Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив

Семейство твърди, че ги обиждали и заплашили
16 юли 2020 13:18, Ния Христова
99
Управител на хотел заплашва клиенти след негативен отзив
Снимка: БГНЕС
Семейство решава тази година да прекара почивката си на нашето Черноморие, но хората остават изключително недоволни. Те резервират почивката си през онлайн платформа за намиране на хотели. Семейството оставя негативен отзив в сайта, след което са намерени и заплашвани по телефона.
 
Пандемията кара Ирена и съпругът й да изберат българското Черноморие тази година. Те споделят, че почивката им се оказва разочарование заради лошите условия и обслужването в хотела.
 
Ирен споделила недоволството и разочарованието си в платформата за резервации, но едва ли е предполагала, че ще стане жертва на обиди и заплахи.
 
"Ситуацията е такава - в хотела още с влизането няма кой да те посрещне, температура не се мери, всичките предписания тотално не се спазват.  Оттам насетне беше пълна ескалация на подобни неща", разказва Ирена пред NOVA.
 
"Ако нещо се е случило неприятно към тази жена, аз поднасям своите извинения, но мисля, че в случая вината също е немаловажна от нейна страна. Това, което разбрах от персонала, е, че тя е била неадекватна и хората по всяка вероятност са реагирали в някой момент", каза Кирил Анзов - собственик на веригата хотели.
 
Ирена споделя, че при една от ситуациите, камериерки са нахлули в стаята й без предупреждение. Управата на хотела обаче има съвсем различна версия. Според недоволната клиентка на хотела, мястото в момента е рисково. Тя сподели, че е подала сигнал към РЗИ, за да бъде направена проверка на хотела.
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


99
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
ЗЕРГАНАТА преди 3 години
ДО АТАНАСАТАНАСЕ ти си прасе кон да ти го натресе
41
2
 
11
 
! Отговори
ЗЕРГАНАТА преди 3 години
Пари навреме, пари навреме харчи ги лудо с мене :) нещастни хотелиери-ресторантьори мръсни *** искат да кярат от ***
40
2
 
21
 
! Отговори
Айде по-полека преди 3 години
Калпавото обсллужване по черноморието си е като визитна катричка, има си своят чар, това е като да влезеш в някой долнопробен бар в Дивият Запад и да ти тряснат чашата с уискито на тезгяха, така че половината да се разлее, някак не върви там да ти сервират пиенето с финес и усмивка нали. От друга страна обаче може спокойно да награбиш сервитьорката за гъ3а и ако в другата ръка държиш няколко двайсетачки гаже ще ти се усмихне.
39
37
 
4
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Истината е че не ти стигат стотинките, за качествена и прясна храна и гроздето ти е кисело, но винаги е така бедн.яците сте изключително злобни, комплексирани , отмъстителни натури, винаги мразите тези, които имат повече от вас и кръвчицата ви ври от злоба и комплексарщина, яж си кашкавалката и не ми говори за морска кухня. И не забравай да си изстискаш ''кеПчук'' и майонезка на парченцето пица- БЕЗПЛАТНО Е!
38
12
 
4
 
! Отговори
до Истина 44 преди 3 години
казва се Зергана, като искаш прясна - вземаш въдицата и отиваш на някой кеи сутрин по тъмно, тогава се лови, после палиш бомбичката на кея и пържиш. По прясно от това - здраве
37
3
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
Истина, ОТГОВОРИХ ТИ !
36
32
 
2
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
До 38, Прясна риба черноморска - абсолютно във всички ресторанти ( много ясно, че в баничарници и дюнерджийници няма ! ) - цаца, сафрид, попчета, зарган, чернокоп, калкан , кефал , скорпид , черноморски скариди ; от гръцкия внос- ципура, лаврак, калмари, октоподи също пресни, в стария град ги има и изложени в хладилници пред ресторантите.
35
8
 
15
 
! Отговори
do 34 преди 3 години
май хепито е единствената верига от свестни ресторанти по ....моpието, не е чудно че за Хепи - Варна на морска гара се чака на опашка
34
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имаше един такъв наглец на хотел който резервирахме през онлайн сайт. Оставихме му негативен отзив защото лъжеше че има парко места, освен това снимките не отговаряха.Заплаши по имейл че ако не сменим отзива щял да се обади в полицията и да ни обвини че сме изпотрошили. Ние Не променихме отзива, а веднага сигнализирахме случая в уебсайта. След няколко дена хотелчето му беше белк-листнато и не се появяваше в платформата! Сируно не сме били само ние оплакващи се. Следващата година беше фалирал!
33
33
 
1
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
36, 100% си бед.няк, който събира жълтиците и на ''партийка с аверчетата'' си хапва пици на парче и тутманици, защото рибата е мираж, за нея ще ти требва бързо кредитче от Изи кредита ахахахахахахаха кло.ша.ряга... ахахахахаха
32
1
 
8
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Оставка!
31
5
 
14
 
! Отговори
бай Миле преди 3 години
До Тука има лудиХоди, разходи се малко вечер по центъра на София, Созопол, Бургас, Пловдив, слънчака... или, който и да е друг по-голям град и ще видиш нормалния живот! Хората се събират, общуват, веселят се.. живеят! А тия дето ги е страх от новата настинка си седят по домовете и мухлясват!
30
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Атанас ВелмазовАбе пръдльо, всеки нормален и поне малко умен точно на дрисливото ви море яде тутманици, щото по може да не се про,се,ре от прясната ви риба.
29
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Поредната истерична жена :))
28
1
 
39
 
! Отговори
Ха-ха-ха! преди 3 години
До Атанас ВелмазовАбе Наско!Миналата година бях в Созопол. За седмица обиколих над 10 ресторанта. Един свестен нямаше. Или салатата ще е от омърлушени краставици, или рибата ще е пържена в олио от миналия сезон, или ще си тръгна гладен след вечеря за 80 лв.Нахраних се чак в бургаското Хепи на тръгване.Ако не беше балетния конкурс на щерката, нямаше да стъпя в тоя съсипан от туризма град.
27
13
 
11
 
! Отговори
Тука има луди преди 3 години
Какво значи нормален живот? Няма да има нормален живот скоро. Я отскочете до Мадрид да видите как всички навън да с маски. НА ОТКРИТО. ЧЕ ДЕ ОПАРИХА И ПОГРЕБАХА ХИЛЯДИ. Те по *** ли са да не искат нормален живот??? Не, по умни да от нас а ние още сто години не можем да ги стигнем.
26
30
 
6
 
! Отговори
Атанас Велмазов преди 3 години
И на Веселата улица и в стария град се предлага прясна риба в абсолютно всички ресторанти , кой нормален човек яде тутманици, баници и кренвиршки на морето ахахахахаха ?
25
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
О, такива конфликтни клиенти ги знам. Те винаги "оправят света" вместо да почиват.Не, че по морето не ги заслужават, де. И хотелиерите са пълни лйнари.
24
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Заради такива престъпници управители се радвам че това лято ще има много фалити. Дори на черноморието трябва да фалират 100%всички. И да се започне от нулата. Друг начин няма.
23
5
 
6
 
! Отговори
Не-Гого преди 3 години
Името на жената, моля!