Протестът в кадър: Ден 21

Ето как изглежда недоволството и в днешния ден
29 юли 2020 19:45, Петя Славова
427

Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

За 21-ви ден протестиращи се  събраха, за да изкажат недоволството си от управлението на правителството. За днешния ден организаторите опънаха палатков лагер в Триъгълника на властта, като там поставят своите искания за оставка.

От няколко дни се говори, че днешната демонстрация ще е най-многолюдна, тъй като е обявена като национален протест-митинг.

Още по темата

Ключови кръстовища в столицата бяха блокирани още в ранните часове на следобеда.
Така протестиращи започнаха да се събират около Софийския университет и Орлов мост, а по-рано протестиращи бяха забелязани и при кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Освен в столицата, демонстранти се събраха и в други градове на страната, като във Варна бе блокирано движението при Аспаруховия мост, което донесе недоволство на голяма част от шофьорите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


427
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
274
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Май само ГЕРБ Няма тв. Канал а
273
1
 
2
 
! Отговори
Силистар преди 3 години
До ганьоТи си ***, а аз съм отворил не един фронт, на който съм се борил и продължавам да се боря както мога, с крадци и измамници крадящи от мен, от теб, и от бъдещето на децата ни.На някои им се стъжни доста и им дойде съвсем изневiделица!
272
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като знам алтернативата на Бойко по-добре е баце да си управлява
271
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А сега или тия дни, като се приберете дома, яко ръсете зарази шаранчета мили. Ох, електоратът срещу ГЕРБ ще намалее. Ех на батко, няма да ви спирам, давайте все така
270
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Подкрепям Бойко , но е добре да има протести за да не се самозабравят управляващите
269
4
 
2
 
! Отговори
Силистар преди 3 години
До 315Извинявай, ще се включа в разговора.Това, че защитаваш корупционнните схеми, по които работят, на всички нива във всички видове власти и служби, особено в местната власт, означава единствено, че имаш собствен користен интерес или искаш да си на мястото на някой от шепата облагодетелствани престъпници.По-трудно в Европа от България е само в Косово и Албания, според мен, но не съм убеден.
268
1
 
1
 
! Отговори
До 303 преди 3 години
До АнонименА кого искате?
267
2
 
1
 
! Отговори
ганьо преди 3 години
До силистар. А бе, галошш, толкова години не разбраха ли такова охлюви като теб, че със смешни, ялови закани по сайтовете не става.
266
3
 
7
 
! Отговори
Реалист преди 3 години
До 303. Тоя не искам, оня не искам. Ами ти явно падаш от дървото. Хубаво, лошо, така работи демокрацията- избори и който спечели, управлява. Сега не виждаш ли, че няма други? Улицата НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА - нарича се анархия.
265
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестите сплотяват ГЕРБ. Колкото по-дълго продължават, толкова по-близо приближават ГЕРБ към 4-ти мандат догодина и отдалечават фигуранта от властта. Народът е отвратен от повлеканите и мухльовците на протеста. Затова и протестът няма да бъде разгонен, както му се иска на фигурата. Аве, протеституиращи и проституиращи на черепа, супер сте ми простички, давайте все така, ха, ха, ха. Ох, на бате убавците и убавите, какви сте ми шаранчета тъпички
264
3
 
8
 
! Отговори
изнервен преди 3 години
Утре аз и жена ми ще затворим едно кръстовище, защото комшията е една мутра, която си мие джипа пред блока, и искаме да го накараме да престане.
263
7
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До Анонимен 315 Явно не си попадал на хора , като оня , където получи условна присъда по Суджукгейт А по общините , особено малките - е масово така Борисов се оля . Ще дойде някой друг , ако се олее и той , да дойде трети Ама не може да лежим на мантрата ,че борисов е незаменимДа , корупция има по цял свят и в най-развитите държави , ама да не е извън пътя - както у нас , да е в нормални граници
262
2
 
8
 
! Отговори
До Анонимен 313 преди 3 години
Не се прави на наивен. Сигурно и ти познаваш хора, които успяват да си осигурят финансиране. Не става лесно, ако ГЕРБ не е зад гърба ти и то някой силен от ГЕРБ. Но не е невъзможно.Защо си мислиш, че и по-света не е трудно? Защо мислиш, че друг на мястото на Борисов ще бъде по-справедлив?Грешиш и за друго. Не съм фен на никакъв мутроолигарх. Просто преценявам какви възможности имах преди 17-18 г. и какви имам сега. Много трески за дялане има в България, но когото не го мързи, днес е по-добре.
261
11
 
3
 
! Отговори
Силистар преди 3 години
Ха, гербаджиите май загряха, че дните им са преброени и троловете станаха много язвителни, та чак войнствени. И лъжат, и мажат...Отивате си схемаджии мръсни, с дерибея мутренски най-отпред и шайката хора на мафията овладяла съдебната система, само че не у вас, а на друго подготвено за такива като вас място.В завора, престъпници долни!!!
260
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 307 Офффффффф Ама как да се пребориш , другарю фен на Мутроолигарха ?Като обявят дадена поръчка и вкарат такива изисквания ,че само правилните фирми отговарят на тях . Кажи как да се пребори човек , ако ще и най-кадърния и най-умния да е , като е обречен още преди обявяването на конкурса ?
259
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бях същият заблуден младеж преди 30г на многохилядния митинг пред НС (14 дек, Пешо-Такиста).Ама май наистина съм бил заблуден, щот тогава на 100-хилядния народ никой не е плащал.
258
7
 
6
 
! Отговори
Макар че напоследък преди 3 години
България живна, ние намирахме различни кусури в управлението и на страната, и на общините. Това е логично, много още неща има за оправяне в държавата, има и безобразия, и закононарушения.Но през последните 20-ина дена Б.Борисов натрупа само плюсове, защото градивните хора се възмутиха от тези циркаджийски протести, на които дават интервюта повлекани и михлюзи по бермуди, претендиращи да живеят в богата и подредена страна, но нямащи представа кой трябва да дойде и как да им я подреди наготово.
257
2
 
8
 
! Отговори
Маг Минчо преди 3 години
Г-жо Канна Рачева, честито пенсиониране! Когато атовете се ритат,го отнасят дъртите магарици..
256
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Оня ден някакъв младеж казал, че всички са маскари и да си ходят, ама взел че изтърсил и името ня пРезидента и са го набили. Интересни демократични ценности.
255
4
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 306 преди 3 години
Ами пребори се и ти за евросредства. Не един и двама успяха без да са големи батьовци.Комуто са нужни тези пари, да се бори за тях, след като може да разработи с тях нещо полезно и знае как. А който няма понятие от такива дейност, той седи и чака някой да направи нещо, та да намаже благинка и той. Къде е гаранцията, че друг на мястото на Борисов ще е по-справедлив с неможещите?И как да не ни е страх от идването на комунисти на власт, като знаем какво се случва, когато се видят овластени?