Полиция и жандармерия спряха блокадата на "Тракия" край Стара Загора

Протестиращите обаче спряха движението по пътя за Хасково
31 юли 2020 21:05, Красимир Ангелов
158

Снимка: БГНЕС

Полицията не позволи блокирането на автомагистрала "Тракия" от протестиращи в пиковия час в петък вечер. Автошествието, което тръгна от Стара Загора, не бе допуснато да спре движението по магистралата, съобщава bTV.

В крайна смета в момента пътят Стара Загора - Хасково, който води към АМ "Тракия", е блокиран.

Още по темата
Полиция посрещна автошествието с хора от Нова Загора, Стара Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол и Хасково, които се бяха насочили към магистралата. Протестиращите бяха спрени край бившето летище на Стара Загора и не могат да продължат към магистралата, която искаха да блокират.

На мястото пристигна и жандармерия, която беше посрещната с викове "Оставка".

Въпреки намесата на полицията, недоволните, които преди 2 дни блокираха пътя Стара Загора – Казанлък и Прохода на Републиката, не са се отказали от плановете си да блокират магистралата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ммм, в Америка имат вече доста потомствен, хмм, "суб-хуманизъм", така че, който е гледал видеа от протестите, и е гледал макаците в Индийските градове по канал NAT GEO WILD, може да открие приликите и да разбере динамиката на обществото. Ние, засега, сме още далеко от този етап на развитие.
34
4
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хора като блокирате пътища и магистрали пречите на останалита хора да работят и да си изкарват честно парите. В условията на пандемия незнам какво целите при наличието че идват избори след няколко месеца. Ходете гласувайте пък който победи. Недейте да пречите на бизнеси, които и без това са засегнати от пандемията. Колкото до президента не му прави чест. В мен оставасъмението за корупция в него и в къбинета му. Трябва да няма недосегаеми от най- дребния чиновник до най-големият в държавата.
33
3
 
29
 
! Отговори
Нострадамус преди 3 години
Виждам коли пълни със селяци, които нямат работа или да пуснали отпуск, но нямат пари за море, фенове на Слави Трифонов, слушащи чалга, гласуват за партии от рода на атака патриоти Расате, идол им е Динко от ямбол, увиват се във знамето, а не знаят българския химн, мразят бежанците и най-вече себе си. Познах ли?
32
1
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Как !? Я ни осветли по въпросът , ти май само си мечтаеш за чужбина!
31
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До: 23Като не умееш да пишеш кой ти написа текста?А да ти кажа как е в САЩ: Там протестират за техните си проблеми.В някои щати тълпи протестиращи щурмуваха сгради на местния парламент, разбиха врати и прозорци и нахълтаха вътре!Това го даваха по CNN.Някои чернокожи също бяха ядосани на протестиращите, защото не могат да отидат на работа или магазините са затворени.Тук сме по-възпитани!
30
5
 
27
 
! Отговори
24тиии преди 3 години
Цялата Стара Загора ако излезе, ще е за да изрита тези 30 смешковци от магистралата, фантазьорче
29
5
 
31
 
! Отговори
Бау преди 3 години
Всички блокади да са спрат по този начин!
28
6
 
19
 
! Отговори
До 23 преди 3 години
Нямаш и представа как протестират в чужбина,бедна ти е фантазията.Не е зле да се поограмотиш,че сега не ми се обяснява.
27
4
 
24
 
! Отговори
аз преди 3 години
Скандират "Мутри Вън" , а ги е страх да блокират така наречените мутри от тях, а се занимават да пречат на населението на страната. ПОЗОР
26
7
 
31
 
! Отговори
Сашо преди 3 години
Радев, оставка!
25
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ама кои сте вие,че ще блокирате този възлов път бе ? Как си позволявате тези действия ? Кой ви каза,че представлявате народа бе? От къде на къде ще обърквате планове на обшество!? Има си законен ред,съобразен с конституцията ! Като не ви е изгоден-вън от държавата ! ***()ти ! А знаете ли какво искате ? Предлагате ли нещо ? След оставката кой ще ви управлява бе,лумп?ни ?! Божков/Радев/Решетников? Пр()сти хора! До вчера нямал улично осветление и ял сланина с компот,днес с претенци за топ стандарт
24
18
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бая пари се наливат в тролене срещу протеста. Страха е голяяяям. Ха сега да броиме минусите от дежурните тролчета.
23
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Я нека цялата Стара Загора излезе да видим как ще ги спрат.
22
6
 
15
 
! Отговори
sbs преди 3 години
Тъй като съм неграмотен -не мога да чета и пиша ---някой ще ми обясни ли как българите в чужбина организират протестите -затварят ли улици и магистрали -бият ли и обиждат ли полицията --или само тука сметолерантни --какво значи толерантнос --той да иска да ми мине отзад и аз да му благодаря --така ли ---МОГА ЛИ ДА МУ ГО - -НА---КАМ-БЕЗ ИЗВИНЕНИЕ---ЗА -*** БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ НА ПАРТИЯ И ИСКАНИЯ ----ТОЛЕРАНТНОСТ ЗНАЧИ ЖИВЕЙ ТАКА ЧЕ ДА НЕ ПРЕЧИШ НА ОСТАНАЛИТЕ
21
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Значи утре към морето да тръгвам с другаря Калашников
20
12
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Радеф ОСТАВКА!
19
23
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ooooo, куки продажни, ще я блокираме тази магистрала!
18
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аз също подкрепям протеста и съм за оставка, но пътища не бих и няма да отида да блокирам! Някоя улица в даден град за час-2 може, но пътища с хора, всеки тръгнал по задачи... Ми има хора дето пътуват към децата си, възрастните си родители, деца пътуват...как ще се блокира?
17
22
 
9
 
! Отговори
ами преди 3 години
Тук всички са гербаджийски гролове,печелйт си стотинките!И са на нивото на вожда си,тъъъпи,ограничееени и неггграмотни,досущ като еднокнижника!
16
8
 
9
 
! Отговори
Победа преди 3 години
Червните *** изчезнаха, тук има само един.