от цялата шуробаджанащина и мафиотщина в държавата. И не бързай да ме наричаш комунист или червен трол- аз никога не съм гладувала за БСП ( вкл.това не е президента за който съм гласувала) и винаги съм подкрепяла демократичната идея.
Уви, в България мафията си има държава и това не може да продължава така.
247
1
 
4
 
! Отговори
11 преди 2 месеца
Мдаа, странно, в Плевен нито има, нито няма.
246
1
 
2
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Всеки може да е от която си иска нация, има генно инженерство и стига сте натопявали хората в престъпления с тоя ДНК анализ. Могат всички и българи да бъдат, но не искат!
245
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Докато ими балаци ще има и тарикати доящи го политици
244
2
 
1
 
! Отговори
F преди 2 месеца
Май че на животни се делим нациите и има и генно инженерство и за няколко години на мутация можеш да си смениш националната принадлежност завинаги и който какъвто си иска да си е, но повечето се харесват каквито са си и затова се делим или не могат толкова лесно да се сдобият с богат ген като българския!
243
5
 
1
 
! Отговори
Свш преди 2 месеца
249, ти пък как разбра,.че съм прост? Опровергай ми твърденията и тогава умозаключавай.
242
3
 
6
 
! Отговори
До 241 преди 2 месеца
Ти си безвъзвратно облъчен по рождение.