119 нови случая на коронавирус у нас, във Варна над половината

Трима са починали за последните 24 часа
96
119 нови случая на коронавирус у нас, във Варна над половината
Снимка: БГНЕС
119 са новите случаи на кронавирус през изминалите 24 часа при направени общо 1491 PCR теста.
 
Общият брой на потвърдените случаи става 11 955, от които 5 147 активни, сочи Единният информационен портал.
 
Прави впечатление, че в София са открити само 8 новозаразени, а начело в класацията е Варна с над половината от случаите - 61.
Още по темата
Разпределението по области по настоящ адрес на лицата е както следва: Благоевград - 1; Бургас - 1; Варна - 61; Видин - 3; Враца - 2; Габрово - 2; Добрич - 13; Кюстендил - 4; Пазарджик - 1; Плевен - 2; Пловдив - 8; Русе - 3; Сливен - 3; Смолян - 4; София град - 8; Стара Загора - 1; Хасково - 1; Ямбол - 1.
 
Излекуваните лица са 6420, от които 24 са регистрирани през изминалото денонощие.
 
С доказан COVID-19 в лечебни заведения за болнична помощ се намират 814 пациенти, 46 от тях са настанени в интензивни структури.
 
Според Националната информационна система при 691 медицински служители у нас е констатирана коронавирусна инфекция, като новите слуучаи са 7.
 
Починалите лица, при които е бил потвърден новият коронавирус, са 388 - трима за последните 24 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
6
 
13
 
! Отговори
До 48 преди 3 години
Явно уикендите, освен че лабораториите почти не работят, няма и кой да обикаля и да плаща.
47
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ЛегендатаВъв Варна викаш са ги допуснали, а на южното черноморие не са...Айде стига смешки!
46
3
 
4
 
! Отговори
До 47 преди 3 години
До Хари ПотърДобре, че ти си просветен, Хари Потър! Съвременен български будител!
45
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
На мен ми прави впечатление че събота и неделя не само новите случаи са по-малко, но и починалите, което за мен е доста странно, сигурно тогава Баце нанка и нема кой да даде подходящите указания :)
44
18
 
15
 
! Отговори
Хари Потър преди 3 години
Само да кажа на всички непросветени тука ,че това ,което наблюдаваме в момента е най-голямата измама и манипулация в човешката история.Имаше плахи опити с птичи грип ,свинки грип и други грипове ,но сега вече успяха.Не гледайте претоплените манджи по телевизиите ,мислете логически ,свързвайте фактите гледайте какво провят политиците .При овцете как е- стоене в кошара ,ваксиниране и чипиране на ушите .Не си мислете ,че при нас плана ще е по-различен.Главите не са само за равновесие
43
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Личния лекар не е нужно да ти назначава тест. Личния лекува по симптомати. Ако си за болница, там ще ти направят тест. Иначе болнични и в къщи. Може да те рапортува в РЗИ и от там, евентуално безплатен тест.Има и специализирани кабинети, може да те прати за консултация в болница, където при съпътстващи заболявания и нужната симптоматика, ще те приемат и ще имаш тест. Ама за това си тул_уп, щото не разбираш нещата. Не всяка кихнала калинка, трябва да ходи на безплатен тест.
42
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В Германия тестовете са безплатни!.
41
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестовете и броят са малко, защото тестовете не са безплатни. Колко могат да си го позволят и да отделят по 120 лв за тест, и ако се наложи повторни тестове? И с маските ще се ограничи заразата?
40
2
 
2
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
До азНе, не пие, не пуши, храни се здравословно, уникален човек, душица.
39
21
 
11
 
! Отговори
варненец преди 3 години
Във Варна бизнеса върви чудесно и затова започнаха да си измислят заразени там. Да се убие малкия и среден бизнес, това е целта на короната...
38
5
 
5
 
! Отговори
отпуска преди 3 години
хаиде всички на море/.....
37
3
 
1
 
! Отговори
Чавера преди 3 години
До Зарко попаТи си типичен ***!!Не виждал бил...Другите не носели...
36
2
 
15
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Гледаш броя коментари по статиите - тия, свързани с политика в БГ - яко коментари. Всички останали доста по-малко, но нормалния брой за днес.беге. По-интересното - в неполитическите статии яко плюсове за коментари, усмиващи герберастите. По политическите въпроси - точно обратното. Виждаме ви, платени ***. Виждаме ви.
35
3
 
2
 
! Отговори
аз преди 3 години
До ***------------------------А за алкохол,цигари и наргилета има,а.
34
3
 
13
 
! Отговори
Зарко Попа преди 3 години
Нося си съвестно маската с покрит нос, но така не виждам в краката си, и онзи ден в един супермаркет блъснах едно момче от персонала, което клекнало подреждаше стока. Пък снощи в Гранд мол-Варна видях не повече от двайсетина човека с правилно сложени маски, някои изобщо без маска, един от охраната мина покрай трима румънски роми с мутр.енска физика,без никакви маски, погледна ги...и си отмина.
33
3
 
22
 
! Отговори
Тулуп преди 3 години
И как ще тестват тези със симптоми, като личните лекари не назначават тест. Тестовете са за лична сметка. Имам близък със симптоми и му отказват тест. Ами няма 120 лева за тест и личния лекар назначава температуропонижаващо. Е така си ходят Коронки по улицата.
32
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-добре е да паднат всички мерки.То каквото и да правим все ще има някой заразен.
31
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вярно, че всеки ден едно и също от тия професори. И *** разбра, че трябва да си мие ръцете преди да забели банана. Вместо да работят и създават ваксина, чудят се всеки ден с какво да запълват медийното пространство. Или ще чакаме пак наготово някой да я открие. Иначе сме големи умници и специалисти.
30
6
 
8
 
! Отговори
Шефа от Шефилд преди 3 години
Дайте нещо апокалиптично сърцераздирателно от акад.Богдан петрунов, този дядо не спря да трепери за живота си по всички телевизии, ами веднъж се умира бе, аз ако съм умиращ, няма да ми е приятно, но ще се постарая да умра с достойнство.
29
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тия няма ли да престаната всеки ден да ни тровят живота с тая статистика? Писва вече. Едно и също всеки ден тия паникьори пишат. Живота е да се живее, не да четем тъпизми и да се насажда страх. Сложете си по 3 маски и на задните части и слизайте в мазетата и се заключвайте.