Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив

Семейство твърди, че ги обиждали и заплашили
16 юли 2020 13:18, Ния Христова
99
Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив
Снимка: БГНЕС
Семейство решава тази година да прекара почивката си на нашето Черноморие, но хората остават изключително недоволни. Те резервират почивката си през онлайн платформа за намиране на хотели. Семейството оставя негативен отзив в сайта, след което са намерени и заплашвани по телефона.
 
Пандемията кара Ирена и съпругът й да изберат българското Черноморие тази година. Те споделят, че почивката им се оказва разочарование заради лошите условия и обслужването в хотела.
 
Ирен споделила недоволството и разочарованието си в платформата за резервации, но едва ли е предполагала, че ще стане жертва на обиди и заплахи.
 
"Ситуацията е такава - в хотела още с влизането няма кой да те посрещне, температура не се мери, всичките предписания тотално не се спазват.  Оттам насетне беше пълна ескалация на подобни неща", разказва Ирена пред NOVA.
 
"Ако нещо се е случило неприятно към тази жена, аз поднасям своите извинения, но мисля, че в случая вината също е немаловажна от нейна страна. Това, което разбрах от персонала, е, че тя е била неадекватна и хората по всяка вероятност са реагирали в някой момент", каза Кирил Анзов - собственик на веригата хотели.
 
Ирена споделя, че при една от ситуациите, камериерки са нахлули в стаята й без предупреждение. Управата на хотела обаче има съвсем различна версия. Според недоволната клиентка на хотела, мястото в момента е рисково. Тя сподели, че е подала сигнал към РЗИ, за да бъде направена проверка на хотела.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
62
6
 
19
 
! Отговори
До 69 преди 3 години
Хайде няма нужда от реклама. Аз пък веднъж прекарах 4 месеца на Гърция за 2000 евро (по 500 е/м). Обиколих цяло Халкидики - всеки ден на различен плаж в това число син флаг и 5* курорти. Писна ми от селяния, мръсотия и простотия по нашето черноморие.
61
6
 
30
 
! Отговори
История от Созопол преди 3 години
Преди години решихме, че ни писна да се занимаваме с разни баби в Созопол и си наехме хотел 4 звезди. Първо ни дадоха по-малка стая защото сме българи.. С ужас установихме, че закуската е отврат и няма какво да си сипеш в чинията, защото не зареждат. Стаите бяха мизерни, пълно с мухи и т.н. А цените не бяха никак ниски. Качеството на плажа и чистотата на водата няма да ги коментирам. Но след тази случка не сме стъпвали на БГ черноморието. Мутрите да вървят по дяволите, оставихме отзив в букинг!
60
13
 
7
 
! Отговори
Да преди 3 години
Бях в хотел Посейдон- Несебър 2600 лева 9 дни! За 2 ра год. Перфектен! И морето е ок !
59
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашето море става за почивка само на север в момента. Имам къща там в Езерец. Спокойно, тихо и приятно. Минават рибари с една баничарка с каси след със сутрешния улов. Зема си сафридче или каквото има, хоп в тигана или на скарата и студеното вино се тооочи. А за ресторантите с "прясната" риба за които спорите, изобщо не ми говорете. Всичко е пълен *** и риск за здравето. Който е любител на морска кухня, знае къде да ходи. И не е в Гърция..
58
3
 
8
 
! Отговори
Един преди 3 години
До Анонимен 62Никой не те кара да идваш, но е грозно да си антибългарин. Жалко е, че чужденците оценяват българското повече от теб. До Анонимен 63Аз съм бил свидетел на друго. Не си го измислям и не, хотелите не бяха собственост на Българи. В крайна сметка всеки решава сам за себе си, но да зачеркнеш цялото черноморие заради идеоти като Кирил Анзов е грешка.
57
5
 
7
 
! Отговори
Яшар преди 3 години
Ами селска работа, кой нормален ще се забие в някакво забутано село, и да чака отношение... Обзор, даже не го знам къде е.
56
4
 
