Сериозна авария на газопровода България – Гърция

Засегнати са около 300 метра от трасето
Обновена: 27 юли 2020 10:37 | 27 юли 2020 10:34, Елка Василева
138
Сериозна авария на газопровода България – Гърция
Снимка: архив, БГНЕС

Газопроводът България-Гърция е гръмнал в района на Кулата, съобщи bTV.

Представители на всички институции са на място.

Засега няма данни за пострадали при инцидента.

По неофициална информация около 300 метра от трасето е засегнато.

От министерството на енергетиката съобщиха, че е "гръмнала основната тръба, по която се доставя газ от България за Гърция".

Кметът на Петрич Димитър Бръчков научи за инцидента, докато е в София и тръгва за мястото на аварията.

Районът е блокиран от полиция.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


138
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
117
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Работил съм много години в Русия и Украйна-нямаше и ден някъде да не гръмне тръба. Сега при нас това почти не се е случвало- и какво стана-медиите гръмнаха повече от тръбата.......
116
2
 
1
 
! Отговори
Сандо преди 3 години
след като водопровода към перник така и не сработи и тръбите се пръскаха като детски балони сега и газопровода последва. еми толкова са ни добри експертите, толкова могат ...
115
2
 
1
 
! Отговори
пълнене на чекмедже преди 3 години
за сметка на сигурността - кой "специалист" закупи дефектни материали с комисионна щото не е изключено и на други места да гръмне така и хазната да плаща неустойки = МАФИЯ
114
1
 
4
 
! Отговори
КГБ 2.0 преди 3 години
Точно преди една седмица руска подводница е разтоварила няколко диверсанта близо до Поморие. И ето резултата.
113
0
 
2
 
! Отговори
Пак ли не разба преди 3 години
До Анонимен 119По надолу в коментарите е написано 1960-1964 г. е строен газопровода. Така, че първо провери после глупости пиши.
112
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
фирмичка на Лойко и Дебелян ли е строила тръбата?!? Нищо чудно, че е гръмнала - вижте магистралите на какво приличат - ремонт на ремонта на ремонта. За да може да се краднат едни милиони и да се пълнят шкафчета
111
7
 
7
 
! Отговори
епа преди 3 години
няма и седмица откакто американците наложиха санкции за тея тръби и гледай какво стана!
110
12
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Комунистите когато са отчаяни за властта не се спират пред атентати: включително руските и техните ***. За справка виж атентата в Св. Неделя. Няма да се учудя, ако Москва си е поръчала леко атентатче.
109
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ФИГУРАНТА- КАЗА - СЕГА СЪДБАТА СЕ ГРАДИ НА УЛИЦАТА- И ЗАВАЛЯХА ДОМАТИ, ПЪТПЪДЪЧИ ЯЙЦА/ГА ЧЕРВЕНКИТЕ УПРАВЛЯВАХА НЯМАШЕ КОКОШИ ЯЙЦА, ЗА ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ ДА НЕ ГОВОРИМ/ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ, МЕТРОТО БЕШЕ СПРЯНО ОТ СЛУЖИТЕЛ НА ПРЕЗИДЕНТА- А ДАЛИ ПАК ТИЯ НЕ ПОСЕГНАХА НА ТРЪБАТА- ОЧАКВАМЕ ВСИЧКО ОТ ТЕРОРИСТИ, ВЕРНИ ПОСЛЕДОВАТЕЛИ НА ЧЕРЕПА....!
108
6
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
НИНОВА КАЗА- ПОВЯРВАЙТЕ НИ НИЕ МОЖЕМ , НИЕ ЗНАЕМ- ТЕ ЗНАЯТ И МОГАТ- ПОМНИМ- 16 ГРЪМНАТИ БАНКИ И ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ ЗАГУБИХА СПЕСТЯВАНИЯТА, КТБ И ТЯ СЛЕД ТЯХ, А 1 ДЛ ДОСТИГНА 3000ЛВ ТА НАИСТИНА ГО МОГАТ СЕГА ГАДАЕМ АКО БСП СЕ ДОКОПАТ КАКВО ЩЕ СЕ СЛУЧИ И КОЯ ТАКОВА ОНАКОВА ЩЕ ИЗГЪРМИ..СЛЕД УЛИЧНИТЕ ПОГРОМИ ДАЛИ ПЪК НА ГАЗОПРОВОДА НЕ СКОЧИХА.
107
11
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Червените отпадъци са толкова отчаяни в какво да обвинят управляващите, понеже очевидно от сегашното битие няма с какво, разни неща от 60-те години били виновни. Сигурно ви е виновен и затова, че майките ви ви мразят, нали. Ама сега като ББ пак оправи всички ваши бакии, а и на вшите дядовци, пак е виновен нали?
106
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баща ми е участвал в строежа на този газопровод. Това чудо е строено преди повече от 50 години. За да гръмне това чудо има външна намеса. Баща ми ми е разправял че този газопровод може да издържи без никакви аварии почти вечно. Тръбите които са ползвани са от специална сплав дебелостенни покрити с специален грунд и обвити със специална пластмаса. На практика са вечни. Но в случая се касае за бандитско действие.
105
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да се извикат на РАЗПИТ ВЕДНАГА --Николай Марлинов и Волен Сидеров !...А също след тях и Костадин Костадинов Копейкин , и президента Румен Радев...Да кажат : Къде са били вчера между 21:00 и 3:00 сутринта .
104
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Този газопровод (по точно тази връзка) , е проект от средата на 1960-те години !!!...От 1964 год !Пуснат е от Бай Тошо и Константин Караманлис (дядото на внука Костас Караманлис от 2004-2009 г.) в 1978 год. ...Има и РЕВЕРСИВНА ВРЪЗКА ОТ 2008 ГОД ...И НИКОГА НЕ Е ГЪРМЯЛ ИЛИ НЕЩО ПОДОБНО !!...ВЗРИВА СТАВА НА БЪЛГАРСКА ТЕРИТОРИЯ...ТОВА ПОДСКАЗВА ЧЕ ВЗРИВА Е ДЕЛО НА ДИВЕРСИОННА ГРУПА..АНТИАМЕРИКАНСКА, И НАЙ-ВЕРОЯТНО РУСКА ГРУПА , ДЕЙСТВАЩА В БЪЛГАРИЯ .ПО МОЕ МНЕНИЕ --- ТОВА Е ДЕЛО НА КОПРИНКИТЕ .
103
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЩЕ Я ОПРАВЯТ БЪРЗО
102
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Охо-бохоТози газопровод е строен преди повече от 50 г. Охо-боховците помнят само до 3 часа, така че....нормално си е ;)
101
15
 
11
 
! Отговори
Охо-бохо преди 3 години
Ми така е - магистралите друсат и се пързалят,газопроводите гърмят и т.н. и т.н.Качество и ефективност от ГЕРБ. Ама как да е иначе,като от парите за строителството,голяма част отиват в чекмеджетата на властта.
100
15
 
12
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
Пука му на Решетников, че го изритаха като мръсно коте от България... - Радев си върши работата и без него...
99
9
 
5
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 3 години
99Това протест ли му казвате... - едно време какви протести правехме... - упорствахте много, но клекнахте...
98
13
 
21
 
! Отговори
Ха-ха-ха... преди 3 години
Резултатите на ГЕРБ вече не само са видими, но и са чуваеми. При това далече се чуват. Къде е сега главния инспектор на републиката да инспектира с джипа?