Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново

Починал е след двустранна бронхопневмония
Обновена: 1 авг 2020 13:44 | 1 авг 2020 12:45, Камелия Цветанова
262
Коронавирусът отне живота на 19-годишен във Велико Търново
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Пациент на 19 години във Велико Търново е починал след заразяване с COVID-19, съобщиха от Регионалната здравна инспекция.

Той е от Велико Търново, участвал в абитуриентските балове в края на юни.

Още по темата
Оплакванията му са започнали на 7 юли, съпроводени с висока температура. Настанен е във Великотърновската болница. Диагнозата COVID - 19 е лабораторно потвърдена чрез PCR тест.

Пациентът е починал вследствие на двустранна бронхопневмония и остра дихателна недостатъчност.

През изминалото денонощие в областта е регистриран един случай на заразен от COVID-19, с което общият брой на случаите в региона от началото на епидемичната ситуация е 240.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


262
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Но останалите от абитуриенския бал получиха масов имунитет за 3 месеца.Да гледаме процента, а процентът е много малък. 70 процента от мангърите ще минат през вируса, за да получат масов имунитет.
44
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Днешното поколеине живее нездравословно, пуши, яде чипсове, снаксове. взема наркотици, напива се и всичко това дава отражение. Годините нямат значение.На тaзи възраст водих не здравословен живот и единствено Бог ме е защитавал.
43
6
 
15
 
! Отговори
т преди 3 години
този сайт е пълен с неадекватни *** - смеят се, хумор за смъртта на човек.Ако им почука на вратата, ще станат набожни от днес за утре!
42
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До MinuvachПравил ли си си тест, който да повтърди, че имаш коронавирус или си от тези, които "знаят" че са го изкарали. Аз имам много приятели, които са сигурни, че са го изкарали, но като ги питам направи ли си тест, се почва едно - лекарите са мафия, тестовете са скъпи, бла бла бла
41
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ОТ, а СЪС коронавирус. Питайте МБАЛ "Седем-осми".
40
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До MinuvachЧукай на дърво да не те завтори и пак да се размине леко. Но не при всички е така. И не може заради това, че ти си го изкарал леко, да не пазим никого. Смяташ, че ти е широко около врата и не ти пука за другите явно. А "намордникът" е най-вече да ги пазиш тях. Ама вие само лошото в него виждате. Голяма свобода те спохожда като си без маска и се бабаниш. Какво ти се променя в живота?
39
2
 
8
 
! Отговори
питам преди 3 години
фигуранта няма ли да даде изявление пред медиите - има ли вирус , и има ли той( вируса) почва у нас , щото на два пъти каза че нема ! или пред медиите се показва само да вдигне юмруче ?!
38
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
много моля антиваксърите и тия неверници да ги пращат доброволци на първа линия с болни от ковид и без предпазна екипировка
37
2
 
4
 
! Отговори
Активен Борец преди 3 години
срещу Китайска Проказа на Дробовете от Ухан.Добър Ден, Уханци! Жалко за младия живот!! поредната жертва падна в Боя, няма да е последната...
36
28
 
16
 
! Отговори
Minuvach преди 3 години
До Анонимен 19Смешко, аз проболедувах тая корона още Март месец. Леко по-силен от нормален вирус. Не съм взимал нито хапчета или антибиотици и ме държа 3 седмици.И имай предвид, че аз съм човек с хронична болест (улцерозен колит) с общо 15 спешни влизания в болница за последните 10 години. Тоест аз съм перфектния профил за поваляне от тоя уж смъртоносен вирус, ама ето тук съм и просто се смея на такива бълъци като тебе дето живеят с надморник и вярват на пропагандната машина на ГЕРБ
35
0
 
2
 
! Отговори
До 30 преди 3 години
Едва ли ти го казват често, но благодаря ти, че всеки ден полагаш грижи за хора и нехора. Трудът ти и уменията ти се оценяват. Не всички са скотове.
34
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До КочоДобре, ще чакаме да станат 20 и тогава ще се успокоим, че може да има проблем. А засега младите да не се притесняват и да не спазват мерки. 1 е нищо. Може да го кажеш и на дещата си, ако имаш такива
33
5
 
4
 
! Отговори
До 31 преди 3 години
Само дето всеки ден има хора, които се опитват да създадат лекарство, други - да измислят начин да облекчат положението им.Но вие не мислите по-далеч от носа си
32
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Със сигурност нещо не е било наред с имунитета и здравето на това момче!Бог да го прости! Отишло се е без време, преди да живее истински! Жалко!
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Приятеля ми почина на 16 от рак. Нямаше въстание тогава и не писаха по вестниците за него.
30
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 24Хайде пак. Следващият път трябва да те поканят в болницата, да видиш всичко от А до Я, за да можеш евенуално да приеемеш, че може пък наистина да е корона, която предизвиква пневмония. Но това ще стане ако дойде в твоето семейство, тогава ще тичаш е ще разправяш, че е корона и как не са успяли да спанят близкия ти тия загубени доктори. Пак друг ще ти е виновен.
29
8
 
8
 
! Отговори
т преди 3 години
Съболезнования! За хора вземащи мерки, това е пътят!Който подценява ситуацията или я осмива, е с лимитиран капацитет.
28
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пумия е храната на пумиарите. Ако не сте такива не се плашете от короната. Тя трепе само излишните.
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой говори за статистика?
26
7
 
8
 
! Отговори
Кочо преди 3 години
Написал съм 10 от 100, 10% *** ли сте. Вслучая говорим за 1 или 5 от хиляди, което на практика е 0. Всеки чете каквото си иска, а не какво пише, казал съм трагедия за семейството, не показва повишена смъртност, няма болест на света без смъртност. 1 от 1000 или от 5000 е нищо и не може за всеки един от 50000 починали за момента в България за тази година да има статии и да се прави национален проблем.