Затвориха община Пловдив за дезинфекция заради COVID-19

Човек от администрацията е дал положителна проба за вируса
Обновена: 30 юли 2020 11:58 | 30 юли 2020 11:58, Ния Христова
5
Затвориха община Пловдив за дезинфекция заради COVID-19
Снимка: Pixabay

Сградата на община Пловдив е затворена за дезинфекция заради положителен тест за коронавирус на човек от администрацията, съобщиха оттам, цитирани от "Монитор".

Предприети са необходимите мерки по дезинфекциране на всички административни сгради за предотвратяване на разпространението на COVID-19, уточниха от местната власт.
Още по темата
 
От ръководството на Общината призовават гражданите да ограничат посещенията си в администрацията, а при краен случай да предприемат всички необходими лични предпазни действия.
 
Влизането в административните сгради ще става при засилен контрол за правилно носене на предпазни маски или шлемове. Ще се измерва и температурата на посетителите. 

5
Още от Страната
Водата в яз. Жребчево достига критично ниво
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
3
 
! Отговори
Абе до кога ? преди 2 седмици
До кога ще пишете за тая измислена настинка тцтцт.... невиждате ли че всеки ден има хиляди протестиращи, но болни няма ? Пълно погазване на правата е тази НАСТИНКА , а не вирус!!!
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Добре си се грижат за държавните служители, основният електорат на ГЕРБ.
Някой до сега да е видял магазин, кръчма, отклонен автобус или метро от градският транспорт или дискотека затворена за дезинфекция?
При над 250 случая дневно не ми се вярва нито едно от изброените места да не е било посетено от нито един вирусоносител.
2
1
 
4
 
! Отговори
Затвориха общината преди 2 седмици
а не община Пловдив
1
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
А дезинфекция в Банкя Кога?