15
 
! Отговори
Ахахах преди 3 години
Моля само Адекватни туристи дс посещават говноморските хотели, за да не избухва обеднелия до крайност персонал!
55
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 60 ЕдинЗабравих да добавя,че има много български яхти,които не си плащат на пристана за яхти и някои си позволяват да си изпускат фекалните води от яхтите,както и кемпери диво къмпиращи,макар да е забранено правят същото.Но видят ли ги глобите са жестоки и затвор има за замърсяване.А там закона се спазва не е като тук!!!Та затова си видял пяна.
54
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 60 ЕдинПак грешиш приятелю.Жестоки глоби и затваряне завинаги имат за такива,но предимно българи купили хотели там го правят и заради тях е предвидено в закона.Това грък да си изпуска в морето фекалиите е ужасен срам за реномето и колегите му и не го правят.Едно идване на златарка е 60 евро,при пълен хотел веднъж седмично.За частните вили безплатно ако не ги отдаваш на туристи,защото общината не ти е направила канализация.Никой грък не си позволява да замърси морето,никой!Ужасен срам е!!!!
53
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЕдинМожеш да лъжеш, колкото си искаш. Няма да стъпя, така че тия ходи ги разправяй на бетона си, селски тарикат.
52
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Преди да тръгнете за кафявоморието,купете си ''Глупедиум'' от аптеката,за да не седите цяла ваканция във WC-то.А може и някое биково хапче за успокояване на нервите!
51
7
 
11
 
! Отговори
Един преди 3 години
До АнонименПриятелю, това, за което пишеш вероятно е стандарт за нашето черноморие, но пак казвам не е навсякъде. Относно морето, нашето е по-малко солено затова не се избистря като средиземно и е по-мътно, но това не значи по-мръсно. Къде мислиш, че се излива канализацията на почти всяко едно хотелче на Тасос? Директно в морето. Без пречиствателни и без тръби за дългокото. Ако погледнеш, под всеки техен хотел откъм морето водата е *** и с пяна.
50
8
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
до 56 Един''Все пак ако успеете да ги откриете, няма да ви се ходи в Гръцко.''Ето тук грешиш приятелю.То не е само храната,морето е мръсно,няма къде да паркираш и да намериш не се знае кой ще ти спука гумите защото решил,че това е неговото място.Силната музика,особено чалгата,надути батки все едно цялото крайбрежие е тяхно,дивите мйекащи и кокащи ***.Такива в Гърция няма.Там хората се уважават,усмихват ти се,радват се,че си отишъл да им оставиш някое евро.Не ми се връща в БГ от Гръцко!!
49
1
 
26
 
! Отговори
Социалните мрежи преди 3 години
Най голямото и силно оръжие което имаме клиентите е социалната мрежа. Правете снимки видео записи пускайте в социалните мрежи това е единственото спасение. Ще видите след време леко по леко че бандити като този управител ще започват да изчезват. Обслужването ще се подобрява ако знаят че са под непрекъснато наблюдение. Нужно е гражданска активност. Няма да мaлтpeтиpaт клиентите си Защото клиентите никога вече няма да са сами и незащитени. Бъдете активни в социалните мрежи
48
1
 
24
 
! Отговори
Един преди 3 години
Като гледам отзивите на Хотел Аквамарин в Букинг, има такъв от Ирена, която е дала оценка 1 от 13. юли... Значи става въпрос за Аквамарин в Обзор... Имената на глупците трябва да висят по стените. Иначе няма да се оправим! Ако погледнете, ще забележите, че рейтингът на хотела в Букинг е 6.7, при все, че очевидно има и фалшиви максимални отзиви. Явно Кирил Анзов е срам са туристическия бизнес в България. Задади такива като него, коментарите са напълно обосновани.
47
7
 
11
 
! Отговори
Един преди 3 години
Кирил Анзов е баща на проруския и антибългарски Борис Анзов. Хотел Аквамарин в Обзор е негова собственост. Не всички хотели по нашето черноморие са зле, но добрите са една много малка част и трябва с лупа да ги търсиш. А такива, които са добри и евтини се броят на пръсти. Все пак ако успеете да ги откриете, няма да ви се ходи в Гръцко.
46
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абе то и аз почивам само в чужбина, но в случая мисля, *** този "тестен продукт с пълнеж от мармалад" е прекалил с претенциите си
45
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя субект Велмазов е всеки ден тук, дебне да коментира под всички новини, свързани с туризма. Същия държи някакво треторазрядно капанче в черноморския бетонен конгломерат и се изживява като върха на елита. Не му обръщайте внимание, не заслужава.
44
3
 
36
 
! Отговори
!!! преди 3 години
Защо почивам извън страната си? Затова защото, не искам чалга от всяка кръчма и сергия да ме залива, не искам да ми се правят на велики хора, които говорят на неразбираеми диалекти и не искам да се редя в аптека за вит.С, активен въглен и течен аналгин, а и не искам за това да ме обиждат някакви хорица продали ливади и камънаци и застроили с бетон де що може. Затова не ми гледайте в кесията и къде я развързвам! Каквото си посяхте, това жънете!
43
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И кво станало?